Eindhoven – de Koppele 687

Dit fraaie appartement is gelegen op de zesde etage. De gunstige ligging in de wijk “Vaartbroek” met een eigen winkel- en gezondheidscentrum, scholen en overige voorzieningen op korte afstand, maken dit appartement geschikt voor zowel jonge starters als senioren. Neemt u mee een kijkje van binnen?

Het appartementencomplex is toegankelijk via een gezamenlijke entree, die uitsluitend met een sleutel toegankelijk is. In de hal bevinden zich de liften, het trappenhuis en de bij de appartementen behorende bergingen. Aan de voorkant van het complex bevindt zich het gezamenlijk parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen.

Het appartement is gelegen op de zesde verdieping van de in totaal tien verdiepingen tellende appartementencomplex. Het complex is gebouwd in 1969 en beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op de cv-combiketel. Het appartement is voorzien van muurisolatie alsmede van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen.

U betreedt het appartement via de voordeur die zich op de galerij bevindt. Via een hal/entree zijn vrijwel alle vertrekken in het appartement te bereiken. In de hal bevinden zich tevens de garderobe en de meterkast. Tevens bevindt zich hier de gasmeter.

In de gezellige woonkamer (type doorzon) kunt u genieten van een optimale hoeveelheid natuurlijke lichtinval en van een fraaie leefruimte. Vanuit de woonkamer is de op het westen georiënteerde balkon bereikbaar. Het betreft hier een balkon over de volledige breedte van het appartement.

De dichte keuken is te bereiken vanuit de hal. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van een RVS spoelbak. De inbouwapparatuur bestaat uit een gaskookplaat, een afzuigkap en een oven.

Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken te bereiken. Hier bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

De badkamer is ingericht met een ligbad en een vaste wastafel in een meubel. Een radiator zorgt voor de benodigde warmte. De separate toiletruimte bevindt zich naast de badkamer.

De twee slaapkamers zijn gelegen naast de woonkamer. Eén slaapkamer heeft toegang via een loopdeur naar het balkon.

Op de begane grond van het appartementencomplex bevindt zich de bij het appartement behorende berging. Deze is voorzien van een betonvloer en is aangesloten op elektra.

Servicekosten
De eigen bijdragen ten behoeve van de Vereniging van Eigenaars bedraagt ca. € 242,79 per maand inclusief stookkosten. Verder worden de servicekosten aangewend voor:
– opstal- en WA-verzekering;
– verzekeringen van alle glas, inclusief balkonafscheidingen;
– elektrische stroom en lampen voor verlichting van gemeenschappelijke voorzieningen;
– algemene kosten, administratiekosten en vergaderkosten e.d.;
– schoonmaakkosten algemene ruimtes, glas- en containers;
– reservering groot onderhoud, o.a. schilderwerkzaamheden en het platte dak;
– kosten elektra en onderhoud liftinstallatie.

Bijzonderheden
– De verwarming geschiedt door middel van radiatoren.
– De verdiepingsvloer is uitgevoerd in beton.
– De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met dubbele beglazing.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
de Koppele 687
Postcode
5632 LT
Plaats
Eindhoven
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Appartement
Bouwjaar
1969

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
87 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
11 m2
Inhoud
280 m3

Indeling

Aantal woonlagen
11
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Natuurlijke ventilatie
Inhoud
280 m3

Buitenruimte

Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View