Eindhoven – de Greide 63

Deze aantrekkelijke portiekflat is gelegen in stadsdeel Woensel van de gemeente Eindhoven. Het appartement is centraal gelegen met diverse voorzieningen nabij gelegen. Zo is ook het winkelcentrum WoensXL, de Woenselse Markt en de binnenstad van Eindhoven binnen enkele minuten te bereiken. Tevens zijn de TU/e, Fontys hogescholen, het centraal station en het Catharina ziekenhuis nabij het appartement gelegen.

Via een centrale hal/entree betreedt u het appartementencomplex. In deze centrale hal bevinden zich het bellentableau en de brievenbussen. Op de elfde verdieping komt u vanuit de lift in de ruime gezamenlijke hal die toegang biedt aan zes appartementen.

Het appartement komt u binnen via de voordeur via de voordeur waarachter zich een ruime hal bevindt. Loopt u door dan betreedt u de ruime en lichte woonkamer met open keuken. De keuken is geplaatst in een rechte wandopstelling en hier kunt u al uw heerlijke gerechten klaar maken om vervolgens in de woonkamer op te eten.

Vanuit de woonkamer is ruime slaapkamer te bereiken. Via de schuifpui komt u vanuit de slaapkamer op het ruime, beschutte balkon. Op enigzins zomerse dagen kunt u hier heerlijk vertoeven. Hier heeft u een geweldig mooi uitzicht over de stad Eindhoven.

Als laatste noemen we de badkamer. Deze is eenvoudig, maar toch van alle gemakken voorzien. Zo kunt u douchen en uw tanden poetsen aan de vaste wastafel. Tevens bevindt zich hier een toilet.

Uw fiets kunt u kwijt in de gezamenlijke (brom-)fietsenberging of in uw eigen inpandige berging. Hier kunt u tevens extra spullen die u niet in het appartement gebruikt stallen.

Op de 15e verdieping is een groot gezamenlijk dakterras gelegen. Deze is voor iedere bewoner toegankelijk en heeft een goede zonligging en een prachtig uitzicht over de gehele stad.

Bijzonderheden:

– Rondom het appartement is volop gratis parkeergelegenheid.
– Bij het complex zijn twee laadpunten voor elektrische auto’s aanwezig.
– Het appartement is aangesloten op het glasvezelnetwerk.
– Recent (2021) is het appartement opnieuw geschilderd.
– In 2020 is de vloer vernieuwd.
– De aanvaarding van dit appartement is in overleg / januari 2022.
– Het complex is toegankelijk met een druppel en er is camerabewaking aanwezig.
– De sociale cohesie in het complex is goed.
– Nieuwe bewoners worden hartelijk ontvangen.
– Het gehele gebouw is recent opnieuw gevoegd waardoor het zeer fris oogt.
– De lift installatie is onlangs vernieuwd.
– De VvE is financieel gezond.

Deze nette portiekflat is gelegen in stadsdeel Woensel van de gemeente Eindhoven. Het appartement is centraal gelegen met diverse voorzieningen nabij gelegen. Zo is ook het winkelcentrum WoensXL en de binnenstad van Eindhoven binnen enkele minuten te bereiken. Tevens zijn de TU/e, Fontys hogescholen, het centraal station en het Catharina ziekenhuis nabij het appartement gelegen.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
de Greide 63
Postcode
5622 NE
Plaats
Eindhoven
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Appartement
Bouwjaar
1977

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
57 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
5 m2
Inhoud
184 m3

Indeling

Aantal woonlagen
16
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Voorzieningen
TV kabel, Glasvezel kabel, Natuurlijke ventilatie
Inhoud
184 m3

Buitenruimte

Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View

Zoekservice