Eindhoven – Bergen op Zoomstraat 1

Deze ruime vooroorlogse hoekwoning heeft maar liefst vijf slaapkamers! Daarnaast is de woning gelegen in het gewilde stadsdeel Strijp in de woonwijk ’t Ven met alle voorzieningen op korte afstand, zoals het St. Trudoplein, Strijp S en Strijp R.

Niet alleen de ligging heeft u het nodige te bieden, maar ook de woning zelf. Neemt u mee een kijkje van binnen?

Via een ruime hal/entree betreedt u deze woning, welke momenteel in gebruik is als studentenwoning, vandaar de vele slaapkamers! Samen leven doet u in de ruime woonkamer. Door de grote ramen aan de voorzijde en zijkant van de woning komt er veel licht in de woonkamer.

Een dichte keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is eenvoudig te noemen, maar je kunt er toch al je gerechten klaar maken.

Een ruime slaapkamer heeft u ook tot uw beschikking op de begane grond, evenals een separate toiletruimte en een eenvoudige badkamer. Douchen is hier mogelijk in de inloopdouche en tandenpoetsen kan bij de vaste wastafel.

Via een trap heeft u zowel toegang tot de kelder als de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers en een tweede keuken. Ook deze keuken is eenvoudig te noemen, maar ook hier kunt heerlijke gerechten klaar maken om samen op te eten.

De tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken en ook hier treft u nog eens twee slaapkamers aan. Beide slaapkamers hebben de beschikking over een praktische vaste kastenwand, zodat u uw kleding goed en makkelijk kwijt kunt.

Een tuin treft u bij de woning aan als voortuin en zijtuin. Buiten vertoeven kan op het balkon op de eerste verdieping of in het nabijgelegen park of diverse cafés.

Als laatste benoemen we nog de ruime berging achter de woning. Deze berging is ideaal geschikt als fietsenberging.

Deze vooroorlogse hoekwoning is gelegen in het gewilde stadsdeel Strjp in de woonwijk ’t Ven met alle voorzieningen op korte afstand zoals: St. Trudoplein, Strijp S en Strijp R. Tevens bevinden zich nabij de woning scholen, kinderopvang, winkels, sportvoorzieningen en de diverse uitvalswegen. Nabij de woning is tevens het Jacob Oppenheimerpark gelegen, zodat u ook de stad kunt genieten van een groene omgeving.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 485.000,- k.k.
Adres
Bergen op Zoomstraat 1
Postcode
5652 KA
Plaats
Eindhoven
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1938

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
162 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
13 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
12 m2
Perceel oppervlakte
217 m2
Inhoud
639 m3

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Voorzieningen
TV kabel, Natuurlijke ventilatie
Perceel oppervlakte
217 m2
Inhoud
639 m3

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Tuintypen
Voortuin, Zijtuin

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View

Zoekservice