De Moer – Zijstraat 1

EEN WOONBOERDERIJ MET BIJGEBOUWEN
BIEDEN VANAF € 900.000,00 k.k.

Op een fraaie landelijke locatie ligt deze woonboerderij met drie bijgebouwen. Deze locatie geeft u de mogelijkheid te genieten van rust en vrijheid, maar toch te wonen in de bewoonde wereld, vlakbij de dorpskernen van De Moer en Kaatsheuvel. Niet alleen de ligging zal u aanspreken, ook de woning zelf heeft het nodige te bieden.
Via twee riante opritten is de woning te bereiken. De woning is praktisch ingedeeld met op de begane grond een ruime woonkamer, woonkeuken met inrichting in hoekopstelling, een eenvoudige badkamer met separate toilet en twee slaapkamers. Het achterhuis is in gebruik als opslagruimte. De eerste verdieping is te bereiken door middel van een vlizotrap en in gebruik als bergzolder.
Achter de woning bevinden zich drie bijgebouwen met een oppervlakte van ca. 78 m², respectievelijk 124 m² en 30 m². Deze zijn thans in gebruik als opslagruimte.
De fraaie tuin rondom de woning gelegen is ingericht met diverse hagen, vaste planten, volwassen bomen en gazon.
Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact op met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak.

1. Omschrijving object

Woonhuis
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1938 en is opgetrokken uit baksteen. Het dak is met pannen gedekt. De begane grondvloer is uitgevoerd in beton. De eerste verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout. Het huis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel (bouwjaar 2016); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen.

Indeling:

Begane grond:

U betreedt het huis via de entree/hal, die toegang biedt tot de woonkamer en een slaapkamer. In de hal bevindt zich tevens de meterkast. De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een plavuizen vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.

De woonkamer beschikt over openslaande deuren en een karakteristieke houtkachel. U geniet van voldoende lichtinval door de grote raampartijen.

Vanuit de woonkamer bereikt u de keuken in hoekopstelling welke is voorzien van een keramische kookplaat, oven en dubbele spoelbak. Tevens is er een provisiekast aanwezig.

Vanuit de keuken bereikt u de achterhal vanuit waar u eveneens toegang heeft tot de toilet, badkamer en slaapkamer. De toilet is voorzien van een hangend toilet en een fonteintje. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, half betegelde wanden, gedeeltelijk stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

De eenvoudige badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, ligbad en wastafel. Tevens is er een radiator aanwezig.

Op de begane grond bevinden zich tevens twee slaapkamers. De ruimtes zijn afgewerkt met een houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

Verdieping:

Deze verdieping is bereikbaar via een vlizotrap en in gebruik als bergzolder.

Achterhuis
Het achterhuis wordt op dit moment gebruikt als opslagruimte.

Bijgebouwen
Op het perceel bevinden zich tevens drie bergingen met een inhoud van ca. 78 m², respectievelijk 124 m² en 30 m². Momenteel zijn deze in gebruik als opslagruimte. De muren zijn opgetrokken uit steen, het dak is met golfplaten bedekt.
Bijgebouw I is voorzien van een badkamer, keukenblok en openslaande deuren. Het gebouw is aangesloten op de voorzieningen elektra en water.
De andere twee bijgebouwen zijn voorzien van loopdeuren en een schuifdeur.

Tuin
Rondom de woonboerderij ligt een fraai aangelegde tuin met diverse hagen, vaste planten, volwassen bomen en gazon. Het perceel is vanuit twee zijden te bereiken door middel van een riante oprit. Voor het woonhuis staan monumentale bomen met een beschermde status.

Landbouwgrond
Achter de woonboerderij ligt een perceel landbouwgrond met een oppervlakte van ca. 1.75.00 ha. De overige grond betreft het bouwblok. Momenteel is het in gebruik als grasland. Het object is ideaal voor de dierenliefhebber.

2. Overige gegevens

Ligging
De woning is gesitueerd op een fraaie landelijke locatie in het buitengebied van De Moer. De woning is voorts gunstig gelegen ten aanzien van uitvalswegen en op korte afstand tot Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Deze locatie geeft u de mogelijkheid te genieten van rust en vrijheid, maar toch te wonen in de bewoonde wereld, vlakbij de dorpskernen van De Moer en Kaatsheuvel.

Omgevingsvergunning (milieu)
De locatie beschikt over een omgevingsvergunning (milieu) d.d. 6 december 2006 voor het houden van:
– 30 melk- en kalfkoeien ouder dan 2 jaar;
– 30 stuks vrouwelijk jongvee tot 2 jaar.

Bijzonderheden
– gelegen op een ruim perceel waardoor deze locatie ideaal is voor de dierenliefhebber;
– op de daken van de bijgebouwen liggen asbesthoudende golfplaten;
– de bijgebouwen zijn aan een opknapbeurt toe;
– fraaie landelijke ligging;
– het woonhuis is na een brand opnieuw opgebouwd;
– voor het woonhuis staan monumentale bomen met een beschermde status.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
Zijstraat 1
Postcode
5176 NG
Plaats
De Moer
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1938

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
104 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
105 m2
Oppervlakte externe bergruimte
234 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Perceel oppervlakte
27.535 m2
Inhoud
1.542 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Voorzieningen
Dakraam, Natuurlijke ventilatie
Perceel oppervlakte
27.535 m2
Inhoud
1.542 m3

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Tuintypen
Tuin rondom

Garage

Soorten
Aangebouwd steen

Kaart

Street View

Zoekservice