Best – Jachtheuvel 24

Als u Jachtheuvel 24 in Best binnenstapt, ziet u het al meteen. Wat een ruimte! Naast een uitgebouwde woonkamer heeft deze tussenwoning maar liefst 5 slaapkamers.

In de afgelopen jaren is deze woning geheel gemoderniseerd. Veel licht, strak design. Zo kunt u de leefruimte het beste omschrijven. Door de flinke uitbouw is er naast een zithoek ook nog ruimte voor bijvoorbeeld een speelhoek. Dankzij het open karakter van de keuken kunt u tijdens het koken de gehele woonkamer overzien.

Ook op de eerste en tweede verdieping kunt u uitstekend uit de voeten. Met maar liefst vijf slaapkamers is deze tussenwoning buitengewoon geschikt voor een fijn gezin. De slaapkamers zijn uiteraard ook geschikt voor andere doeleinden. Altijd al gedroomd van een walk-in closet of een rustige werkplek?
De badkamer is evenals de rest van de woning geheel onder handen genomen. U doucht hier onder de warmte straal van een heerlijke regendouche. Daarnaast is er een hangend toilet en stijlvolle, dubbele wastafel aanwezig.

Naast de eerste verdieping ziet ook de tweede verdieping er tiptop uit. Op de voorzolder bevindt zich de wasmachineaansluiting en de opstelling van de cv-ketel. Door de verwezenlijking van twee dakkapellen aan de voor- en achterzijde van de woning zijn er op deze verdieping nog twee slaapkamers gerealiseerd.

De tuin is klein maar fijn. Echter voldoende ruimte voor een terras of speelruimte voor kinderen. Uw fietsen en gereedschap kunt u kwijt in de vrijstaande berging.

Kortom, deze instapklare tussenwoning met vijf slaapkamers is de ideale stek voor een groot gezin.

• Locatie
De woning is gesitueerd op een rustige, kindvriendelijke locatie aan de rand van de woonwijk “Heuveleind”. Iets meer dan 100 meter verderop loopt u een pad op naar het Wilhelminakanaal; een fijne plek om langs het water te lopen. Alle dagelijkse voorzieningen en het actieve verenigingsleven van Best vinden zich op loopafstand. Tevens is er een goede aansluiting op de uitvalswegen.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
Jachtheuvel 24
Postcode
5685 AW
Plaats
Best
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1995

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
145 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
10 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
1 m2
Perceel oppervlakte
153 m2
Inhoud
473 m3

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Perceel oppervlakte
153 m2
Inhoud
473 m3

Buitenruimte

Liggingen
In woonwijk
Tuintypen
Achtertuin
Positie
Noord

Garage

Soorten
Geen garage
Positie
Noord

Kaart

Street View

Zoekservice