Bergeijk – Muggenhool 7

Altijd al aan een rustige, doodlopende straat willen wonen met vrij uitzicht? Dat is mogelijk in deze woning gelegen aan Muggenhool 7 te Bergeijk.

De woning betreedt u via de hal/entree van waaruit u toegang heeft tot de grote, ruime en lichte woonkamer met eetkamer. Zo kunt u lekker dineren of tv-kijken in deze kamer. Via een trap bereikt u de opkamer welke ideaal geschikt is als bijvoorbeeld kantoorruimte. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer, waardoor u tijdens het koken gezellig kunt blijven kletsen met u bezoek.

Via een ruime achterhal betreedt u de woning via de achterzijde. Hier treft u tevens een separate toiletruimte aan.

Via een portaal bereikt u de overige ruimtes van de begane grond. Dit betreffen drie ruime slaapkamers, een wasruimte en een complete badkamer. In de badkamer kunt u zowel een snelle douche nemen als een heerlijk lang bad.

Via een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. Hier bevinden zich twee grote slaapkamers met praktische vaste kasten voor al uw kleding. Als laatste benoemen we hier een handige bergruimte.

Het achterhuis is via een ruim portaal te bereiken. Hier bevindt zich nog een separate toiletruimte en een grote multifunctionele ruimte, waarboven een verdiepingsvloer aanwezig is en ook voor vele doeleinden geschikt is. Deze ruimte is bij uitstek geschikt voor het uitoefenen van uw hobby.

De tuin bevindt zich rondom de woning en hier kunt u genieten van het mooie vrije uitzicht. Direct achter de woning is de tuin bestraat en kunt u een gezellig zitje kwijt. Daarachter is de tuin voorzien van gras en diverse vaste beplantingen. Naast en achter de woning bevindt zich een groot weiland.

Als laatste benoemen we nog een separate berging opgetrokken uit steen. Hier kunt u uw fietsen of uw tuingereedschap kwijt.

Deze vrijstaande woning is gelegen in het buitengebied van Bergeijk aan een rustige, doodlopende straat. Het uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde van de woning is vrij over weilanden. Het centrum van Bergeijk met alle dagelijkse voorzieningen is binnen handbereik van de woning gelegen. Tevens zijn de diverse uitvalswegen nabij de woning gelegen.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 955.000,- k.k.
Adres
Muggenhool 7
Postcode
5571 LT
Plaats
Bergeijk
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1930

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
273 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
36 m2
Oppervlakte externe bergruimte
14 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Perceel oppervlakte
5.300 m2
Inhoud
1.511 m3

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Voorzieningen
TV kabel, Dakraam, Glasvezel kabel, Natuurlijke ventilatie
Perceel oppervlakte
5.300 m2
Inhoud
1.511 m3

Buitenruimte

Liggingen
Landelijk gelegen
Tuintypen
Tuin rondom

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View