Bergeijk – De Roet kavel 1 ong

Op een prachtige locatie in de bebouwde kom van Bergeijk wordt deze bouwkavel te koop aangeboden. Bergeijk is gelegen in de Kempen en is omgeven door veel groen. De kavel is gelegen nabij de snelweg A67 en is derhalve gemakkelijk te bereiken.

Het betreft een bouwkavel met een oppervlakte van 347 m² voor de bouw van een vrijstaande woning met een bijgebouw. De kavel ligt een een doorgaande, rustige weg in een woonwijk. Aan de achterzijde grenst de bouwkavel aan een basisschool. Kortom: u woont hier op een prachtige, kindvriendelijke locatie, met alle dagelijkse vorzieningen binnen handbereik in Bergeijk. Eersel, Veldhoven, Eindhoven en België zijn tevens binnen enkele autominuten te bereiken.

Binnen de kaders van de regels en voorschriften voor dit plan kun tu uw droomhuis in eigen stijl ontwerpen en realiseren.

Niet alleen de grootte, maar ook de ligging en de mogelijkheden maakt deze kavel zeer aantrekkelijk en uniek!

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Bestemmingsplan/bouweisen
Op de kavel kunt u onder architectuur een vrijstaande woning realiseren. De kavel is gelegen in het bestemmingsplan “Terlo 2017” van de gemeente Bergeijk (onherroepelijk geworden op 28 september 2017). Het bestemmingsplan geeft veel vrijheden, echter zijn er regels en voorschriften waar de nieuw te bouwen woning aan moet voldoen.

De kavel heeft de enkelbestemming “Wonen” waarbij een bouwvlak is ingetekend waarbinnen de woning (hoofdgebouw) gebouwd dient te worden. Verder heeft de kavel de dubbelbestemming “Waarde – Archeologie 5.1” en gedeeltelijk “Waarde – Archeologie 4.2”.

Maatvoering en situering woning:
– goothoogte: maximaal 7 meter
– bouwhoogte: maximaal 12 meter
– dakhelling: maximaal 60º (bij een mansardedak maximaal 80º
– afstand tot perceelgrens: minimaal 3 meter

Maatvoering en situering bijbehorende bouwwerken:
– oppervlakte: maximaal 200 m²
– goothoogte: maximaal 3.2 meter
– bouwhoogte: maximaal 5.5 meter

Voor de regels verwijzen wij u naar de bijlagen van het “Bestemmingsplan” bij deze brochure en www.ruimtelijkeplannen.nl).

Bijzonderheden
– De kavel is gelegen op een gunstige locatie bij openbaar water, sportvelden, natuur en groen, school en buitengebied.
– De kavel geeft u de mogelijkheid om een vrijstaande woning te realiseren.
– Niet alleen de grootte, maar ook de ligging en de mogelijkheden maken deze kavel zeer aantrekkelijk en uniek!
– De bouwkavel wordt aanvaard in de huidige toestand.
– De bouwkavel is bouwrijp, Onder bouwrijp wordt verstaan:
– aanwezigheid van hoofdleidingen door de nutsbedrijven langs de openbare weg of op korte afstand. Onder hoofdleidingen worden begrepen: elektriciteit en water. Hieronder wordt niet verstaan/begrepen de bouw- en huisaansluiting op die hoofdleidingen. Koper dient zelf zorg te dragen voor bouw- en huisaansluitingen op de hoofdleidingen.
– aanwezigheid van de hoofdrioleringswerken voor de afvoer van vuil en water tot aan de grens van de bouwkavel. Koper dient zelf zorg te dragen voor de aansluiting op de hoofdrioleringswerken.
– Bodemonderzoek d.d. van 29 mei 2012 (nummer 65716).

Locatie
De bouwkavel is gelegen in een kindvriendelijke wijk aan een rustige weg. De basisschool is aan de achterzijde van de woning gelegen. De dagelijkse voorzieningen van Bergeijk zijn gemakkelijk en snel te bereiken, evenals de diverse uitvalswegen. Eersel, Veldhoven, Eindhoven en België zijn tevens binnen enkele autominuten te bereiken.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
De Roet kavel 1 ong
Postcode
5571 JN
Plaats
Bergeijk
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Bouwgrond

Oppervlakte en inhoud

Perceel oppervlakte
347 m2

Indeling

Perceel oppervlakte
347 m2

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View