Asten – Lotusstraat 11

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om uw eigen stempel te drukken op een woning? Zoek dan niet verder, u heeft zojuist de woning gevonden. Deze charmante tussenwoning biedt alle potentie om er uw droomhuis van te maken.

Wanneer u de woonkamer binnenstapt, proeft u direct de authentieke sfeer door de klassieke schouw. Wilt u meer woonoppervlakte creëren? Geen probleem, de achterzijde biedt de mogelijkheid tot het uitbouwen van de woning.

De keuken is nu een afzonderlijke ruimte. Hier zou echter prima een open keuken van gemaakt kunnen worden om zo samen met de woonkamer een grote leef-/eetruime geheel naar eigen wens te realiseren.

De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer. Ook hier kunt u uw handen flink uit de mouwen steken om van de vertrekken uw ideale slaapkamer of badkamer te maken.

Heeft u aan drie slaapkamers niet genoeg? De tweede verdieping biedt u de mogelijkheid om een dakkapel te plaatsen en zo één grote ruimte te realiseren. Ook beschikt de verdieping over een voorzolder, hier kunt u al uw spullen uit het zicht opbergen.

De achtertuin biedt u een fijne plek met privacy voor het buitenleven. Op zonnige dagen kunt u lekker buiten zitten op het terras of gazon. De berging is erg handig voor uw fietsen, maar ook voor het opbergen van een grasmaaier of gereedschap.

Verkoopvoorwaarden
De verkoop geschiedt bij inschrijving. De verkoopvoorwaarden en het inschrijfformulier zijn bijgesloten of kunt u opvragen bij ons kantoor.

Het inschrijfformulier, samen met een kopie van een geldig legitimatiebewijs, dient woensdag 13 oktober 2021 uiterlijk 12.00 uur aanwezig te zijn op notariskantoor Jagtenberg te Deurne.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
Lotusstraat 11
Postcode
5721 ZT
Plaats
Asten
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1967

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
95 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
20 m2
Oppervlakte externe bergruimte
9 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Perceel oppervlakte
159 m2
Inhoud
391 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, Rookkanaal, Natuurlijke ventilatie
Perceel oppervlakte
159 m2
Inhoud
391 m3

Buitenruimte

Liggingen
In woonwijk
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Positie
Noordwest

Garage

Soorten
Geen garage
Positie
Noordwest

Kaart

Street View

Zoekservice