Portal:
oud-laar-11-berlicum-0.jpg

Oud Laar 11

BERLICUM Verkocht onder voorbehoud

Adres
Oud Laar 11
Woningtype
vrijstaande woning
Inhoud
514 m3
Woonoppervlakte
152 m2
Perceeloppervlakte
36.140 m2

Omschrijving


Meer over Oud Laar 11


Kenmerken

Woningtype: vrijstaande woning
Oppervlakte: 152 m2 woonoppervlakte / 36.140 m2 perceeloppervlakte
Aantal kamers: 7 kamers (4 slaapkamers)
Ligging: aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

Meer over Oud Laar 11


Foto's

 • oud-laar-11-berlicum-1.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-2.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-3.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-4.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-5.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-6.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-7.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-8.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-9.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-10.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-11.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-12.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-13.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-14.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-15.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-16.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-17.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-18.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-19.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-20.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-21.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-22.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-23.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-24.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-25.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-26.jpg
 • oud-laar-11-berlicum-27.jpg
Bekijk alle foto's
NIEUWBOUW OF BESTAANDE BOUW het kan hier!

De bestemming voor het perceel wordt gewijzigd waardoor nieuwbouw van een vrijstaande woning en twee bijgebouwen mogelijk wordt gemaakt, totaal 625 m² bebouwbaar!!

Op een landelijke locatie in het buitengebied van Berlicum ligt dit prachtige vrijstaande woonhuis. Hier kunt u genieten van de rust en ruimte die het buitengebied u te bieden heeft. Het perceel heeft een oppervlakte van maar liefst 36.140 m² en geeft u een prachtig weids uitzicht over de landerijen.

Ben u op zoek naar vrijheid en is dit de woning voor u? Kom dan snel een kijkje nemen!

Bebouwingsmogelijkheden

Door de eigenaar is een bestemmingsplanwijzigingsprocedure ingezet. De wens is om het bouwvlak van de woning te vergroten en te verplaatsen. Zodra het plan wordt vastgesteld kan er maximaal 625 m² bebouwd worden en met een maximaal volume van 1.000 m³ van de woning.

De eigenaar heeft zelf een schetsplan ter indicatie voor de gemeente opgesteld wat een van de mogelijkheden tot bouw biedt op het perceel nadat het bestemmingsplan is vastgesteld. In de brochure treft u het schetsplan aan. De makelaar kan u nadere informatie verschaffen ten aanzien van de status van de bestemmingsplanwijziging.

Woonhuis
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1972 en is opgetrokken uit baksteen (spouw). Het dak is met pannen gedekt. De begane grondvloer en de verdiepingsvloer zijn beide uitgevoerd in beton. De woning beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel; de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De woning is voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen.

Indeling:

Begane grond:

U betreedt het huis via de entree/hal, die toegang biedt tot de keuken, de woonkamer en de gang met toegang tot de bijkeuken, de badkamer, toiletruimte en de slaapkamer op de begane grond. In de hal bevindt zich tevens de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal is afgewerkt met een natuursteen vloer, stucwerkwanden en een houten schrootenplafond.

De toiletruimte beschikt over een hangend toilet en fonteintje. De vloer is voorzien van tegels, de wanden betegeld en stucwerk en een stucwerkplafond.

Vanuit de hal bereikt u de woonkamer. De ruimte is zeer licht door de beglazing aan de voorzijde. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, stucwerkwanden, houten schrootjesplafond en een sfeervolle schouw.

De keuken is uitgevoerd in een L-vormige keukenopstelling. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en een koelkast. De vloer is afgewerkt met laminaat, de wanden zijn voorzien van tegels en stucwerk en een stucwerkplafond.

De woning beschikt tevens over een praktische bijkeuken, deze is vanuit buiten bereikbaar maar ook via de hal en de keuken. In de bijkeuken is een kast met schuifwanden gesitueerd. Daarnaast is er ook een vaste kast aanwezig. Verder is de ruimte voorzien van een tegelvloer, betegelde en stucwerkwanden en een stucwerkplafond.

De badkamer is gelegen op de begane grond, nabij de slaapkamer. Voorzien van een douche en wastafel, tegelvloer, betegelde en stucwerkwanden en een stucwerkplafond.

De slaapkamer op de begane grond is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een grote raampartij. De vloer is afgewerkt met laminaat en voorzien van stucwerkwanden en een stucwerkplafond.

Eerste verdieping:

Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap vanuit de hal. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een toilet die u kunt bereiken via de overloop.
De vloer van de overloop is belegd met vloerbedekking, de wanden zijn afgewerkt met stucwerk en het plafond is voorzien van houten schrootjes.

De drie slaapkamers hebben dezelfde afwerking: laminaatvloeren, stucwerkwanden, stucwerkplafonds. De slaapkamers beschikken allen over inbouwkasten waarvan één inbouwkast met CV-installatie. De slaapkamer aan de rechterzijde van de woning heeft toegang tot het balkon.

Het toilet is voorzien van een staand toilet met fonteintje, een tegelvloer, betegelde en stucwerkwanden en een zachtboard plafond.

Tweede verdieping/zolder:

De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap vanuit een kast op een van de slaapkamers.

Tuin
De woning is gelegen op een totaal perceel van ruim 36.000 m², van deze oppervlakte is ca. 10.000 m² in gebruik als tuin. Hierdoor heeft u rondom overal tuin met een schitterend uitzicht.
De tuin is omheind met een tralie gaashekwerk en de toegangsweg is voorzien van elektrische schuifpoort, die ook te bedienen is via uw telefoon.

Aangrenzend aan de tuin ligt een perceel landbouwgrond ter grootte van ca. 2.60.00 ha. Dit perceel is in gebruik voor de teelt van mais. Het betreft vochthoudende zandgrond van een goede kwaliteit. Geschikt voor de teelt van diverse akkerbouwproducten alsook tuinbouwproducten.

Overige gegevens

De woning is gesitueerd op een ruime kavel in het buitengebied;
Het woongedeelte is omheind met tralie gaashekwerk, een dubbele draaipoort en een elektrische schuifpoort;
Ruim perceel, zeer geschikt voor nieuwbouw en paardenhouderij;
Korte ligging op het dorp Berlicum maar ook Rosmalen en 's-Hertogenbosch;
Goede ontsluitingsmogelijkheden;
De woning is voorzien van een tijdelijk energielabel.

Kadastrale gegevens
Gemeente Berlicum sectie M nummer 569 oppervlakte 3.61.40 ha.

Bestemmingsplan gegevens
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “ Buitengebied Sint-Michielsgestel” van de gemeente Sint-Michielsgestel en heeft daarin ten aanzien van de woning de enkelbestemming “ wonen” en de dubbelbestemming “Waarde – Archeologie 4”.
Op het perceel rust een bouwvlak van ca. 1.560 m².

Ten aanzien van de overige gronden, landbouwgrond en tuin, heeft het de enkelbestemming "Agrarisch" en de dubbelbestemming “Waarde – Archeologie 4”.

Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 25 januari 2013.

Kenmerken

Overdracht:
status: Verkocht onder voorbehoud
aanvaarding: in overleg
Bouw:
woningtype: vrijstaande woning
oppervlakte en inhoud:
woonoppervlakte: 152 m2
Gebouwgebonden buitenruimte: 16 m2
perceeloppervlakte 36.140 m2
inhoud: 514 m3
Indeling:
aantal woonlagen: 2
aantal kamers: 7
aantal slaapkamers: 4
voorzieningen: frans balkon, dakraam
Buitenruimte:
ligging woning: aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
tuin: tuin rondom

Diashow

oud-laar-11-berlicum-0.jpg

Routebeschrijving

Plan route

Contactpersoon

Frans Merkens RT RM

Neem contact op