Portal:
dorpsstraat-2-lieshout-0.jpg

Dorpsstraat 2

LIESHOUT € 1.800 per maand

Adres
Dorpsstraat 2
Woningtype
vrijstaande woning
Bouwjaar
1933
Inhoud
1.307 m3
Woonoppervlakte
315 m2
Perceeloppervlakte
2.508 m2

Omschrijving

Een vrijstaande woning met buitenberging, ondergrond, tuin en verdere omstandigheden
Meer over Dorpsstraat 2


Kenmerken

Woningtype: vrijstaande woning
Oppervlakte: 315 m2 woonoppervlakte / 2.508 m2 perceeloppervlakte
Aantal kamers: 10 kamers (5 slaapkamers)
Ligging: in centrum

Meer over Dorpsstraat 2


Foto's

 • dorpsstraat-2-lieshout-1.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-2.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-3.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-4.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-5.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-6.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-7.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-8.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-9.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-10.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-11.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-12.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-13.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-14.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-15.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-16.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-17.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-18.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-19.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-20.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-21.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-22.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-23.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-24.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-25.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-26.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-27.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-28.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-29.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-30.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-31.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-32.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-33.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-34.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-35.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-36.jpg
 • dorpsstraat-2-lieshout-37.jpg
Bekijk alle foto's
Deze zeer ruime, vrijstaande woning is op de begane grond voorzien van een royale woonkamer, eetkamer, grote keuken, kantoor en tuinkamer. De eerste verdieping beschikt over maar liefst drie slaapkamers, drie badkamers (één aangrenzend aan ouderslaapkamer) en een aparte toiletruimte.
De tweede verdieping huist nog eens twee slaapkamers en meer dan voldoende opbergruimte door middel van diverse opbergkasten. De derde verdieping is momenteel in gebruik als bergzolder.
De zeer diepe achtertuin is gelegen op het oosten en netjes verzorgd.

De woning is gelegen nabij het centrum van Lieshout met diverse voorzieningen op enkele minuten afstand gelegen. Lieshout staat vooral bekend om de bierbrouwerij van Bavaria. De twee molens vormen een mooi visitekaartje voor Lieshout. Voor molen De Leest staat het nationale monument De Mulder. Het kunstwerk ‘Accretio’ op de rotonde bij Bavaria is een aanwinst voor Laarbeek.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Kom dan gerust een kijkje nemen!

Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1933 en is opgetrokken uit baksteen. Het dak is met pannen gedekt. De begane grondvloer is uitgevoerd in beton, de verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in hout. Het huis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel (bouwjaar omstreeks 2010, merk Nefit); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De woning is voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen.

Indeling:

Begane grond:
U betreedt het huis via de entree/hal, die toegang biedt tot de woonkamer. In de hal bevindt zich tevens de meterkast (11 groepen, 3 aardlekschakelaars, 1 kookgroep (krachtstroom), glasvezel) en toegang tot de kelder en de toiletruimte. In de hal is een bedieningspaneel voor de alarminstallatie aanwezig. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputzwanden en stucwerkplafond voorzien van sierlijst.

De kelder is te bereiken via de hal. De manshoge kelder biedt u meer dan voldoende opbergruimte.

U betreedt de toiletruimte via een voorportaal voorzien van wastafel. Deze ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputzwanden en stucwerkplavond voorzien van sierlijst.
De toiletruimte beschikt over een vrijhangend toilet en is geheel betegeld met een stucwerkplafond.

Via de hal heeft u toegang tot de woonkamer. Hier treft u aansluitingen voor televisie en een inbouwkast aan. De ruimte is afgewerkt met een natuurstenen vloer, spachtelputzwanden en stucwerkplafond voorzien van sierlijst.

Door de vele raampartijen geniet de eetkamer van veel lichtinval. De natuurstenen vloer is vanuit de woonkamer doorgetrokken naar de eetkamer. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond is afgewerkt met stucwerk voorzien van een sierlijst.

De studeerkamer is voorzien van een sierschouw (met natuurstenen elementen) en geniet van dezelfde natuurstenen vloer als de woon- en eetkamer. De wanden zijn voorzien van spachtelputz. Het plafond is afgewerkt met stucwerk voorzien van een sierlijst.

De keuken is geplaatst in hoekopstelling compleet met natuurstenen werkblad met betegelde achterwand en de volgende inbouwapparatuur: 4-pits keramische kookplaat, combi-oven, afzuigkap, dubbele spoelbak (twee stuks), vaatwasser, pannencaroussel, biertap en koelkast. U geniet van veel daglicht op het werkblad.
Diverse lades en boven- en onderkastjes zorgen voor veel opbergruimte. De ruimte is eveneens voorzien van een speksteen houtkachel.
De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputzwanden en stucwerkplafond voorzien van een sierlijst. Het eetgedeelte in de keuken geniet eveneens van deze afwerking.

De tuinkamer is voorzien van een tegelvloer en is opgetrokken uit metselwerk. Het plafond is gedeeltelijk voorzien van houten schroten maar ook door lichtdoorlatende glazen platen die zijn voorzien van screens. Compleet met schuifdeur.

In de bijkeuken treft u een uitstortgotsteen, de unit van de vloerverwarming, installatie voor de tap in de keuken en aansluitingen voor wasapparatuur aan. Diverse opbergkastjes geven u veel opbergruimte. De ruimte is geheel betegeld en voorzien van een stucwerkplafond.

Een aparte bergruimte biedt u toegang tot de standplaats van de cv-ketel. De ruimte is voorzien van een betonnen vloer, stucwerkwanden en -plafond. VIa een loopdeur heeft u toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap (met traplift). Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, drie badkamers (waarvan één aangrenzen aan een slaapkamer) en een aparte toiletruimte die u kunt bereiken via de overloop. De vloer is bedekt met vloerbedekking, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz, het plafond is afgewerkt met stucwerk voorzien van een sierlijst.

De eerste slaapkamer geniet van een dakkapel en een vaste maatwerkkledigkast. De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputzwanden en stucwerkplafond voorzien van sierlijst.

De aangrenzende badkamer is geheel betegeld en beschikt over een ligbad/douche en dubbele wastafel. Het plafond is afgewerkt met stucwerk en is voorzien van spots. Hier is eveneens een dakkapel gecreëerd.

De tweede slaapkamer geniet van een vaste maatwerkkledingkast, airco-unit, toegang tot het plat dak en wastafel in een nis. De vloer is bedekt met vloerbedekking, de wanden zijn voorzien van spachtelputz, het plafond is afgewerkt met stucwerk voorzien van een sierlijst.

De derde slaapkamer is voorzien van aansluitingen voor televisie. U heeft de mogelijkheid om een wastafel in deze ruimte te plaatsen.
De vloer is bedekt met vloerbedekking, de wanden zijn voorzien van spachtelputz. Het plafond is afgewerkt met stucwerk en voorzien van een sierlijst.

De tweede badkamer op de verdieping is geheel betegeld en beschikt over een douche, toilet en wastafel in meubel. Het plafond is afgewerkt met stucwerk voorzien van een sierlijst. Deze badkamer geniet van een dakkapel.

De aparte toiletruimte op de verdieping is eveneens geheel betegeld en beschikt over een toilet en een fonteintje. Het plafond is gestuct. Mechanische ventilatie is aanwezig.

De derde badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douchecabine en wastafel. Het plafond is gestuct en is voorzien van spots. Mechanische ventilatie is aanwezig.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op deze verdieping treft u nog een twee slaapkamers, een technische ruimte en drie opbergkasten. De overloop is voorzien van een houten planken vloer, gedeeltelijk stucwerkwanden voorzien van houtwerk en houtwerkplatenplafond.

De vierde slaapkamer geniet van een wastafel en is afgewerkt met een houten vloer, spachtelputzwanden en stucwerkplafond.

De vijfde slaapkamer is eveneens afgewerkt met een houten vloer, spachtelputzwanden en stucwerkplafond.

In de technische ruimte treft u de standplaats voor de boiler aan.

Derde verdieping:
De derde verdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Deze ruimte is momenteel in gebruik als bergzolder.

Berging
In de tuin een houten opbergschuurtje geplaatst.

Tuin
De zeer diepe achtertuin is gelegen op het oosten en is voorzien van een terras, brede poorten aan weerszijden van de woning, sierbestrating, gazon en diverse borders en beplantingen. In de achtertuin treft u meerdere volgroeide bomen aan. U geniet van een inrit aan de voorzijde van de woning. De tuin wordt verlicht door middel van diverse buiten- en tuinverlichting.

Ligging
De woning is gelegen nabij het centrum van Lieshout met diverse voorzieningen op enkele minuten afstand gelegen. Lieshout staat vooral bekend om de bierbrouwerij van Bavaria. De twee molens vormen een mooi visitekaartje voor Lieshout. Voor molen De Leest staat het nationale monument De Mulder. Het kunstwerk ‘Accretio’ op de rotonde bij Bavaria is een aanwinst voor Laarbeek.

Bijzonderheden
deelperceel beschikbaar
gemeentelijk monument
zeer ruime woning
vijf royale slaapkamers

Huurovereenkomst
Huur is per maand vooraf;
De servicekosten per maand zijn inbegrepen;
Minimale huurperiode is 12 maanden;
Looptijd: maximaal 2 jaar
Een waarborgsom van 3 maanden huur is onderdeel van de huurovereenkomst;
Voordat de huurovereenkomst wordt aangegaan zal een huurderscheck worden gedaan van elke huurder. Kosten hiervan à
€ 60,- per check zijn voor huurder.

Kenmerken

Overdracht:
status: Beschikbaar
aanvaarding: in overleg
Bouw:
woningtype: vrijstaande woning
bouwjaar: 1933
oppervlakte en inhoud:
woonoppervlakte: 315 m2
Overige inpandige ruimte: 52 m2
Externe bergruimte: 11 m2
perceeloppervlakte 2.508 m2
inhoud: 1.307 m3
Indeling:
aantal woonlagen: 5
aantal kamers: 10
aantal slaapkamers: 5
voorzieningen: mechanische ventilatie, alarminstallatie, airconditioning
Buitenruimte:
ligging woning: in centrum
tuin: tuin rondom
Berging:
soort berging: vrijstaand hout

Diashow

dorpsstraat-2-lieshout-0.jpg

Routebeschrijving

Plan route

Contactpersoon

Roel van der Steen RT RM

Neem contact op