Portal:
wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-0.jpg

Wilhelminalaan 14

AARLE-RIXTEL € 565.000 k.k.

Adres
Wilhelminalaan 14
Woningtype
vrijstaande woning
Bouwjaar
1975
Inhoud
704 m3
Woonoppervlakte
174 m2
Perceeloppervlakte
1.118 m2

Omschrijving

Een vrijstaande woning met garage en berging, ondergrond, tuin en verdere aanhorigheden
Meer over Wilhelminalaan 14


Kenmerken

Woningtype: vrijstaande woning
Oppervlakte: 174 m2 woonoppervlakte / 1.118 m2 perceeloppervlakte
Aantal kamers: 7 kamers (4 slaapkamers)
Ligging: in woonwijk

Meer over Wilhelminalaan 14


Foto's

 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-1.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-2.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-3.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-4.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-5.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-6.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-7.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-8.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-9.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-10.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-11.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-12.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-13.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-14.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-15.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-16.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-17.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-18.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-19.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-20.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-21.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-22.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-23.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-24.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-25.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-26.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-27.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-28.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-29.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-30.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-31.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-32.jpg
 • wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-33.jpg
Bekijk alle foto's

Vergelijkbare woningen

Deze ruime en lichte woning betreedt u via de royale hal/entree. Vanuit daar heeft u toegang tot de grote, lichte woonkamer met prachtige schouw maar ook tot de toiletruimte, garderobe, meterkast en de wasruimte. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken, bijkeuken en de riante achtertuin.
Op de eerste verdieping treft u vier ruime slaapkamers en een grote, nette badkamer aan. De tweede verdieping is momenteel in gebruik als bergzolder.
De achtertuin vormt een mooi, groot geheel waar u geniet van rust, ruimte en meer dan voldoende privacy.

De woning is gelegen nabij het centrum van Aarle-Rixtel. Aarle-Rixtel is een dorp met karakter. Het centrum is gelegen tussen twee driehoekige pleintjes. Er zijn nogal wat gebouwen die op de monumentenlijst staan zoals Kasteel Croy. Het meest bekend is waarschijnlijk de eeuwenoude Koninklijke Klokkengieterij Petit & Fritsen, die haar producten over de hele wereld exporteert. Aarle-Rixtel is een dorp in de gemeente Laarbeek. Gemeente Laarbeek is een heerlijke plek om te wonen, te werken en te leven, omringd door de natuur en door water. Het is een jonge, landelijke gemeente en het bruist er door de vele activiteiten en het rijke verenigingsleven. Bovendien ligt Laarbeek aan het randje van de Peel en vormt zo een toegangspoort tot dit natuurgebied.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Kom dan gerust een kijkje nemen!

Het woonhuis is gebouwd in 1975 en is opgetrokken uit baksteen. Het dak is met pannen gedekt. De begane grondvloer en de eerste verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton, de tweede verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout. Het huis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel (bouwjaar omstreeks 2002, merk Nefit Excellent HR); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De keuken is voorzien van een close-in-boiler ten behoeve van warm water. De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing in houten en aluminium kozijnen. Her en der is voorzetbeglazing aanwezig.

Indeling:

Begane grond:

U betreedt het huis via de mooie, ruimtelijke en lichte entree/hal, die toegang biedt tot de ruime woonkamer. In de hal heeft u tevens toegang tot de toiletruimte, garderobe, wasruimte en de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars); de elektra- en gasmeter zijn recent vernieuwd. De watermeter bevindt zich in een put bij binnenkomst. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerkwanden- en plafond voorzien van spots.

Vanuit de hal is de toiletruimte te bereiken. Deze ruimte beschikt over een vrijhangend toilet en een fonteintje. De toiletruimte is nagenoeg geheel betegeld en voorzien van een houten schrotenplafond. De ruimte wordt natuurlijk geventileerd.

Eveneens vanuit de hal te bereiken is de wasruimte. U treft hier de wasapparatuur, een wastafel, vriezer en vaste opbergkast. U kunt natuurlijk deze ruimte naar eigen wens inrichten. De kamer is afgewerkt met een zeilvloer, stucwerkwanden- en plafond.

Bij binnenkomst in de woonkamer vallen de ruimte en het licht direct op. Door de raampartijen aan de voorzijde van de woning en de schuifdeur aan de achterzijde is de woonkamer zeer licht te noemen. Een gashaard met prachtige schouw biedt u de kans om de ruimte te verwarmen maar draagt tevens bij aan het sfeervolle gevoel in de woonkamer. Een convectorput verwarmt eveneens de kamer. Glasvezel en aansluitingen voor televisie en internet zijn aanwezig. De ruimte is afgewerkt met een houten vloer, stucwerkwanden en spachtelputzwanden en een (sier)balkenplafond. Via een loopdeur heeft u toegang tot de keuken, bijkeuken en verdiepte trapkast.

De keukeninrichting in de leefkeuken is geplaatst in hoekopstelling en is voorzien van een prachtig natuurstenen werkblad met betegelde achterwand, 1 ½ spoelbak, close-in-boiler, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven. Diverse onder- en bovenkastjes geven u meer dan voldoende opbergruimte. U geniet van veel natuurlijk lichtinval op het werkblad door het raam in de gevel opzij. Spots zijn eveneens boven het aanrecht aanwezig. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, tegellambrisering met daarboven stucwerk en een stucwerkplafond.

De bijkeuken is bereikbaar via de keuken. U treft hier een uitstortgootsteen en ruimte om een koelkast en/of vriezer te plaatsen. Een verdiepte kelderkast geeft u nog eens extra opbergruimte. Eveneens biedt de bijkeuken de mogelijkheid om hier de wasapparatuur te plaatsen.

Eerste verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap vanuit de hal. Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en een royale badkamer, die u kunt bereiken via de ruime overloop. Via een vide heeft u prachtig zicht op de beneden gelegen hal. Door de dakkapel aan de voorzijde geniet u van veel daglicht. De vloer is bedekt met vloerbedekking, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk, het plafond is eveneens voorzien van spots.

De ouderslaapkamer is voorzien van een balkon welke toegankelijk is via een loopdeur. Twee vaste opbergkasten geven u ruim voldoende opbergruimte. De kamer wordt natuurlijk geventileerd door middel van een uitzetraampje. De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, stucwerkwanden en (sier)balkenplafond met stucwerkafwerking. De houten kozijnen met dubbele beglazing zijn vernieuwd.

De tweede en derde slaapkamer zijn voorzien van aansluitingen voor televisie, een inbouwkast en een draai-/kiepraam. De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, stucwerkwanden en (sier)balkenplafond met stucwerkafwerking. De houten kozijnen met dubbele beglazing zijn vernieuwd.

De vierde slaapkamer is voorzien van dezelfde afwerking als de tweede en derde slaapkamer. In deze ruimte is echter ook een wastafel aanwezig.

De royale, nette badkamer is volledig betegeld en is afgewerkt met een aluminium schrotenplafond met sierstrip en spots. De ruimte beschikt over een ligbad, douchecabine, twee wastafels en een tweede toilet. De badkamer geniet van een dakkapel (met draai-/kiepramen) die voor extra ruimte en daglicht zorgt. De ruimte wordt natuurlijk geventileerd.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap. De verdieping is in drie compartimenten verdeeld. Twee compartimenten zijn voorzien van een dakraampje welke u daglicht biedt, in het andere compartiment treft u de standplaats van de cv-ketel aan. De verdieping is afgewerkt met vloerbedekking, stucwerkwanden en afgetimmerd dakbeschot (nageïsoleerd van binnenuit en vanaf buitenaf voorzien van eternietplaten).

Garage
Op het perceel bevindt zich tevens een ruime garage met een oppervlakte van
ca. 30 m². De muren zijn uit steen opgemetseld, het zadeldak is met pannen gedekt (onderschoten met eternietplaten).
De garage is voorzien van een stalen kanteldeur en loopdeur en is aangesloten op voorzieningen elektra en water (toe- en afvoer). De garage is voorzien van een beregeningspomp.

Berging
Op het perceel bevindt zich een houten tuinhuis. U kunt deze als extra opbergruimte gebruiken.

Tuin
De riante achtertuin is toegankelijk via een eigen achterom (opzij, via carport) en vanuit de woning. U betreedt daarbij eerst de terrasoverkapping. Deze overkapping beslaat de gehele achterkant van het woonhuis en is voorzien van elektriciteit en u beschikt over de mogelijkheid om een audio-installatie aan te sluiten. Via solartubes valt er natuurlijk daglicht onder de overkapping. De achtertuin vormt een mooi, ruim en keurig aangelegd geheel voorzien van een gazon, diverse borders, beplantingen, diverse bomen, buiten- en tuinverlichting en sierlijk aangelegde terrassen. Doordat het geheel volledig is omheind geniet u van veel privacy.

Ligging
De woning is gelegen nabij het centrum van Aarle-Rixtel maar toch met voldoende rust en ruimte rondom de woning. Aarle-Rixtel is een dorp met karakter. Het centrum is gelegen tussen twee driehoekige pleintjes. Er zijn nogal wat gebouwen die op de monumentenlijst staan zoals Kasteel Croy, de Waterstaatskerk, de Mariakapel, het Hagelkruis, diverse oude boerderijen en een dorps-pomp. Het meest bekend is waarschijnlijk de eeuwenoude Koninklijke Klokkengieterij Petit & Fritsen, die haar producten over de hele wereld exporteert. Aarle-Rixtel is een dorp in de gemeente Laarbeek. Gemeente Laarbeek is een heerlijke plek om te wonen, te werken en te leven, omringd door de natuur en door water. Het is een jonge, landelijke gemeente en het bruist er door de vele activiteiten en het rijke verenigingsleven. Bovendien ligt Laarbeek aan het randje van de Peel en vormt zo een toegangspoort tot dit natuurgebied.

Bijzonderheden
Zeer ruime en lichte woning;
tuin rondom de woning gelegen met eigen inrit en verlichte carport;
grote vrijstaande garage;
riante woonkamer met prachtige schouw;
vier ruime slaapkamers op eerste verdieping.

Kenmerken

Overdracht:
status: Beschikbaar
aanvaarding: in overleg
Bouw:
woningtype: vrijstaande woning
bouwjaar: 1975
oppervlakte en inhoud:
woonoppervlakte: 174 m2
Overige inpandige ruimte: 18 m2
Externe bergruimte: 30 m2
Gebouwgebonden buitenruimte: 72 m2
perceeloppervlakte 1.118 m2
inhoud: 704 m3
Indeling:
aantal woonlagen: 3
aantal kamers: 7
aantal slaapkamers: 4
voorzieningen: mechanische ventilatie, rookkanaal
Buitenruimte:
ligging woning: in woonwijk
tuin: tuin rondom
Garage:
soort garage: vrijstaand steen
voorzieningen: voorzien van elektra, voorzien van water
Berging:
soort berging: vrijstaand hout

Diashow

wilhelminalaan-14-aarle-rixtel-0.jpg

Routebeschrijving

Plan route

Contactpersoon

Roel van der Steen RT RM

Neem contact op