Portal:
de-peppel-9-beek-en-donk-0.jpg

De Peppel 9

BEEK EN DONK

Adres
De Peppel 9
Woningtype
tussenwoning
Bouwjaar
1981
Inhoud
477 m3
Woonoppervlakte
118 m2
Perceeloppervlakte
191 m2

Omschrijving

Een uitgebouwde tussenwoning met buitenberging, ondergrond, tuin en verdere aanhorigheden
Meer over De Peppel 9


Kenmerken

Woningtype: tussenwoning
Oppervlakte: 118 m2 woonoppervlakte / 191 m2 perceeloppervlakte
Aantal kamers: 5 kamers (3 slaapkamers)
Ligging: in woonwijk, vrij uitzicht

Meer over De Peppel 9


Foto's

 • de-peppel-9-beek-en-donk-1.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-2.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-3.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-4.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-5.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-6.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-7.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-8.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-9.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-10.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-11.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-12.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-13.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-14.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-15.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-16.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-17.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-18.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-19.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-20.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-21.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-22.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-23.jpg
 • de-peppel-9-beek-en-donk-24.jpg
Bekijk alle foto's
Deze verrassend diepe uitgebouwde woning met erg grote tuin is gesitueerd in een kindvriendelijke buurt in Beek en Donk. Beek en Donk is een groen dorp. Het bestaat uit twee kernen met ieder een eigen winkel-centrum. De kleine beekjes en loopjes die Beek en Donk doorkruisen zijn ook kenmerkend voor dit gebied. De woning is op de begane grond voorzien van een zeer ruime woonkeuken in de uitbouw en woonkamer met studeerhoek. Drie slaapvertrekken treft u aan op de eerste verdieping. De zolder biedt u de mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer.
De onderhoudsvriendelijke tuin is gelegen op het oosten en te bereiken via een eigen achterom.
Is dit de woning voor u? Neem dan gerust contact op met ons kantoor om een kijkje te gaan nemen!

Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1981 en is opgetrokken uit baksteen. Het dak is met pannen gedekt. De begane grondvloer en de verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton. Het huis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel (bouwjaar omstreeks 2006, merk Ecomline HR); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel.

Indeling:
Begane grond:

U betreedt het huis via de entree/hal, die toegang biedt tot de woonkamer. In de hal bevindt zich tevens de meterkast (4 groepen, kookgroep, 2 aardlekschakelaars, mogelijkheid voor krachtstroom) en de toiletruimte.

De toiletruimte is voorzien van een toilet en fonteintje. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, nagenoeg geheel betegelde wanden en spuitwerkplafond.

Via de hal bereikt u de woonkamer. Hier treft u diverse aansluitingen voor televisie, aansluitingen voor glasvezel en de trapopgang naar de eerste verdieping. Er is een gezellig studeerhoekje gecreëerd (voormalige keuken). De woonkamer is afgewerkt met een houten vloer, stucwerkwanden en schoonmetselwerkwanden en een spuitwerkplafond.

De moderne keuken bevindt zich in de uitbouw. In maart 2018 zijn alle frontjes vervangen. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser, spoelbak en pannencarroussel. De diverse onder- en bovenkastjes geven u meer dan voldoende opbergruimte.

Eerste verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap vanuit de woonkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer, die u kunt bereiken via de overloop. De vloer is belegd met laminaat, de wanden zijn afgewerkt met stucwerk, het plafond is voorzien van spuitwerk.

De drie slaapkamers zijn allen belegd met een laminaatvloer en zijn afgewerkt met stucwerkwanden en een spuitwerkplafond. Alle slaapkamers zijn voorzien van dubbele beglazing.

De nette badkamer beschikt over een ligbad, twee wastafels en een tweede toilet. De ruimte wordt natuurlijk geventileerd en is voorzien van een tegelvloer, tegellambrisering met daarboven spuitwerk en spuitwerkplafond.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap vanuit de overloop. De zolder beschikt over een betonvloer en meer dan voldoende opbergruimte. Tevens is hier de cv-combiketel opgesteld en treft u de aansluitingen voor wasapparatuur aan.

Berging
Op het perceel bevindt zich tevens een buitenberging met een oppervlakte van ca. 8 m². De muren zijn opgetrokken uit baksteen (halfsteens), het dak is met golfplaten gedekt. Voorzien van aanliggende overkapping naar een brandgang.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke tuin is gelegen op het oosten en voorzien van diverse borders, beplantingen en erfafscheidingen in steen en hout. Via een eigen achterom te bereiken.

Ligging
De woning is gesitueerd in een kindvriendelijke buurt in Beek en Donk. Beek en Donk is een groen dorp. Het bestaat uit twee kernen met ieder een eigen winkel-centrum. Beek en Donk wordt verbonden door de Koppelstraat met de daaraan gelegen Muziektuin, een mooi aangelegd park met midden op een eiland in de vijver een grote muziekkiosk. De kleine beekjes en loopjes die Beek en Donk doorkruisen zijn ook kenmerkend voor dit gebied.

Bijzonderheden
Uitgebouwde woning;
Goed onderhouden;
Frontjes keukenkastjes in 2018 vervangen;
Mooie ligging met vrij uitzicht en ruim voldoende parkeergelegenheid.

Kenmerken

Overdracht:
status: Onder bod
aanvaarding: in overleg
Bouw:
woningtype: tussenwoning
bouwjaar: 1981
oppervlakte en inhoud:
woonoppervlakte: 118 m2
Overige inpandige ruimte: 24 m2
Externe bergruimte: 8 m2
perceeloppervlakte 191 m2
inhoud: 477 m3
Indeling:
aantal woonlagen: 3
aantal kamers: 5
aantal slaapkamers: 3
voorzieningen: dakraam
Buitenruimte:
ligging woning: in woonwijk, vrij uitzicht
tuin: achtertuin, voortuin
ligging tuin: oost
Berging:
soort berging: vrijstaand steen
voorzieningen: voorzien van elektra

Diashow

de-peppel-9-beek-en-donk-0.jpg

Routebeschrijving

Plan route