Best – DE AKKERS, ONDERDEEL VAN AARLESCHE ERVEN | 41 woningen

Plaats
Best
€ 399.000,- tot € 729.000,-
  • Locatie Best
  • Woningen Verkocht
  • Woon vanaf 90 m2
  • Perceel vanaf 94 m2

START VERKOOP 26 OKTOBER 2021 OM 9.00 UUR. INSCHRIJVING SLUIT 4 NOVEMBER 2021 OM 17.00 UUR.

Nieuwbouwproject De Akkers maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Aarlesche Erven in Best. In dit project ontwikkelt Van Wanrooij Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij in totaal ruim 300 woningen. Het eerste deelplan van De Akkers valt onder fase 1 van Aarlesche Erven en bevindt zich in het zuidoosten van het plangebied.

Groene leefomgeving tussen stad en land
Het plangebied van Aarlesche Erven ligt midden in de natuur, dichtbij het natuurgebied Het Groene Woud, en ook nabij het centrum van Best. De nieuwbouwwijk die hier gerealiseerd wordt zal een fijne woonomgeving vormen waar je in alle rust kan genieten van het groen. Wonen in een duurzaam gebied betekent immers een prettig leefklimaat: gezond, groen, veilig en comfortabel.

Aarlesche Erven combineert het beste van 2 werelden: het brengt de natuur naar boven, terwijl je toch binnen 20 minuten in de bruisende stad Eindhoven bent en binnen een half uur sta je in Tilburg en Den Bosch. Het is met recht een zeer groene, rustige en comfortabele leefomgeving met een super centrale ligging te noemen.

Aan deze tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Eventuele wijzigingen kunnen nog plaatsvinden.

Woningen

41 woningen gevonden
Zoekservice