Best – Type G / L 16

In de gemeente Best, tussen stad en land, komt Aarlesche Erven. Een nieuwe, groene woonomgeving waar de komende jaren 880 nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd. Aarlesche Erven wordt in fasen ontwikkeld. De verkoop van fase 1 start in het derde kwartaal van 2021. Naar verwachting start de voorverkoop van de 49 woningen in fase 1 nog voor de zomervakantie van 2021. In deze fase komen zowel tussen- en hoekwoningen als ook tweekappers en vrijstaande woningen.

Levendigheid en gezelligheid van de stad. Rust en ruimte van de natuur. Wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt. Kan het nog mooier?

Vanuit Aarlesche Erven kun je alle kanten op. Niet alleen letterlijk – het gebied ligt erg centraal -, maar het heeft ook alles in de nabijheid. Of nu sport je lust en je leven is of dat je geniet van lekker eten en drinken.

Theater- of filmliefhebber? Iedereen komt aan zijn trekken. Van voetbal tot hockey en van atletiek tot golf. Restaurants, cafeetjes, het aanbod is zeer compleet. Mooi concert in de Effenaar of een bijzondere expositie in Den Bosch? Je bent er zo!

Voor meer informatie kunt u terecht op https://aarlesche-erven.nl/ en https://www.vanwanrooij.nl/best-aarlesche-erven/

In de gemeente Best, tussen stad en land, komt Aarlesche Erven. Een nieuwe, groene woonomgeving waar de komende jaren 880 nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd. Aarlesche Erven wordt in fasen ontwikkeld. De verkoop van fase 1 start in het derde kwartaal van 2021. Naar verwachting start de voorverkoop van de 49 woningen in fase 1 nog voor de zomervakantie van 2021. In deze fase komen zowel tussen- en hoekwoningen als ook tweekappers en vrijstaande woningen. Levendigheid en gezelligheid van de stad. Rust en ruimte van de natuur. Wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt. Kan het nog mooier? Vanuit Aarlesche Erven kun je alle kanten op. Niet alleen letterlijk – het gebied ligt erg centraal -, maar het heeft ook alles in de nabijheid. Of nu sport je lust en je leven is of dat je geniet van lekker eten en drinken. Theater- of filmliefhebber? Iedereen komt aan zijn trekken. Van voetbal tot hockey en van atletiek tot golf. Restaurants, cafeetjes, het aanbod is zeer compleet. Mooi concert in de Effenaar of een bijzondere expositie in Den Bosch? Je bent er zo! Voor meer informatie kunt u terecht op https://aarlesche-erven.nl/ en https://www.vanwanrooij.nl/best-aarlesche-erven/
Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 325.000,-
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
90 m2
Inhoud
337 m3

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Objecttype
Woonhuis

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
90 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
337 m3