Best – 34 | RIJ- EN HOEKWONINGEN | DE AKKERS

Kenmerken type K / S
– Ruime hoek- en tussenwoning met bijzonder veel woonruimte in fraaie architectuur met authentieke details.
– Drie volwaardige woonlagen.
– Kaveloppervlakte ca. 141 tot 157 m².
– Gebruiksoppervlakte ca. 140 m².
– Lichte woning door grote raampartijen.
– Gehele woning is voorzien van vloerverwarming.
– Standaard drie (slaap)kamers op de verdieping en twee (slaap)kamers op de tweede verdieping.
– Frans balkon aan voorzijde op de eerste en tweede verdieping.
– Complete badkamer.
– Inclusief bering in de tuin.
– Gasloos wonen: verwarmen en warm water met een warmtepomp.
– Zeer energiezuinige woning, energielabel A.
– Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Bijzonderheden
Begane grond
– Ruime zithoek aan straatzijde.
– Ruime leefkeuken aan tuinzijde.
– Lichte woning door vele raampartijen met standaard dubbel openslaande tuindeuren.
– Praktische trapkast.
– Toiletruimte met wandcloset.
Eerste verdieping
– Woningbrede master bedroom.
– Standaard drie (slaap)kamers.
– Complete badkamer met inloopdouche, wastafel en wandcloset.
– Vaste trap naar zolder.
Tweede verdieping
– Volwaardige woonlaag door het platte dak.
– Standaard twee ruime (slaap)kamers op de tweede verdieping.
– Standaard ramen aan voor- en achterzijde.
– Zolder met vaste trap bereikbaar.
– Separate wasruimte met warmtepomp, mechanische ventilatie, warmte terugwinningssysteem en opstelplaats wasmachine.

Opties
Begane grond
1. Uitbouw 2.4 meter, 1.2 meter is ook mogelijk.
2. Openslaande tuindeuren in achtergevel.
Eerste verdieping
1. Samenvoegen (slaap)kamers.
2. Separaat toilet.
Tweede verdieping
1. Indeling met overloop, twee (slaap)kamers, ruime berging en een separate wasruimte.

Nieuwbouwproject De Akkers maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Aarlesche Erven in Best. In dit project ontwikkelt Van Wanrooij Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij in totaal ruim 300 woningen. Het eerste deelplan van De Akkers valt onder fase 1 van Aarlesche Erven en bevindt zich in het zuidoosten van het plangebied.

Groene leefomgeving tussen stad en land
Het plangebied van Aarlesche Erven ligt midden in de natuur, dichtbij het natuurgebied Het Groene Woud, en ook nabij het centrum van Best. De nieuwbouwwijk die hier gerealiseerd wordt zal een fijne woonomgeving vormen waar je in alle rust kan genieten van het groen. Wonen in een duurzaam gebied betekent immers een prettig leefklimaat: gezond, groen, veilig en comfortabel.

Aarlesche Erven combineert het beste van 2 werelden: het brengt de natuur naar boven, terwijl je toch binnen 20 minuten in de bruisende stad Eindhoven bent en binnen een half uur sta je in Tilburg en Den Bosch. Het is met recht een zeer groene, rustige en comfortabele leefomgeving met een super centrale ligging te noemen.

Voor meer informatie kunt u terecht op https://aarlesche-erven.nl/ en https://www.vanwanrooij.nl/best-aarlesche-erven/

Aan deze tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Eventuele wijzigingen kunnen nog plaatsvinden.

Kenmerken type K / S - Ruime hoek- en tussenwoning met bijzonder veel woonruimte in fraaie architectuur met authentieke details. - Drie volwaardige woonlagen. - Kaveloppervlakte ca. 141 tot 157 m². - Gebruiksoppervlakte ca. 140 m². - Lichte woning door grote raampartijen. - Gehele woning is voorzien van vloerverwarming. - Standaard drie (slaap)kamers op de verdieping en twee (slaap)kamers op de tweede verdieping. - Frans balkon aan voorzijde op de eerste en tweede verdieping. - Complete badkamer. - Inclusief bering in de tuin. - Gasloos wonen: verwarmen en warm water met een warmtepomp. - Zeer energiezuinige woning, energielabel A. - Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden. Bijzonderheden Begane grond - Ruime zithoek aan straatzijde. - Ruime leefkeuken aan tuinzijde. - Lichte woning door vele raampartijen met standaard dubbel openslaande tuindeuren. - Praktische trapkast. - Toiletruimte met wandcloset. Eerste verdieping - Woningbrede master bedroom. - Standaard drie (slaap)kamers. - Complete badkamer met inloopdouche, wastafel en wandcloset. - Vaste trap naar zolder. Tweede verdieping - Volwaardige woonlaag door het platte dak. - Standaard twee ruime (slaap)kamers op de tweede verdieping. - Standaard ramen aan voor- en achterzijde. - Zolder met vaste trap bereikbaar. - Separate wasruimte met warmtepomp, mechanische ventilatie, warmte terugwinningssysteem en opstelplaats wasmachine. Opties Begane grond 1. Uitbouw 2.4 meter, 1.2 meter is ook mogelijk. 2. Openslaande tuindeuren in achtergevel. Eerste verdieping 1. Samenvoegen (slaap)kamers. 2. Separaat toilet. Tweede verdieping 1. Indeling met overloop, twee (slaap)kamers, ruime berging en een separate wasruimte. Nieuwbouwproject De Akkers maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Aarlesche Erven in Best. In dit project ontwikkelt Van Wanrooij Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij in totaal ruim 300 woningen. Het eerste deelplan van De Akkers valt onder fase 1 van Aarlesche Erven en bevindt zich in het zuidoosten van het plangebied. Groene leefomgeving tussen stad en land Het plangebied van Aarlesche Erven ligt midden in de natuur, dichtbij het natuurgebied Het Groene Woud, en ook nabij het centrum van Best. De nieuwbouwwijk die hier gerealiseerd wordt zal een fijne woonomgeving vormen waar je in alle rust kan genieten van het groen. Wonen in een duurzaam gebied betekent immers een prettig leefklimaat: gezond, groen, veilig en comfortabel. Aarlesche Erven combineert het beste van 2 werelden: het brengt de natuur naar boven, terwijl je toch binnen 20 minuten in de bruisende stad Eindhoven bent en binnen een half uur sta je in Tilburg en Den Bosch. Het is met recht een zeer groene, rustige en comfortabele leefomgeving met een super centrale ligging te noemen. Voor meer informatie kunt u terecht op https://aarlesche-erven.nl/ en https://www.vanwanrooij.nl/best-aarlesche-erven/ Aan deze tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Eventuele wijzigingen kunnen nog plaatsvinden.
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 499.000,-
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
140 m2
Inhoud
565 m3

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
140 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
565 m3