Best – 27 | RIJ- EN HOEKWONINGEN | DE AKKERS

Kenmerken type M / P
– Sfeervolle tussenwoning in fraaie architectuur met topgevel en authentieke details.
– Standaard topgevel zorgt voor extra licht en ruimte op zolderverdieping.
– Kaveloppervlakte ca. 106 tot 141 m².
– Gebruiksoppervlakte ca. 129 m².
– Lichte woning door grote raampartijen.
– Gehele woning is voorzien van vloerverwarming.
– Standaard drie (slaap)kamers op de verdieping.
– Frans balkon aan voorzijde op de eerste verdieping.
– Complete badkamer.
– Ruime zolderverdieping.
– Inclusief berging in de tuin, bouwnummer 24 een eigen parkeerplaats.
– Gasloos wonen: verwarmen en warm water met een warmtepomp.
– Zeer energiezuinige woning, energielabel A.
– Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Kenmerken
Begane grond
– Ruime zithoek aan tuinzijde.
– Keukenopstelling aan straatzijde.
– Lichte woning door vele raampartijen.
– Praktische trapkast.
– Toiletruimte met wandcloset.
– Separate technische ruimte.
Eerste verdieping
– Ruime master bedroom.
– Standaard drie (slaap)kamers.
– Complete badkamer met inloopdouche, wastafel en wandcloset.
– Vaste trap naar zolder.
Tweede verdieping
– Veel licht en ruimte door dwarskap.
– Royale, multifunctionele zolder.
– Standaard ramen aan voor- en achterzijde.
– Zolder met vaste trap bereikbaar.
– Separate wasruimte met warmtepomp, mechanische ventilatie, warmte terugwinningssysteem en opstelplaats wasmachine.

Opties
Begane grond
1. Uitbouw 2.4 meter, 1.2 meter is ook mogelijk.
2. Schuifpui in achtergevel.
Eerste verdieping
1. Samenvoegen (slaap)kamers.
2. Vergroten badkamer.
Tweede verdieping
1. Indeling met overloop, (slaap)kamer en separate wasruimte.
2. Grote dakkapel aan achterzijde.

Nieuwbouwproject De Akkers maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Aarlesche Erven in Best. In dit project ontwikkelt Van Wanrooij Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij in totaal ruim 300 woningen. Het eerste deelplan van De Akkers valt onder fase 1 van Aarlesche Erven en bevindt zich in het zuidoosten van het plangebied.

Groene leefomgeving tussen stad en land
Het plangebied van Aarlesche Erven ligt midden in de natuur, dichtbij het natuurgebied Het Groene Woud, en ook nabij het centrum van Best. De nieuwbouwwijk die hier gerealiseerd wordt zal een fijne woonomgeving vormen waar je in alle rust kan genieten van het groen. Wonen in een duurzaam gebied betekent immers een prettig leefklimaat: gezond, groen, veilig en comfortabel.

Aarlesche Erven combineert het beste van 2 werelden: het brengt de natuur naar boven, terwijl je toch binnen 20 minuten in de bruisende stad Eindhoven bent en binnen een half uur sta je in Tilburg en Den Bosch. Het is met recht een zeer groene, rustige en comfortabele leefomgeving met een super centrale ligging te noemen.

Voor meer informatie kunt u terecht op https://aarlesche-erven.nl/ en https://www.vanwanrooij.nl/best-aarlesche-erven/

Aan deze tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Eventuele wijzigingen kunnen nog plaatsvinden.

Kenmerken type M / P - Sfeervolle tussenwoning in fraaie architectuur met topgevel en authentieke details. - Standaard topgevel zorgt voor extra licht en ruimte op zolderverdieping. - Kaveloppervlakte ca. 106 tot 141 m². - Gebruiksoppervlakte ca. 129 m². - Lichte woning door grote raampartijen. - Gehele woning is voorzien van vloerverwarming. - Standaard drie (slaap)kamers op de verdieping. - Frans balkon aan voorzijde op de eerste verdieping. - Complete badkamer. - Ruime zolderverdieping. - Inclusief berging in de tuin, bouwnummer 24 een eigen parkeerplaats. - Gasloos wonen: verwarmen en warm water met een warmtepomp. - Zeer energiezuinige woning, energielabel A. - Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden. Kenmerken Begane grond - Ruime zithoek aan tuinzijde. - Keukenopstelling aan straatzijde. - Lichte woning door vele raampartijen. - Praktische trapkast. - Toiletruimte met wandcloset. - Separate technische ruimte. Eerste verdieping - Ruime master bedroom. - Standaard drie (slaap)kamers. - Complete badkamer met inloopdouche, wastafel en wandcloset. - Vaste trap naar zolder. Tweede verdieping - Veel licht en ruimte door dwarskap. - Royale, multifunctionele zolder. - Standaard ramen aan voor- en achterzijde. - Zolder met vaste trap bereikbaar. - Separate wasruimte met warmtepomp, mechanische ventilatie, warmte terugwinningssysteem en opstelplaats wasmachine. Opties Begane grond 1. Uitbouw 2.4 meter, 1.2 meter is ook mogelijk. 2. Schuifpui in achtergevel. Eerste verdieping 1. Samenvoegen (slaap)kamers. 2. Vergroten badkamer. Tweede verdieping 1. Indeling met overloop, (slaap)kamer en separate wasruimte. 2. Grote dakkapel aan achterzijde. Nieuwbouwproject De Akkers maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Aarlesche Erven in Best. In dit project ontwikkelt Van Wanrooij Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij in totaal ruim 300 woningen. Het eerste deelplan van De Akkers valt onder fase 1 van Aarlesche Erven en bevindt zich in het zuidoosten van het plangebied. Groene leefomgeving tussen stad en land Het plangebied van Aarlesche Erven ligt midden in de natuur, dichtbij het natuurgebied Het Groene Woud, en ook nabij het centrum van Best. De nieuwbouwwijk die hier gerealiseerd wordt zal een fijne woonomgeving vormen waar je in alle rust kan genieten van het groen. Wonen in een duurzaam gebied betekent immers een prettig leefklimaat: gezond, groen, veilig en comfortabel. Aarlesche Erven combineert het beste van 2 werelden: het brengt de natuur naar boven, terwijl je toch binnen 20 minuten in de bruisende stad Eindhoven bent en binnen een half uur sta je in Tilburg en Den Bosch. Het is met recht een zeer groene, rustige en comfortabele leefomgeving met een super centrale ligging te noemen. Voor meer informatie kunt u terecht op https://aarlesche-erven.nl/ en https://www.vanwanrooij.nl/best-aarlesche-erven/ Aan deze tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Eventuele wijzigingen kunnen nog plaatsvinden.
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 425.000,-
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
122 m2
Inhoud
452 m3

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
122 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
452 m3