Portal:

Project Zagerij a/d Oirschotseweg

Best van € 252.000 tot € 346.000 v.o.n.

Type
Woning
Aantal
27
Website
http://www.projectoirschotseweg.nl/

Omschrijving

Het project bestaat uit 27 wooneenheden: 16 grondgebonden moderne woningen met stadstuin en kleine berging, 2 appartementsgebouwen waarvan 1 gebouw van 6 gelijkvloerse appartementen en een gezamenlijke lift en 1 gebouw van 1 gelijkvloers appartement en 4 maisonnettes (appartementen met…
Bekijk de volledige omschrijvingWoningtypes

Foto's

Bekijk alle foto's

Het project bestaat uit 27 wooneenheden: 16 grondgebonden moderne woningen met stadstuin en kleine berging, 2 appartementsgebouwen waarvan 1 gebouw van 6 gelijkvloerse appartementen en een gezamenlijke lift en 1 gebouw van 1 gelijkvloers appartement en 4 maisonnettes (appartementen met verdieping) en een gezamenlijke ruimte van o.a. 11 bergingen.

De appartementen/maisonnettes zijn gelegen aan de Oirschotseweg en de woningen liggen, vanaf de Oirschotseweg gezien, achter de appartementsgebouwen aangrenzend aan de nieuwe wijk Dijkstraten. De woningen krijgen het adres ‘Zagerij 1 t/m 16’. De appartementen behouden het adres Oirschotseweg 26 A t/m K).

Eveneens loopt er een (openbaar) fietspad over het terrein en er bevinden zich parkeerplaatsen aan zowel de noord- als zuidzijde (1 of 2 toegewezen parkeerplaats per woningen of appartement en overige parkeerplaatsen ter gezamenlijke invulling en/of met een openbaar karakter).

Vraag voor meer informatie de brochures op bij ons op kantoor. 


Woningtypes

Diashow

Routebeschrijving

Plan route

Contactpersoon

Paul Stienen MRE RT RM

Neem contact op