Portal:

't Oude Vat

Asten van € 203.000 tot € 345.000 v.o.n.

Type
Woning
Aantal
6

Omschrijving

Binnen 5 minuten wandelt u naar het centrum van Asten waar zich onder andere het overdekte winkelcentrum Midas zich bevindt. Asten beschikt over een aantal supermarkten zoals Lidl, Albert Heijn en Plus. Bij gezellige eetgelegenheden zoals Mykonos, Dinertijd en Pesos kunt u genieten van lekker…
Bekijk de volledige omschrijvingWoningtypes

Foto's

Bekijk alle foto's

Binnen 5 minuten wandelt u naar het centrum van Asten waar zich onder andere het overdekte winkelcentrum Midas zich bevindt. Asten beschikt over een aantal supermarkten zoals Lidl, Albert Heijn en Plus. Bij gezellige eetgelegenheden zoals Mykonos, Dinertijd en Pesos kunt u genieten van lekker eten en kunt u daarna met een drankje op het terras de dag afsluiten.

Waarom nieuwbouw?

Energiezuinig
De nieuwbouwwoningen die gebouwd zijn na 2015 voldoen minimaal aan het energiezuinige label A+++. Dat zie je al snel terug op je energierekening.

Goede isolatie
Een nieuwbouwwoning wordt standaard voorzien van zeer hoge kwaliteit dak-, gevel- en vloerisolatie. Hierdoor blijft de warmte langer in huis en dat komt ten goede aan het wooncomfort. Daarnaast zijn alle nieuwbouwwoningen uitgerust met hoogwaardig isolerend HR++ glas. Dit heeft als eigenschap dat het de kou buiten houdt en de warmte binnen.

Duurzaam en verantwoord
Nieuwbouwwoningen voldoen aan de modernste veiligheidseisen. De woningen worden standaard uitgerust met het modernste hang- en sluitwerk dat voldoet aan weerstandsklasse II. Daarnaast zijn de woningen van rookmelders voorzien. Een rookmelder reageert op rook en daarmee indirect op de aanwezigheid van brand. Het is van het grootste belang om bij brand in het allervroegste stadium te worden gewaarschuwd. Een rookmelder geeft een geluidssignaal af zodra rook wordt gesignaleerd.

Gemak
In jouw woning is alles gloednieuw. De komende jaren hoef je nauwelijks onderhoud te plegen aan je woning. Daarnaast heb je garantie op veel materialen. Zo houd je tijd en geld over voor leuke zaken!

Diashow

Routebeschrijving

Plan route

Contactpersoon

Roel van der Steen RT RM

Neem contact op