Portal:

Wonen aan Merenstein

Beek en Donk van € 338.000 tot € 379.000 v.o.n.

INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET 30 MEI 2018.

HEERLIJK GENIETEN AAN MERENSTEIN 

WONEN 
De woningen van Merenstein liggen aan de rand van De Beekse Akkers. Vanuit uw woning kijkt u uit over de aangelegde waterplas of het aanwezige groen en de Lieshoutseweg. 

HEERLIJK EN RUIM 
Ten zuiden van de kern Beek en Donk, tussen de Lieshoutseweg en de Oranjelaan, verrijst een nieuwe woonwijk: De Beekse Akkers. Hier realiseren wij Merenstein: 8 bijzondere vrijstaand-geschakelde woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen.  

WONEN IN BEEK EN DONK 
Woonwijk De Beekse Akkers en het project Merenstein, is zeer gunstig gelegen. In de buurt vindt u dan ook een grote verscheidenheid aan voorzieningen. Zo zijn scholen, winkels en supermarkten, kinderopvang, sportfaciliteiten en uitvalswegen te voet, per fiets of auto in slechts een paar minuten bereikbaar. 

PERFECT BEREIKBAAR 
Vanuit woonwijk De Beekse Akkers, en Merenstein in het bijzonder, zijn de uitvalswegen richting Eindhoven (N615), Veghel en ‘s-Hertogenbosch (N279) eenvoudig en op korte afstand te bereiken. De woningen aan Merenstein zijn dan ook zeer gunstig gelegen. 

LEVENDIG EN RUIM WONEN AAN MERENSTEIN 
Kiest u voor een van de 8 bijzondere vrijstaand-geschakelde woningen of 4 twee-onder-een-kapwoningen, dan geniet u van zeer riante woningen op een mooie locatie aan de rand van De Beekse Akkers. De unieke woningen zijn in de breedte ontwikkeld en hebben op de begane grond een breedte van circa 12 meter! Hierdoor ontstaat er op de begane grond een gebruiksoppervlakte van circa 90 m². Zo bieden de woningen u dus naast een grote woonkamer ook de mogelijkheid een ruime leefkeuken te realiseren. Dankzij de openslaande tuindeuren geniet u van een riante tuin op het zuidoosten of zuidwesten als verlengstuk van uw woonkamer, waar u het hele jaar door van kunt genieten. Op de brede oprit naast de woning is er plek om twee auto’s naast elkaar te parkeren. Zo wordt alle ruimte optimaal benut en krijgt de woning een royaal aanzicht! 

WOONWIJK DE BEEKSE AKKERS 
De realisatie van het plan De Beekse Akkers is volop in ontwikkeling en bloeit als nooit tevoren. In het plan zijn delen opgenomen met diverse architectuurstijlen gebaseerd op oude Nederlandse tradities zoals de Amsterdamse en Delftse school. Met de realisatie van het project Merenstein nadert de ontwikkeling van de nieuwbouwwijk De Beekse Akkers langzamerhand haar voltooiing. Daarnaast wordt de Lieshoutseweg, grenzend aan woonwijk de Beekse Akkers, tussen mei en oktober 2018 volledig opgeknapt. Zo wordt onder andere het asfalt van de weg vervangen door geluidarm asfalt en wordt er een nieuw fietspad aangelegd tussen het Berkendijkje en de Orchideestraat, aan de Noordzijde van de Lieshoutseweg. Er worden nieuwe oversteekplaatsen gerealiseerd, zodat voetgangers en fietsers veiliger over kunnen steken en dankzij het toevoegen van middengeleiders zal de weg optisch smaller ogen, waardoor de snelheid van het rijdende verkeer zal afnemen. De aanwezige bushaltes worden verplaatst en geschikt gemaakt voor minder validen en het aanzien van de weg wordt verfraaid door het toevoegen van bomen en beplanting. Zo zal er een mooi laanbeeld worden gecreëerd en wordt het aanzicht van de woningen, en de beleving in het algemeen, nog fraaier.

Diashow

Routebeschrijving

Plan route

Contactpersoon

Gerben Huijbregts RT RM

Neem contact op