Portal:
industrieweg-11-oost-west-en-middelbeers-0.jpg

Industrieweg 11a

OOST WEST EN MIDDELBEERS € 425.000 k.k.
Adres
Industrieweg 11a
Type
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1999
Perceeloppervlakte
905 m2

Omschrijving

BEDRIJFSHAL MET BEDRIJFSWONING

Op het industrieterrein van Middelbeers ligt deze fraaie bedrijfswoning met bedrijfshal. Doordat de bedrijfshal in directe verbinding staat met het woongedeelte is dit een ideaal object om wonen en werken te combineren…
Meer over Industrieweg 11 a


Kenmerken

hoofdbestemming: bedrijfsruimte
ligging: bedrijventerrein

Meer over Industrieweg 11 a


Foto's

 • industrieweg-11-oost-west-en-middelbeers-1.jpg
 • industrieweg-11-oost-west-en-middelbeers-2.jpg
 • industrieweg-11-oost-west-en-middelbeers-3.jpg
 • industrieweg-11-oost-west-en-middelbeers-4.jpg
Bekijk alle foto's
BEDRIJFSHAL MET BEDRIJFSWONING

Op het industrieterrein van Middelbeers ligt deze fraaie bedrijfswoning met bedrijfshal. Doordat de bedrijfshal in directe verbinding staat met het woongedeelte is dit een ideaal object om wonen en werken te combineren. U betreedt de woning via een entree/hal van waaruit u toegang heeft tot de woonkamer met gashaard en tuindeuren naar de aangelegde achtertuin. Tevens heeft u op de begane grond de beschikking over een toiletruimte, een open keuken met diverse inbouwapparatuur, een wasruimte en een achterhal. De eerste verdieping is via een vaste trap bereikbaar en hier heeft u vanuit de overloop de beschikking over twee ruime slaapkamers en een geheel betegelde badkamer. De badkamer is voorzien van een separate douche, een ligbad, een wastafel, een bidet en een toilet. De bedrijfshal is gebouwd in 1999 en heeft de beschikking over twee elektrisch bedienbare overheaddeuren (waarvan één met loopdeur) met een doorrijhoogte van 4,30 m¹.

1. Omschrijving object

Woonhuis
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1999 en is opgetrokken uit kalkzandsteen. Het dak is met sandwichpanelen gedekt. De begane grondvloer en de verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton. Het huis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel (bouwjaar omstreeks 1999, merk Nefit); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De begane grond en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. De woning is voorzien van isolerende beglazing in hardhouten kozijnen.

Indeling:

Begane grond:

U betreedt het huis via de entree/hal, die toegang biedt tot de woonkamer met keuken. In de hal bevindt zich tevens de garderobe en de meterkast. De entree/hal is afgewerkt met een tegelvloer en geschilderde wanden.

De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet en een fonteintje.

De woonkamer heeft de beschikking over grote raampartijen, waardoor er voldoende natuurlijke lichtinval aanwezig is. Tevens heeft de woonkamer de beschikking over een gashaard. Designradiatoren zorgen voor de benodigde warmte. Via openslaande tuindeuren heeft u de beschikking over de aangelegde achtertuin. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming en een pleisterwerk wand- en plafondafwerking.

De open keuken is geplaatst in een wandopstelling en heeft de beschikking over diverse inbouwapparatuur, onder andere: een keramische kookplaat, een afzuigkap, een magnetron/oven, een koelkast en niet te vergeten een vaatwasser. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming en een pleisterwerk wand- en plafondafwerking.

In de wasruimte bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Tevens heeft u hier de beschikking over een dubbele wastafel. De wasruimte is voorzien van een tegelvloer.

Als laatste treffen we een achterhal met een werkkast en een toilet aan. De achterhal biedt toegang naar buiten via een deur.

Eerste verdieping:

Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer, die u kunt bereiken via de overloop. De vloer is belegd met vloerbedekking, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met pleisterwerk.

De twee slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een separate douchecabine, een ligbad, een bidet, een toilet en een wastafel. Tevens beschikt de badkamer over vloerverwarming.

Bedrijfshal nr. 11a
De bedrijfshal nr. 11a is gebouwd in 1999 en is opgetrokken uit stalen binnenwanden en stalen buitenwanden (Pastisol) op geïsoleerde betonplatenvoet (ca. 1 m¹ hoog). Het dak is met sandwichpanelen gedekt. In de bedrijfshal is een betonvloer (vloeistofdicht) voorzien van dilatatievoegen. De bedrijfshal beschikt over verwarming door middel van een aardgasgestookte heater. Tevens zijn er twee elektrisch bedienbare overheaddeuren (waarvan één met loopdeur) met een doorrijhoogte van 4,30 m¹ aanwezig. Er is warm- en koudwater beschikbaar. De bedrijfshal heeft een oppervlakte van 25,50 x 11,00 = 280 m².

2. Overige gegevens
Ligging
Het object is gelegen op het industrieterrein nabij het centrum van Middelbeers op ca. 10 minuten rijafstand van de snelweg A58.

Bijzonderheden
 • verkennend bodemonderzoek (d.d. 1999);
 • onder de erfverharding (oppervlakte ca. 700 m²) is brekerzand gelegen,
 • het terrein is afgerasterd met hekwerk (Heras) en een toegangspoort (volledig op eigen grond);
 • buitenverlichting aan- de voor en achterzijde van het terrein;
 • wasplaats aangesloten op bezinkput;
 • verrijdbaar, ingericht kantoorruimte;
 • inrit tussen nummer 11 en 11a is gezamenlijk eigendom met daarop recht van overpad.

Kenmerken

Overdracht:
vraagprijs: € 425.000 k.k.
Status: beschikbaar
Aanvaarding: in overleg
BTW belast: ja
Bouw:
Bestemming: bedrijfsruimte
Soort bouw: bestaande bouw
Bouwjaar: 1999
Oppervlakten:
Oppervlakte perceel905 m2
Bedrijfshal oppervlakte280 m2
Omgeving:
Soort bouw: bedrijventerrein

Diashow

industrieweg-11-oost-west-en-middelbeers-0.jpg

Routebeschrijving

Plan route

Contactpersoon

Huub Coppelmans RT RM

Neem contact op