Portal:
de-nedervonder-5-oisterwijk-0.jpg

De Nedervonder 5

OISTERWIJK Prijs op aanvraag
Adres
De Nedervonder 5
Type
kantoorruimte
Vloeroppervlakte
275 m2

Omschrijving

Te huur 275 m² exclusieve kantoorruimte op de eerste verdieping. Op het terrein rondom zijn 9 parkeerplaatsen te beschikking. Huurprijs € 35.000,= per jaar excl. voorschotten gas, water en licht. Huurtermijn minimaal 5 jaar, borg 3 maanden huur plus voorschotten…
Meer over De Nedervonder 5


Kenmerken

hoofdbestemming: kantoorruimte
oppervlakte: 275 m2 oppervlakte / 0 m2 perceel oppervlakte
ligging: bedrijventerrein

Meer over De Nedervonder 5


Foto's

  • de-nedervonder-5-oisterwijk-1.jpg
  • de-nedervonder-5-oisterwijk-2.jpg
  • de-nedervonder-5-oisterwijk-3.jpg
  • de-nedervonder-5-oisterwijk-4.jpg
Bekijk alle foto's
Te huur 275 m² exclusieve kantoorruimte op de eerste verdieping. Op het terrein rondom zijn 9 parkeerplaatsen te beschikking. Huurprijs € 35.000,= per jaar excl. voorschotten gas, water en licht. Huurtermijn minimaal 5 jaar, borg 3 maanden huur plus voorschotten.

Omschrijving van de verschillende ruimtes

Ruime entree-hal 26 m² met daarin een toiletruimte. Toiletruimte voorzien van inbouwreservoir met hangende toiletpot met houten bril en een wastafelmeubel met witte Alape inbouwbak en een koudwaterkraan en moderne grote wandspiegel.

Ruime brede gedeeltelijke hardhouten trap en gedeeltelijk (gestoffeerde) trap. Op de overloop/hal boven een toilet voor eventuele bezoekers. Deze toilet is ook voorzien van een inbouwreservoir met hangende toiletpot en een wandmeubel met inbouwbak Alape wit met koudwaterkraan.

Op de overloop ook aanwezig een dubbele kast waarin zijn gemonteerd de volgende onderdelen: Brink w.t.w renovent excellent 400 plus unit t.b.v. gedeelte ventilatiesysteem, 14 groeps aansluiting voor de vloerverwarming met Wilo pomp, vulkraan voor de vloerverwarming met slang, een water (tussen)meter en een gas (tussen)meter. Ook zijn aanwezig de stok voor het openen van het dakluik(trap).

De kantoorverdieping bestaat uit de volgende onderdelen
Kantine/keuken/vergaderruimte, voorzien van keukenblok met bovenkasten. Het keukenblok is voorzien van een afzuigkap, inbouw koelkast, inbouw vaatwasser, composiet werkblad en achterwand met daarin, elektrische kookplaat 4-pits, RVS spoelbak en Grohe mengkraan. In deze ruimte bevind zich een thermostaat voor de aansturing van de verwarming van de (natte) vertrekken (kantine, toiletten en de wasruimte).

Wasruimte/doucheruimte, voorzien van inloop doucheruimte, met douchekraan, doucheslang en sproeikop. Badkamermeubel driedeurs met leplanken, in blad wasbak Alape wit en een mengkraan, tegen de wand een ronde spiegel van 80 cm. In de wasruimte een wandmeubel tweedeurs met RVS spoelbak en keukenmengkraan, boven het wandmeubel een tweedeurs bovenkast met drie legplanken per kastdeel. In de wasruimte is een aansluiting aanwezig voor een wasmachine. Verder bevindt zich in de kast in de wasruimte de verwarmingsketel Remeha Calenta 40c Hr combi-ketel 7,9-35,9 Kw. Cw 5 t.b.v. de vloerverwarming en tevens alle aansluitingen t.b.v. van warm en koud water en de gedeelte aansluiting van de vloerverwarming (wasruimte, kantine, toiletten en hal achter).

In de hal/doorloop achterin bevinden zich een dames- en een herentoilet, ieder met een voorportaal. In de voorportalen bevinden zich badkamermeubels driedeurs met legplanken, in de bladen Alape inbouwbakken met mengkranen. In de toiletruimten inbouwreservoirs met hangtoilet en witte soft close toiletbrillen. In de herentoiletruimte is ook een urinoir aanwezig. Achter in de hal/doorloop bevindt zich een archief/magazijnruimte, hierin is aangebracht een van de w.t.w. unit’s van het ventilatiesysteem, Brink Renovent Excellent 400 plus.

Kantoor(tuin)ruimte ongeveer 170 m². De ruimte wordt gestoffeerd opgeleverd, met de vloerbedekking zoals aanwezig. De kantoorruimte is onder de ramen aan de voor en gedeelte zijkant voorzien van een kabelgoot. Ook loopt er boven het plafond een kabelgoot van de meterkast naar de kantine en naar de zijgevel rechts. In de kantoorruimte is een meterkast aanwezig met daarin geplaatst de elektra (tussen)meter en de zekeringen voor de bovenverdieping.

Algemene voorzieningen
De gehele buitenzijde van het pand is voorzien van thermopane beglazing (gekleurd), waarvan de onderste twee lagen van gelaagd glas. Alle ramen en deuren in de gevels zijn voorzien van drie puntsluitingen. Ook de glazen binnenwanden zijn voorzien van thermopane beglazing. Alle binnendeuren zijn voorzien van cilindersloten. Bij de toegangsdeur beneden zit bedieningskastje van het alarmsysteem.

De hal beneden en de gehele kantoorverdieping is voorzien van vloerverwarming. In de kantoorruimte (6), kantine (1) en op de overloop (1) worden de genoemde aantallen airco’s aangebracht. De kantoorruimte is voorzien van een zelfstandig ventilatiesysteem met warte-terugwinning. De kantine en de toiletten hebben een apart ventilatiesysteem.

De kantoorruimte, overloop en gedeelte trap wordt gestoffeerd opgeleverd. De hal beneden, toiletten, kantine, wasruimte, hal achter en het archief is voorzien van een tegelvloer.

Aanwezige voorzieningen
Kantoorruimte:
In de wandgoot: 18 stuks stopcontacten.
Wanden en pilasters kantoorruimte: 34 stuks stopcontacten, 5 stuks schakelaars en thermostaat voor de vloerverwarming.
In het plafond: kabelgoot van de meterkast naar de rechterzijgevel en naar de kantine.
25 stuks led panelen 60 x 60 cm 29 watt. 12 stuks ventilatieventielen luchttoevoer en 12 stuks ventilatieventielen luchtafvoer. Er dienen nog 6 airco’s te worden aangebracht.
Mocht u de ruimte willen huren zonder airco’s dan is dit mogelijk en geldt een korting op de huurprijs van € 2.500,= per jaar.

Hal achter:
2 stuks stopcontacten, 2 stuks serieschakelaar, in plafond: 5 stuks inbouw led spots en afzuigventiel.

Magazijn/archief:
1 stuks Brink renovent excellent 400 plus w.t.w. ventilatie unit.
11 stuks stopcontacten, in plafond: 1 stuks afzuigventiel, 6 stuks inbouw led spots en 1 stuks bewegingsmelder.

Dames- en herentoilet:
4 stuks stopcontacten, in plafond: 10 stuks inbouw led spots, 4 stuks bewegingsmelders en 2 stuks afzuigventiel.

Kantine:
Smeg afzuikap RVS 90 cm, 4-pits elektrische kookplaat (glas), 1 stuks Ariston LI 640 A vaatwasser, 1 stuks Ariston BTS 1620 i EU onderbouw koelkast, 4 stuks schakelaars, 12 stuks stopcontacten en 1 stuks thermostaat voor de vloerverwarming, in plafond: 8 stuks inbouw led spots, 3 stuks led paneel 60 x 60 cm. 29 watt en er kan noch 1 stuks airco worden aangebracht.

Douche/wasruimte:
4 stuks stopcontacten, 2 stuks schakelaar, in plafond: 8 stuks inbouw led spots en 2 stuks afzuigventiel.

Hal/trap/overloop:
5 stuks schakelaars, 10 stuks stopcontacten, 10 stuks wandlampen RVS/glas, bedieningspaneel alarm, in plafond: 10 stuks downlighters, 2 stuks inbouw led spots, 1 stuks bewegingsmelder en er kan noch 1 stuks airco worden aangebracht.

Toiletten:
Beneden: 4 stuks led inbouwspots, 1 stuks bewegingsmelder en afzuigventiel.
Boven: 1 stuks stopcontact, 1 stuks schakelaar, in plafond: 3 stuks inbouw led spots en afzuigventiel.

Kast overloop:
1 stuks Brink renovent excellent 400 plus ventilatie unit, gas tussenmeter, water tussenmeter, 4 stuks stopcontacten en de stok voor het openen van het luik (trap) naar het dak.

Diversen
  • goede ligging;
  • erfverharding door middel van klinkers, oppervlakte ca. 250 m².

Privaat- en publiekrechtelijke aspecten

Kadastrale gegevens
Gemeente Oisterwijk sectie B nummer 3241 oppervlakte 1.502 m² gedeeltijk.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Oisterwijk " van de gemeente Oisterwijk en heeft daarin de enkelbestemming "bedrijventerrein" en de dubbelbestemming “waarde – archeologie 5”.
Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 27 juni 2013.

Overige

Nutsvoorzieningen
Het object is aangesloten op voorzieningen als water, elektra, aardgas en riolering.

Staat van onderhoud
Het object verkeert in een uitstekend staat van onderhoud.

Bijzonderheden
Bijbehorend 9 parkeerplaatsen op voorterrein.

Marktfactoren

Ligging
Het gebouw is gelegen aan verharde weg op bedrijventerrein Laarakkers te Oisterwijk. Het gebied wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door nieuwere bedrijfsruimtes in hoger MKB segment.

Parkeermogelijkheden
De parkeermogelijkheden in de omgeving van dit bedrijfsobject zijn goed.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar via mooie brede wegen. Het snelwegennet is op ca. 500 meter afstand gelegen, de N65 en A58 en openbare vervoersvoorzieningen zijn ca. 750 meter.

Gegevens inzake huurcontract

Termijn
5 Jaar met recht op verlenging voor 5 jaar

Betaling
Per maand vooruit te voldoen

Opzegtermijn
1 Jaar voor expiratiedatum

Bankgarantie
Ter grootte van drie maanden huur incl. BTW.

Huurindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks “alle huishoudens" (2006 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

BTW
De huur is met BTW belast; indien huurder niet aan "90%-criterium" (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Model
Volgens model vastgesteld door de Raad van onroerende zaken in 2015 (1e druk).

Beschikbaarheid
Dit goed gelegen kantoorobject is per direct beschikbaar.

Conclusies
Het gebouw is bij uitstek geschikt voor administratieve kantoren.

Kenmerken

Overdracht:
vraagprijs: € 0
Status: beschikbaar
Aanvaarding: in overleg
Bouw:
Bestemming: kantoorruimte
Soort bouw: bestaande bouw
Oppervlakten:
Kantoor oppervlakte275 m2
In units vanaf275 m2
Indeling:
Verdiepingen2
Voorzieningeninbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Omgeving:
Soort bouw: bedrijventerrein

Diashow

de-nedervonder-5-oisterwijk-0.jpg

Routebeschrijving

Plan route

Contactpersoon

Paul Stienen MRE RT RM

Neem contact op