Sint Hubert – Pastoor Jacobsstraat 2c

TE HUUR
Deze commerciële ruimte is dankzij haar brede exploitatiemogelijkheden (woongerelateerde detailhandel en opslag) en unieke ligging uitermate geschikt om de nieuwe nummer 1 verkooplocatie voor uw bedrijf te worden!

Locatie
Deze locatie trekt dankzij de naastgelegen bouwmarkt al tijden een breed publiek. Een ideale mogelijkheid voor uw bedrijf om hierop in te spelen. De ruime parkeergelegenheid en uitstekende ligging aan de doorgaande weg Mill-Uden maken deze locatie een ware buitenkans.

Object
Wanneer u het terrein betreed, schiet gelijk dit degelijk gebouwde en vooral representatieve object in het oog. Het aanzicht betreft een keurige metalen gevelbekleding en veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Daarnaast zorgen de lichtstraten in het gedeeltelijk platte dak voor extra licht in de ruimte. Er is een degelijke betonvloer aanwezig.
Het interieur is helemaal klaar om te worden ingericht naar de stijl van uw bedrijf en uw ideeën. De verhuurder is bereid om hierin mee te denken.
Momenteel is het geheel ingericht als commerciële ruimte met kantoren en toiletruimte met pantry. Kortom een zee aan mogelijkheden!

Oppervlakten
Bestaande uit:
– commerciële ruimte ca. 800 m²;
– kantoor ca. 100 m²;
– parkeerterrein.

Parkeren
Uw klanten kunnen eenvoudig parkeren op het aanwezige terrein direct voor het object. Daarnaast kan er nog worden uitgeweken naar het parkeerterrein voor de bouwmarkt.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd en in de huidige staat (leeg en ontruimd) opgeleverd, inclusief airco-units. Verhuurder is bereid mee te denken in de afwerking/aankleding van het interieur.
Het object is aangesloten op voorzieningen als water, elektra, aardgas en riolering.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 2.600,- per maand excl. btw
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/incl. btw.
Huurperiode: minimaal 2 jaar
Aanvaarding: in overleg / per direct

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Btw: De huur is met btw belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van
rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kadastrale gegevens
gemeente Mill sectie C nummer 2401 gedeeltelijk.
Bron: Kadaster

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied Mill en Sint Hubert” van de gemeente Mill en Sint Hubert en heeft daarin de bestemming “Detailhandel”.
Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 20 juni 2013 en nadien in werking getreden. Op deze locatie is woongerelateerde detailhandel en opslag toegestaan.
Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de bijlagen.
Bron: ruimtelijkeplannen.nl

Kenmerken

Adres
Pastoor Jacobsstraat 2c
Postcode
5454 GN
Plaats
Sint Hubert
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1975

Oppervlakten

Kantoorruimte verdiepingen
1
Bedrijfsruimte bedrijfshal
800 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
100 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2
Winkelruimte in units vanaf
0 m2
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
0 m2
Winkelruimte horeca toegestaan
Nee
Winkelruimte bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Street View

Zoekservice