‘s-Hertogenbosch – Balkbrug-Oost 199

TE HUUR
Dit nieuwbouw bedrijfsobject is een ware buitenkans voor u als groeiende ondernemer! Mede dankzij de unieke ligging op een zichtlocatie aan de A2 en de mogelijkheid om de indeling en afwerking naar uw eigen smaak en wensen in te vullen.

Locatie
Goede bereikbaarheid is essentieel voor uw bedrijf, dankzij de unieke ligging aan de A2 (Eindhoven, Veghel, Tilburg, Geldermalsen) weten uw klanten u eenvoudig te bereiken. Het object maakt onderdeel uit van bedrijventerrein Empel. Het bedrijventerrein is jong en modern van opzet met veel energieke ondernemers in de omgeving. Vrachtverkeer kan het object eenvoudig bereiken dankzij de brede toegangswegen. Verder is er aandacht voor openbaar groen.

Object
Het object is onder te verdelen in bedrijfsruimte met verdiepingsvloer en kantoorruimtes verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Hierbij heeft u de mogelijkheid om de indeling en afwerking naar de stijl van uw bedrijf in te vullen.
Het aangebodene betreft de helft van de totale bedrijfsruimte.

De bedrijfsruimte beschikt over een vrije hoogte van maar liefst 9 meter, in het dak is een lichtstraat aangebracht. In de dakconstructie is rekening gehouden met het plaatsen van een kraanbaan van 5/6 ton. Mogelijkheden hiervoor in overleg met verhuurder. En laden en lossen kan eenvoudig via de drie elektrisch bedienbare overheaddeuren.

De kantoorruimtes zijn verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Rondom voorzien van diverse raampartijen die veel natuurlijk licht door laten en zorgen voor een gezonde werksfeer.
Verwarming in de kantoren vindt plaats door middel van vloerverwarming, verder zijn er diverse airco-units aanwezig. Het pand is uiteraard geheel geïsoleerd. Het WTW-systeem zorgt voor constant frisse lucht. De bedrijfsruimte is onverwarmd, onder de verdiepingsvloer is gedeeltelijk vloerverwarming aanwezig.

Oppervlakten
Bestaande uit:
– kantoor begane grond ca. 105 m²
– kantoor verdieping ca. 105 m²
– bedrijfsruimte ca. 1.242 m²
– verdiepingsvloer ca. 101 m²

Parkeren
Op eigen terrein is een ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van het object is nader door u als huurder te bepalen.
Het buitenterrein zal volledig worden verhard met betonklinkers en gedeeltelijk met groen worden aangekleed. Verder is er aanwezig:
– krachtstroomaansluitingen;
– WTW-systeem;
– glasvezelaansluitingen;
– airco-units in de kantoren;
– Led-verlichting.

Voorzieningen in overleg met verhuurder:
– voorzieningen in de dakconstructie voor een kraanbaan van 5/6 ton zijn aanwezig;
– zonnepanelen;
– laadpaal voor elektrische auto’s.
Het object is aangesloten op voorzieningen als glasvezel, water, elektra en riolering.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: op aanvraag
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/incl. btw.
Huurperiode: minimaal 5 jaar
Aanvaarding: in overleg

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks “alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Btw: De huur is met btw belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kadastrale gegevens
gemeente Rosmalen sectie H nummer 6845 oppervlakte 2.124 m²
Bron: Kadaster

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Empel 3e fase” van de gemeente ‘s-Hertogenbosch en heeft daarin de bestemming “bedrijventerrein-1”.
Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 10 juli 2012 en nadien in werking getreden. Bedrijven uit de categorieën 2 tot en met 3.2 van de Lijst van Bedrijfsactiviteiten zijn hier toegestaan.
Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de bijlagen.
Bron: ruimtelijkeplannen.nl

Kenmerken

Adres
Balkbrug-Oost 199
Postcode
5236 PW
Plaats
's-Hertogenbosch
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Ja

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
2022

Oppervlakten

Perceel
2.124 m2
Kantoorruimte verdiepingen
2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
1.242 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
210 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice