Ospel – Gebbelsweg 24

TE HUUR
Dit object leent zich uitstekend om de uitvalsbasis te worden van uw (groeiende) onderneming. Van de multifunctionele bedrijfs-/productieruimte met twee kraanbanen tot het representatieve kantoorgedeelte, dit pand biedt u diverse mogelijkheden.

Locatie
Het object is gelegen op het kleinschalige, doch zeer goed bereikbare bedrijventerrein te Ospel. Het bedrijventerrein is opgebouwd uit soortgelijke objecten uit het MKB-segment en kenmerkt zich door de brede toegangswegen en deugdelijke straatverlichting. Dit draagt bij aan een uitstekende bereikbaarheid per auto en vrachtauto.
Via lokale wegen zijn gemakkelijk de A2 (Roermond-Eindhoven) en de A67 (Venlo-Eindhoven) te bereiken.

Object
Het degelijke aanzicht van het object wordt bevestigd door de gebruikte materialen bij de bouw. Het voorgelegen kantoorgedeelte is gemetseld in spouw en voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Bestaande uit vier zeer strak afgewerkte kantoorruimtes, een representatieve ontvangstbalie, kantine met keukenblok, toiletruimte en serverruimte.
In de verbindingsruimte zijn een kleine berging, installatieruimte met opstelling cv-ketel, het archief en een separate magazijnruimte gelegen.

De productieruimte is opgetrokken met een staalconstructie, de gevels zijn voorzien van geïsoleerde sandwichpanelen, het zadeldak is tevens opgebouwd met geïsoleerde sandwichpanelen. Betreft een strakke, monolitisch afgewerkte betonvloer. De wand tussen de productie- en opslagruimte is geheel brandwerend en voorzien van twee brandwerende schuifdeuren. Via een vaste trap is de kantine te bereiken op de eerste verdieping.
Hierna volgt een korte omschrijving van de verschillende ruimtes.

Kantoorgedeelte
Dit zeer strak afgewerkte kantoor staat klaar om uw klanten representatief te ontvangen. Er is veel natuurlijke lichtinval door de vele raampartijen, hetgeen de werksfeer erg ten goede komt. Verder is iedere kantoorruimte voorzien van een eigen airco-unit.

De kantine is voorzien van een eenvoudig keukenblok en een eigen airco-unit. Daarnaast zijn de toiletruimtes voor dames en heren geheel betegeld en netjes onderhouden.
Verder zijn er een serverruimte en meterkast (voorzien van 3 x 80 A) aanwezig.

Verbindingsruimte
Via de gang heeft u toegang tot enerzijds een kleinere magazijnruimte met eigen overheaddeur, oppervlakte ca. 100 m². En anderzijds een werkplaats/berging met toegang tot de archiefruimte en installatieruimte. In de installatieruimte hangt onder andere de cv-ketel (merk Remeha, bouwjaar 2008).

Bedrijfs-/productieruimte
De bedrijfs-/productieruimte is in feite ook op te delen in tweeën. Compartiment I is onder andere voorzien van een kraanbaan en entresolvloer. Daarnaast is van hieruit gemakkelijk de kantine op de eerste verdieping te bereiken. Verwarming door middel van een gas-heater.

De moderne kantine is gelegen op de eerste verdieping en zeer functioneel van opzet, zo beschikt het over een eenvoudig keukenblok en wordt het verwarmd door middel van radiatoren.

Compartiment II van de bedrijfs-/productieruimte beschikt tevens over een eigen kraanbaan en een eigen toiletgroep. Via hier is gemakkelijk de bedrijfs-/opslagruimte te bereiken.
Dankzij de hoge overheaddeur kunnen hier eenvoudig goederen gelost en geladen worden.

Bedrijfs-/magazijnruimte
De bedrijfs-/magazijnruimte beschikt over een eigen meterkast (3 x 80 A), twee branddeuren en twee elektrisch bedienbare overheaddeuren (voor- en achterzijde).

Oppervlakten
– bedrijfs-/productieruimte ca. 1.630 m² bvo
– bedrijfs-/opslagruimte ca. 790 m² bvo
– magazijn ca. 100 m² bvo
– kantoorruimte ca. 130 m² bvo
– kantine verdieping ca. 70 m² bvo
– buitenterrein ca. 720 m²

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd en in de huidige staat (leeg en ontruimd) opgeleverd, inclusief:
– twee bovenloopkranen van ieder 5 ton in de productieruimte;
– verschillende krachtstroomaansluitingen;
– persluchtaansluitingen (exclusief compressor);
– alarminstallatie;
– automatische buitenverlichting.
Het object is aangesloten op voorzieningen als water, elektra, aardgas en riolering.

Parkeren
Er is een uitstekende parkeergelegenheid beschikbaar op eigen terrein. Het buitenterrein is geheel verhard met betonnen stelconplaten.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 93.000,= per jaar excl. btw
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/incl. btw.
Huurperiode: minimaal 2 jaar
Aanvaarding: in overleg /per direct

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de
consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het
Centraal Bureau voor de Statistiek.
Btw: De huur is met btw belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van
rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kadastrale gegevens
Gemeente Nederweert sectie M nummer 1671 oppervlakte 4.594 m²
Bron: kadaster.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in de beheersverordening “Ospel 2014” van de gemeente Nederweert en heeft daarin de bestemming “Bedrijventerrein”. Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 3 juni 2014 en nadien in werking getreden.
Bedrijven in de categorieën 2 en 3.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan.
Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de bijlagen.
Bron: www.ruimtelijkeplannen.nl

Kenmerken

Adres
Gebbelsweg 24
Postcode
6035 EA
Plaats
Ospel
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Ja

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1992

Oppervlakten

Perceel
4.594 m2
Kantoorruimte verdiepingen
2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
2.520 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
200 m2
Bedrijfsruimte terrein
720 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice