Milheeze – Binnenveld 7

Luxe woonhuis met ruime bedrijfsruimte, gelegen op bedrijventerrein ”Binnenveld” te Milheeze.

Locatie
Deze woning met bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein ”Binnenveld” te Milheeze. De nabije omgeving kenmerkt zich hoofdzakelijk door woningen en bedrijven uit het MKB-segment. Het tankstation en de bushalte zijn op ca. 300 meter van het object gelegen. Het dorpscentrum van Milheeze ligt slechts op twee autominuten afstand.
Het object is goed te bereiken en via de Hoevensebaan zijn zowel Deurne als de provinciale weg N270 (Helmond-Venray) prima bereikbaar.

Woonhuis
Het woonhuis is gebouwd in 1997, gemetseld in spouw en is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. De gevels zijn volledig geïsoleerd. Het zadeldak is met isolatieplaten geïsoleerd en afgewerkt met pannen. De verrassend lichte aanbouw is in 2012 gebouwd en is voorzien van een plat bitumendak.
De gehele begane grond van de woning wordt verwarmd met vloerverwarming en radiatoren (cv-ketel; merk Atag bouwjaar 2016). In de badkamer op de eerste verdieping is eveneens vloerverwarming aanwezig. Aan de linkergevel zijn rolluiken aangebracht, welke met de hand kunnen worden bediend. Daarnaast is er mechanische ventilatie geïnstalleerd en is er glasvezel beschikbaar. Een riante carport maakt de woning compleet. Deze woning is aangesloten op openbare voorzieningen als gas, water, elektriciteit en riolering.

De begane grond beschikt over een entree, kelder, kantoor, riante keuken, woonkamer en een mooie serre. De ruime garage biedt u voldoende opbergruimte. De ruimte boven de garage, waar tevens de opstelling van de cv-ketel is, kunt u gebruiken als bergruimte.

De eerste verdieping beschikt over vijf ruime slaapkamers, een riante badkamer en een opbergruimte.

De zolderruimte is met een vlizotrap bereikbaar en als bergruimte te gebruiken.

De achtertuin is sfeervol aangelegd, diverse zithoekjes zijn er gecreëerd. De absolute eye-catcher is de volledig omheinde vijver met daarin een glazen tuinhuisje.

Bedrijfsruimte
De royale bedrijfsruimte is gebouwd in 1993. Opgetrokken uit een staalconstructie, de gevels zijn gemetseld in spouw. Het zadeldak, welke in 2017 is vervangen, is geïsoleerd en voorzien van sandwichpanelen. Er is een vloeistofdichte betonvloer aangebracht.
In de bedrijfsruimte is één handbediende overheaddeur (5,00 x 5,00 meter) aanwezig, alsmede drie loopdeuren. Daarnaast zijn er diverse krachtstroom voorzieningen beschikbaar, alsmede twee olietanks van beide 3.000 liter.

Indeling:
– kantine met eenvoudige keukenopstelling, de vloer en wanden zijn betegeld;
– toiletruimte;
– entresolvloer van ca. 4,00 x 16,00 m;
– olieruimte van ca. 2,50 x 3,00 m.
Achter de bedrijfsruimte is een overkapping gelegen van ca. 10,00 x 2,50 m. Staalconstructie met damwandplaten, aan de voorzijde open.

Het buitenterrein is gedeeltelijk beklinkerd, rondom de loods zijn betonnen platen aangebracht. Er zijn drie afgescheiden betonnen verdelingsbakken voor de opslag van ruw materiaal.
Daarnaast is er een nette wasplaats aanwezig waarbij een tweetal slibvangputten (5,00 m³ en 2,50 m³) en een olieafscheider zijn aangebracht.
Het object is gedeeltelijk omheind met deugdelijk hekwerk en toegankelijk via een elektrische schuifpoort (7,00 meter). Verder zijn er betonnen blokken aangebracht van ca. 2,00 meter ter afscheiding.

Kenmerken

Adres
Binnenveld 7
Postcode
5763 BT
Plaats
Milheeze
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1993

Oppervlakten

Perceel
2.832 m2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
420 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View