Horst – Kerkstraat 2b

Deze royale winkel-/commerciële ruimte (ca. 300 m²) is gelegen midden in de drukke verbindingsstraat tussen enerzijds de hoofdwinkelstraat van het centrum van Horst en anderzijds het goedbezochte parkeerterrein Kerkeveld (P2).

Locatie
In de directe nabijheid van de aangeboden ruimte liggen onder meer de supermarkten Plus en Lidl maar ook een bakkerswinkel, groentezaak, Etos, telefoonwinkel en Cigo liggen in de directe nabijheid. Mede door de aanwezigheid van de supermarkten en goede verbinding naar het gezellige centrum van Horst is dit gedeelte van de Kerkstraat een druk belopen straat.

Object
De commerciële ruimte is ingedeeld in één grote verkoopruimte, maar kan multifunctioneel gebruikt worden. Aan de achterzijde van het pand treft u een opslagruimte/magazijn, kantoor/kantine met pantry en toiletruimte met portaal aan.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd en in de huidige staat (leeg en ontruimd) opgeleverd. Het object is aangesloten op voorzieningen als water, elektra, aardgas en riolering.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: op aanvraag
Servicekosten: n.v.t./huurder wordt rechtstreeks aangesloten op nutsvoorzieningen
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/incl. btw.
Huurperiode: minimaal 5 jaar
Aanvaarding: in overleg
Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Btw: De huur is met btw belast; indien huurder niet aan “90%- criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Parkeren
Diverse parkeerterreinen zijn rondom het centrum van Horst gelegen.

Kadastrale gegevens
Gemeente Horst sectie D nummer 5474 (gedeeltelijk)
Gemeente Horst sectie D nummer 5388 (gedeeltelijk)
Bron: Kadaster

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Horst Centrum” van de gemeente Horst aan de Maas en heeft daarin de enkelbestemming “Centrum” en de dubbelbestemming “Waarde-Archeologie”.
Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 9 augustus 2013 en is nadien in werking getreden.

Kenmerken

Adres
Kerkstraat 2b
Postcode
5961 GD
Plaats
Horst
Land
Nederland
Prijs
€ 3.750,- per maand

Overdracht

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Ja

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Jaar
1955

Oppervlakten

Winkelruimte
300 m2
Winkelruimte in units vanaf
300 m2
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
275 m2
Winkelruimte frontbreedte
700 m
Winkelruimte horeca toegestaan
Ja
Winkelruimte bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Winkelruimte welstandsklasse
A2

Kaart

Street View

Zoekservice