Deurne – Industrieweg 12l

TE HUUR
Aan de Industrieweg 12 L te Deurne is deze representatieve, moderne en naar eigen wens in te delen/richten bedrijfsruimte gelegen.

Object
De bedrijfsruimte bestaat uit een begane grond van ca. 105 m² en een eerste verdieping van ca. 100 m². Via de entree/hal met meterkast (3 x 25A) betreedt u het pand. Op de begane grond bevindt zich een werkplaats met vlakke betonvloer en hand bedienbare overheaddeur. Daarnaast bevindt zich onder de trap naar de eerste verdieping een toiletruimte.

Via een vaste trap bereikt u de eerste verdieping. Hier treft u een magazijn aan, welke beschikt over een luik om goederen via de (nog aan te schaffen) lift naar boven en beneden te transporteren. Naast deze ruimte bevindt zich een ruimte voorzien van keukenblok en airco, welke multifunctioneel ingedeeld kan worden als bijvoorbeeld kantine of kantoor.

Parkeren
Het object beschikt over twee parkeerplaatsen.

Huurprijs & condities
– Huurprijs: € 1.000,- per maand exclusief btw
– Waarborgsom:
– Huurperiode:
– Aanvaarding: in overleg / per direct

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Kenmerken

Adres
Industrieweg 12l
Postcode
5753 PC
Plaats
Deurne
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
2013

Oppervlakten

Kantoorruimte verdiepingen
1
Bedrijfsruimte bedrijfshal
105 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
100 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice