Deurne – Industrieweg 12d

TE HUUR
Deze multifunctionele, gebruiksklare bedrijfsunit is gelegen op een levendig bedrijventerrein aan de Industrieweg in Deurne. De unit is onderdeel van een verzamelcomplex en is onderverdeeld in begane grond ca. 105 m², eerste verdieping ca. 80 m² en twee parkeerplaatsen voor de deur.

Object
Het object heeft een degelijke en moderne uitstraling dankzij de gedeeltelijk sierbetonnen (ca. 3 m¹) en houtlook gevelbekleding. Het object beschikt over een vrije hoogte van 8 meter.
De binnenzijde is geheel naar eigen wens in te richten. Via een vaste stalen trap kunt u de eerste verdieping bereiken. Hier is dankzij de kunststof kozijnen met dubbel glas veel natuurlijke lichtinval.

Er is een eigen aansluiting ten behoeve van elektra en water, tevens is er de mogelijkheid voor aansluiting op glasvezel.
Het object maakt onderdeel uit van een groter complex, er is een vereniging van eigenaren aanwezig.

Parkeren
Er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein, direct grenzend aan het object.

Locatie
Deze kantoorunit is gelegen op een modern en levendig bedrijventerrein aan de Industrieweg in Deurne. Het verzamelcomplex is geheel omheind en wordt ’s avonds afgesloten middels een stalen poort. Het object is voor u 24/7 te bereiken door de beveiligde entree. De locatie is gemakkelijk te bereiken via lokale wegen en binnen 2 autominuten bereikt u de N270 (Helmond, Eindhoven, Venray).

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 1.100,= per maand excl. btw
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/incl. btw.
Huurperiode: minimaal 2 jaar
Aanvaarding: in overleg / per 1 maart 2023

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer
volgens de consumentenprijsindex reeks “alle huishoudens” (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Btw: De huur is met btw belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van
rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Deurne, Zuid en West” van de gemeente Deurne en heeft daarin de bestemming “Bedrijf”. Op deze locatie zijn bedrijven in de categorie 2 tot en met 3.2 toegestaan.
Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de bijlagen.
Bron: ruimtelijkeplannen.nl

Kadaster
Gemeente Deurne sectie Q nummer 1816 A4
Gemeente Deurne sectie Q nummer 1816 A45
Gemeente Deurne sectie Q nummer 1816 A46

Kenmerken

Adres
Industrieweg 12d
Postcode
5753 PC
Plaats
Deurne
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
2011

Oppervlakten

Bedrijfsruimte bedrijfshal
185 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice