Deurne – Fabriekstraat 30

TE KOOP
Dit hoogwaardige kantoorgebouw met functionele bedrijfsruimte is gelegen op een goed bereikbare zichtlocatie aan de rand van het bedrijventerrein te Deurne.
Door het veelzijdige karakter is dit object uitstekend geschikt voor uw groeiende onderneming.

Locatie
Zichtbaarheid en bereikbaarheid zijn twee belangrijke kenmerken van dit pand. Het geheel is goed zichtbaar voor zowel passerende auto’s als treinverkeer.
Uw bedrijf is uitstekend te vinden op deze locatie, mede dankzij de gunstige ligging ten opzichte van provinciale wegen en de uitstekende verbinding van treinverkeer in Deurne.
Via de provinciale weg N270 (ca. 4 autominuten) zijn gemakkelijk Helmond, Asten en Venray te bereiken. De belendingen betreffen objecten uit het MKB-segment, afwisselend in combinatie met bedrijfswoningen.

Object
Het kantoor bestaat uit twee bouwlagen, is gebouwd in 1991 en uitgebouwd in 1996.
De bedrijfsruimte is gebouwd in 1997, bestaat uit een begane grond met kantine/kantoor, douche en een entresolvloer. Het geheel is opgetrokken uit grijze bakstenen met aandacht voor extra isolatie in verband met de ligging aan het spoor. Het platdak is voorzien van een bitumineuze afwerking.
Verwarming vindt in het kantoor plaats door radiatoren en vloerverwarming op de begane grond (cv-ketel) en koeling door middel van airco-units. Iedere verdieping beschikt over een eigen cv-ketel. De bedrijfsruimte is voorzien van vloerverwarming, de kantine wordt verwarmd door middel van radiatoren. Het complex beschikt over een alarm-installatie.

Kantoor begane grond
U betreedt het kantoor via de representatieve entree, van hieruit heeft u toegang tot de receptie, 3 kantoren, centrale ruimte, toiletgroep en berging. Vanuit de centrale ruimte kunt u nog twee kantoorruimtes bereiken en de hal met toilet en een tweede trapopgang naar de eerste verdieping.
De kantoren zijn voorzien van een airco-unit en genieten veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen.

Kantoor verdieping
De kantoorverdieping kunt u bereiken via twee vaste trappen. Op de eerste verdieping zijn vanuit de centrale hal 7 kantoren te bereiken, een toiletgroep en kantine met toegang tot het balkon.
Ook hier genieten alle ruimtes veel natuurlijke lichtinval, hetgeen de werksfeer erg ten goede komt.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is uitstekend geschikt om in al uw opslagwensen te voorzien. U betreedt de bedrijfsruimte via twee elektrisch bedienbare overheaddeuren. Verder voorzien van krachtstroom, een lichtstraat en een strakke, gevlinderde betonvloer. Via een vaste trap is de entresolvloer te bereiken.
De bedrijfsruimte is verwarmd via vloerverwarming via een eigen cv-ketel.
De bedrijfsruimte is op dit moment nog verhuurd; nadere gegevens omtrent het contract zijn beschikbaar.

Kantine/kantoor
De kantine/kantoor is keurig afgewerkt met stucwerkwanden- en plafond. De verschillende raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht. Verder voorzien van een douche, berging, keukenblok en toiletruimte.

Oppervlakten
– Kantoor begane grond: 210 m³
– Kantoor verdieping: ca. 180 m²

– Bedrijfsruimte begane grond: ca. 120 m²
– Kantine/kantoor begane grond: ca. 40 m²
– Entresolvloer: ca. 40 m²

Parkeren
Er is een ruime parkeergelegenheid (ca. 15 plaatsen) aan de voor- en achterzijde van het gebouw. De bedrijfsruimte is goed te bereiken voor vrachtauto’s.

Energielabel
Het complex beschikt over energielabel B.

Opleveringsniveau
Het object wordt in de huidige staat (leeg en ontruimd) opgeleverd, inclusief:
– keukenblokken;
– airco-installatie;
– zonwerende lamellen.
Het object is aangesloten op openbare voorzieningen als gas, water, elektriciteit en riolering. Het buitenterrein is geheel verhard met betonklinkers, afgewisseld met keurige groenvoorzieningen.

Koopprijs
Koopprijs: € 579.000,= k.k.
Btw: de koop is niet met btw belast.
Aanvaarding: nader te bepalen

Kadastrale gegevens
Gemeente Deurne sectie N nummer 2196 gedeeltelijk
Gemeente Deurne sectie N nummer 2197 gedeeltelijk
Totaal ca. 1.140 m²
Bron: Kadaster

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Deurne, Zuid en West” van de gemeente Deurne en heeft daarin de bestemming “Bedrijf” en functieaanduiding ”dienstverlening”.
Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 11 oktober 2016 en nadien in werking getreden. Bedrijven in de categorieën 2 tot en met 3.2 van de Lijst van Bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan.
Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de bijlagen.
Bron: ruimtelijkeplannen.nl

Kenmerken

Adres
Fabriekstraat 30
Postcode
5753 AH
Plaats
Deurne
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Jaar
1991

Oppervlakten

Perceel
1.140 m2
Kantoorruimte verdiepingen
1
Bedrijfsruimte bedrijfshal
120 m2
Kantoorruimte
390 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
40 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2
Kantoorruimte in units vanaf
390 m2

Kaart

Street View

Zoekservice