Bergeijk – Hof 35

In het centrum van Bergeijk ligt dit fraaie horeca-object met bovenwoning. Het object is hier ideaal gelegen, voor de exploitatie van bijvoorbeeld winkels, grand café, praktijk met één of meerdere appartementen.

Het horeca-object beschikt over een ruime zaal, welke is voorzien van een podium en een riante dansvloer (discotheek). Bij de zaal treft u dames- en herentoiletten aan. Daarnaast beschikt het horeca-object over een entree met garderobe, een keukenruimte en diverse opslag- en voorraadruimtes.

U betreedt het woongedeelte via het café of separate toegang. De bovenwoning is ingedeeld met een hal/entree, een woonkamer, een dichte keuken, een badkamer, een slaapkamer, terras en een opslag-/bergruimte.

Hebben wij uw interesse gewekt? Bel dan gerust om een bezichtiging in te plannen, zodat u het horeca-object met bovenwoning met eigen ogen kunt zien.

1. Omschrijving object

Horeca-object met bovenwoning
Het object is gebouwd omstreeks 1950 en de aanbouw is gebouwd omstreeks 1990 en is opgetrokken uit steen. Het dak is met pannen en bitumineuze dakbedekking gedekt. De begane grondvloer is uitgevoerd in beton en de eerste verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout. Het pand beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel; de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. Het object is op de begane grond voorzien van geluidswerende (isolerende beglazing) en bij het woongedeelte van enkele beglazing.

Indeling:

Begane grond:

Aan de voorzijde van het object betreedt u het café via de entree/hal met meterkast. Als eerste betreedt u de discotheek (café) met bar en dansvloer. Achtereenvolgens bevindt zich in het horeca-object een keukengedeelte, twee toiletgroepen (dames- en herentoilet), meerdere opslag- en voorraadruimtes en een technische ruimte.

Eerste verdieping:

Via het horeca-object of separate toegang is de bovenwoning te bereiken. U betreedt de woning via een entree/hal van waaruit u toegang heeft tot de woonkamer, de dichte keuken met diverse inbouwapparatuur, een badkamer ingericht met een inloopdouche, een wastafel en een toilet en een opslag-/bergruimte.

Tweede verdieping:

De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap en hier treft u een open zolderruimte aan met de opstelling van de cv-combiketel.

Erf
Achter het horeca-object bevindt zich een verhard erf. Vanaf dit erf heeft u toegang tot de diverse opslag- en voorraadruimtes.

2. Overige gegevens

Ligging
In het centrum van Bergeijk ligt dit fraaie horeca-object met bovenwoning. Het object is hier ideaal gelegen, voor exploitatie van bijvoorbeeld een winkel, grand café, praktijk met één of meerdere appartementen.

Bijzonderheden
– de aanvaarding van dit object is geheel in overleg;
– het horeca-object is voorzien van geluidswerende (isolerende) beglazing en tevens van geluidswerende wanden, daken en vloerisolatie;
– het horeca-object is aangesloten op aardgas, elektra (3×50 AMP), water, riolering en glasvezel;
– in het horeca-object zijn twee airco’s en twee afzuigsystemen aanwezig;
– gelegen in het centrum van Bergeijk;
– bezichtigingen uitsluitend op afspraak met de verkopend makelaar.

Kenmerken

Adres
Hof 35
Postcode
5571 CB
Plaats
Bergeijk
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Horeca
Jaar
1950

Oppervlakten

Perceel
628 m2
Horeca
320 m2
Horeva verkoop vloeroppervlakte
320 m2

Kaart

Street View

Zoekservice