Beek En Donk – Schoondonkseweg ong

TE KOOP
Bedrijfskavel met een totale oppervlakte van ca. 2.800 m². Het bouwvlak op de bedrijfskavel heeft een oppervlakte van ca. 1.300 m²

Algemeen
Bedrijfskavel, zijnde bouwgrond met een oppervlakte van ca. 2.800 m²

Gelegen in de directe omgeving van bedrijventerrein De Bemmer en op korte afstand met de provinciale weg N279 (Den Bosch – Weert).

Nutsvoorzieningen
Gas, water, riolering en glasvezelnetwerk zijn niet aanwezig. Er is een elektriciteitsaansluiting aanwezig met een capaciteit van 3 x 50 Ampère. Koper dient zelf zorg te dragen voor de huisaansluiting.

Bestemmingsplan
De bestemming Bedrijf staat de uitoefening van bedrijven toe voor zover deze bedrijven voorkomen in de categorieën 1 en 2 van de Lijst van Bedrijfsactiviteiten (zie bijlagen).

Er is een afwijkingsmogelijkheid opgenomen in de regels van het bestemmingsplan voor milieucategorie 3.1 dan wel voor een ander bedrijf mits voldaan wordt aan een aantal voorwaarden, zoals dat het bedrijf qua aard en omvang en invloed op het milieu gelijk is te stellen met de toegestane bedrijfsactiviteiten.

De regels van de bestemming en de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten is bijgevoegd. Mochten uw bedrijfsactiviteiten niet in de lijst vermeld staan, neem dan zeker even contact op met de makelaar.

Kadastrale gegevens
Gemeente Beek en Donk sectie F nummer 3188 gedeeltelijk, oppervlakte ca. 2.800 m².

Ligging
Gelegen in de directe omgeving van bedrijventerrein “De Bemmer” en op korte afstand met de provinciale weg N279 (Den Bosch – Weert).

Fiscaal regiem
Het perceel wordt niet met BTW geleverd.

Beschikbaarheid
Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Adres
Schoondonkseweg ong
Postcode
5741
Plaats
Beek En Donk
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bouwgrond

Oppervlakten

Perceel
2.800 m2
Bouwgrond in units vanaf
0

Kaart

Street View

Zoekservice