Beek En Donk – Rijakkerweg 5a-b-c

TE KOOP
Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen op een rustige, doch zeer goed bereikbare locatie aan de rand van Beek en Donk.
Het ruime aantal mogelijkheden maakt dit object uitstekend geschikt voor een groeiende ondernemer of belegger.

Locatie
Het complex is gelegen aan de Rijakkerweg te Beek en Donk. Deze locatie onderscheid zich door de rustige ligging, maar ook de goede bereikbaarheid via lokale wegen. Zo betreffen de belendingen bedrijven uit het MKB-segment, particuliere woningen en landbouwgrond. Via omliggende provinciale wegen zijn gemakkelijk Gemert, Helmond en Eindhoven te bereiken.

Object
Het complex is gebouwd in 2002 en bestaat uit drie bouwlagen. Opgetrokken uit grijze bakstenen met oog voor duurzaamheid, zo blijkt uit de geïsoleerde spouw en aluminium kozijnen met dubbel glas. Het geïsoleerde platdak is voorzien van een bitumineuze afwerking en ca. 3 jaar geleden vervangen.
De begane grond wordt elektrisch verwarmd en gekoeld. De eerste verdieping beschikt over een eigen cv-ketel welke de verdieping verwarmd door middel van radiatoren.
Het object beschikt over een dubbele glasvezelaansluiting (kabel- en straalverbinding). Verder beschikken de begane grond en eerste verdieping over een eigen alarminstallatie.

Oppervlakten
– kantoorruimte begane grond ca. 250 m² vvo
– kantoorruimte eerste verdieping ca. 240 m² vvo
– kantoorruimte tweede verdieping ca. 220 m² vvo
– parkeerplaatsen 8 stuks
– parkeerterrein (onverhard) 1.263 m²

Hierna volgt een opsomming van de 3 bouwlagen met ieder haar eigen kenmerken.

Kantoor begane grond
U betreedt het kantoorgebouw via de representatieve entree. Via de hal heeft u toegang tot de kantoren op de begane grond en kunt u via een vaste trap en lift de eerste en tweede verdieping bereiken.
In de ontvangstruimte is een nette balie aangebracht, alsmede een airco-unit. Van hieruit heeft u toegang tot de toiletruimte, kantoren en installatieruimte.
Het eerste wat opvalt in de centrale kantoorruimte is de grote hoeveelheid natuurlijke lichtinval, hetgeen de werksfeer erg ten goede komt. Verwarming vindt elektrisch plaats. De kozijnen zijn voorzien van draai/kantel ramen. Aan de achterzijde is een vluchtdeur aanwezig.
Het directiekantoor geniet tevens veel natuurlijke lichtinval, voorzien van een eigen airco unit welke zorgt voor voldoende koeling en verwarming.
Vanuit de centrale kantoorruimte is de eenvoudige, doch functionele keuken te bereiken.
De vergader- en archiefruimte en technische ruimte met eigen tussenmeter en patchkast maken de kantoren op de begane grond compleet.

Kantoor eerste verdieping
U kunt de eerste verdieping bereiken via een vaste trap of lift. Ook hier schieten de grote hoeveelheid daglicht en keurige entree direct in het oog. Vanuit de entree/hal heeft u toegang tot de toiletruimten en cv-/installatieruimte. Deze installatieruimte beschikt over een eigen tussenmeter en patchkast.
Het centrale kantoor is zeer ruim van opzet en is gemakkelijk naar uw wensen in te richten. Voorzien van een goed onderhouden vloerbedekking, systeemplafond met TL-verlichting en kozijnen met draai/kantel ramen. Verwarming vindt plaats via radiatoren met thermostatische kranen.
De verdieping is verder voorzien van een directiekantoor, vergaderruimte, twee separate kantoorruimtes met ingebouwde kasten en een functionele keuken. Aan de achterzijde is een vluchtdeur aanwezig.

Kantoor tweede verdieping
De kantoorruimte op de tweede verdieping is momenteel klaar om opnieuw ingericht te worden. De ruimte leent zich dan ook perfect voor bijvoorbeeld de invulling van uw huisstijl. Alle aansluitingen zoals in de overige kantoorruimten zijn ook hier aanwezig. De eye-catcher voor deze kantoorverdieping is natuurlijk de grote lichtstraat, centraal in de ruimte. Deze ruimte is momenteel nog onverwarmd, wel zijn er radiatoren en een vluchtdeur aanwezig aan de achterzijde.

Parkeren
Aan de voorzijde van het object zijn 8 parkeerplaatsen gelegen. Direct tegenover het object is een onverhard parkeerterrein van 1.263 m² in eigendom ten behoeve van het kantoorgebouw. Dit terrein maakt onderdeel uit van het te koop aangebodene.

Opleveringsniveau
Het object wordt in de huidige staat (leeg en ontruimd) opgeleverd, inclusief:
– keukenblokken;
– TL-verlichting.
Het object is aangesloten op voorzieningen als glasvezel, water, elektra, aardgas en riolering.
Het buitenterrein is geheel verhard met betonklinkers, gedeeltelijk afgewisseld met nette groenvoorzieningen.

Energielabel
Het complex beschikt over energielabel C.

Condities
Koopprijs: € 535.000,= k.k.
Btw: De koop is niet met btw belast.
Aanvaarding: in overleg

Kadastrale gegevens
Het te koop staande kantoorgebouw is gesplitst in de volgende appartementsrechten en een parkeerterrein:
– gemeente Beek en Donk sectie I nummer 2539 A2;
– gemeente Beek en Donk sectie I nummer 2539 A3;
– gemeente Beek en Donk sectie I nummer 2539 A4;
– gemeente Beek en Donk sectie I nummer 2539 A5;
– gemeente Beek en Donk sectie I nummer 2539 A8;
– gemeente Beek en Donk sectie I nummer 3440 ter grootte van 1.263 m²
Bron: Kadaster

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Kom Beek en Donk” van de gemeente Laarbeek en heeft daarin de bestemming “Bedrijventerrein”.
Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 12 december 2012 en nadien in werking getreden.
Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de bijlagen.
Bron: Ruimtelijkeplannen

Kenmerken

Adres
Rijakkerweg 5a-b-c
Postcode
5741 RR
Plaats
Beek En Donk
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Jaar
2002

Oppervlakten

Perceel
1.263 m2
Kantoorruimte voorzieningen
Liften, Te openen ramen
Kantoorruimte
710 m2
Kantoorruimte in units vanaf
710 m2

Kaart

Street View

Zoekservice