Beek En Donk – Brouwersstraat 25a

Het object
Het betreft een in 2021 compleet gerenoveerde winkelruimte op de begane grond, welke momenteel is ingericht als kinderdagverblijf met bijbehorende buiten speelplaats. De inrichting bestaat uit verschillende verblijfruimtes, slaapvertrekken, kantoor, keuken en toiletgroepen.

Opleveringsniveau
Het object wordt in overleg opgeleverd. Het is mogelijk om de kinderdagverblijf inrichting te behouden of de inrichting eenvoudig aan te passen voor uw toekomstige winkel. Het pand zal worden opgeleverd met vernieuwde laminaatvloer, Cv-ketel (2022), systeemplafonds en toiletgroepen.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op eigen terrein, er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast is er op het Piet van Thielplein een ruime parkeergelegenheid.

Locatie
Het object is gelegen aan de kop van het Piet van Thielplein, één van de belangrijkste en drukbezochte winkelstraten van Beek en Donk. Het object is goed bereikbaar via lokale wegen, waarbij de N279, die Helmond met ‘s-Hertogenbosch verbind, op ca. vijf autominuten afstand is gelegen. De belendingen betreffen particuliere woningen, horeca en een scala aan winkelruimte, waaronder: Hema, Plus Kruidvat en een bakkerij.

Huurprijs- & condities
Huurprijs: € 1.950,= per maand excl. btw
Servicekosten: € 300,= per maand
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/inclusief btw
Huurperiode: minimaal 2 jaar
Aanvaarding: in overleg/per direct

Huurindexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar naar huuringangsdatum, op basis van de het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks “alle huishoudens” (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Btw: de huur is niet met btw belast.

Kenmerken

Adres
Brouwersstraat 25a
Postcode
5741 CL
Plaats
Beek En Donk
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Jaar
2000

Oppervlakten

Winkelruimte
240 m2
Winkelruimte in units vanaf
0 m2
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
240 m2
Winkelruimte horeca toegestaan
Nee
Winkelruimte bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Winkelruimte welstandsklasse
B1

Kaart

Street View

Zoekservice