Asten – Bonksel 20

Altijd al uw bedrijf willen vestigen op één van de best bereikbare locaties van Asten? Dit is uw kans! Deze bedrijfsruimte is zeer gunstig gelegen op bedrijventerrein Nobis te Asten op enkele minuten van de A67 (Venlo-Eindhoven) en met Deurne, Helmond en Someren binnen handbereik.
De directe omgeving is gevuld met energieke ondernemers. Verder is het object goed te bereiken voor vrachtverkeer dankzij de ruime toegangswegen.

TE HUUR
Deze degelijke en veelzijdige bedrijfsruimte met verdiepingsvloer is gelegen op het levendige bedrijventerrein Nobis te Asten.

Object
Dankzij het veelzijdige karakter is deze bedrijfsruimte klaar voor de diverse eisen van uw bedrijf. Met behulp van de elektrisch bedienbare overheaddeur is laden en lossen in een mum van tijd geregeld. De vrije hoogte van ca. 5 meter biedt ruime mogelijkheden voor opslag van goederen.

De bedrijfsruimte wordt verwarmd via een heater. Dankzij de ingebouwde lichtstraten (met elektrisch dakraam) komt er ook veel natuurlijk licht binnen, naast de aanwezige TL-verlichting.

Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 1.500,= per maand excl. btw.
Servicekosten: nader te bepalen
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/incl. btw.
Huurperiode: minimaal 2 jaar
Aanvaarding: per 1 april

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Btw: De huur is met btw belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Asten bedrijventerreinen 2013” van de gemeente Asten en heeft daarin de bestemming “bedrijventerrein”.
Op deze locatie zijn bedrijven tot en met categorie 1 toegestaan. Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de bijlagen.

Kenmerken

Adres
Bonksel 20
Postcode
5721 TP
Plaats
Asten
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
Per datum
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
2001

Oppervlakten

Bedrijfsruimte bedrijfshal
315 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice