Aarle-Rixtel – Goossensstraat 24

TE HUUR
Aan de Goossensstraat 24 te Aarle-Rixtel is deze representatieve, gerenoveerde en naar eigen wens in te delen/richten kantoorruimte gelegen. Een uitstekende bereikbare locatie nabij het centrum.

LOCATIE
De kantoorruimte geniet een bijzonder goede bereikbaarheid via de hoofdstraat van Aarle-Rixtel. Zowel via Helmond als Aarle-Rixtel en Beek en Donk kan men het kantoor gemakkelijk vinden. Daarnaast zijn de omliggende provinciale wegen richting Gemert, Deurne en Lieshout op circa vijf autominuten gelegen. Het kantoor is ook uitstekend via het openbaar vervoer te bereiken, er is een bushalte op circa 100 meter afstand gelegen aan de Dorpsstraat.

OBJECT
Casco kantoorruimte te huur aangeboden. Het object wordt gerenoveerd om na realisatie een representatieve kantoorruimte op te leveren aan de nieuwe gebruiker. Het object is tevens geschikt als praktijkruimte. Het geheel wordt onder andere voorzien van een vlakke betonvloer, vloerverwarming, ledverlichting en nutsvoorzieningen. Het pand heeft een praktische indeling; entree, een kantoortuin met pantry, toiletgroep en een spreekkamer. Deze invulling kan flexibel aangepast worden aan de wensen van de potentiële huurder.

Een specifiek opleverniveau is bespreekbaar, informeer naar de mogelijkheden.

Kenmerken

Adres
Goossensstraat 24
Postcode
5735 CJ
Plaats
Aarle-Rixtel
Land
Nederland
Prijs
€ 1.500,- per maand

Overdracht

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Ja

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Jaar
1992

Oppervlakten

Perceel
165 m2
Kantoorruimte voorzieningen
Toilet, Pantry
Kantoorruimte
150 m2
Kantoorruimte in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice