Portal:

Vleutstraat 6 en 6a

BEST verkoop bij inschrijving

Kenmerken

aanvaarding: in overleg
bedrijfstype: Overige (landelijk wonen met mogelijkheden)
bedrijfssoort: Overig
bedrijfswoning: 2.053 m3
huiskavel: 4.31.50 ha (inclusief agrarisch bouwblok)
totale oppervlakte: 4.31.50 ha
Overig: aanvaarding in overleg

Foto's

Bekijk alle foto's

Voor gedetailleerde informatie download brochure.

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING VLEUTSTRAAT 6 EN VLEUTSTRAAT 6A TE BEST

Op een fraaie landelijke locatie in het buitengebied van Best ligt deze riante woonboerderij met achterhuis (nr. 6), vrijstaande woning (nr. 6a) en diverse bijgebouwen. Hier woont u op enkele autominuten afstand van het centrum van Best met alle dagelijkse voorzieningen. Ook diverse ontsluitingswegen zijn op korte afstand gelegen. Niet alleen de ligging is ideaal, ook het object zelf heeft u het nodige te bieden.

Vleutstraat 6
De woonboerderij heeft op de begane grond de beschikking over een woonkamer, woonkeuken met inrichting in hoekopstelling, een berging en een praktische wasruimte. Tevens treft u op de begane grond een riante slaapkamer en twee badkamers aan. Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en een ruime overloop. Het achterhuis van de boerderij is ca. 202 m² groot. Hier is de voormalige stalinrichting nog gedeeltelijk aanwezig. Het achterhuis is volledig naar eigen inzicht in te richten.

Vleutstraat 6a
De vrijstaande woning heeft op de begane grond de beschikking over een woonkamer, woonkeuken met inrichting in rechte wandopstelling, slaapkamer, bijkeuken, toiletruimte en een doucheruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, separate toiletruimte en een bergruimte welke is om te bouwen naar een badkamer (alle aansluitingen zijn aanwezig). Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Op het perceel bevinden zich diverse bijgebouwen met ruime mogelijkheden. Het object leent zich voor verschillende doeleinden. De gemeente heeft toegezegd dat onder voorwaarden omzetting van de bestemming agrarisch naar de bestemming wonen, splitsen van de woonboerderij in twee woonhuizen en/of omzetting naar de bestemming bedrijf mogelijk is. Recent is een principeverzoek ingediend om een en ander officieel bevestigd te krijgen. De makelaar kan u toelichting geven over de mogelijkheden.

Het geheel wordt op drie manieren aangeboden:

I: De beide bedrijfswoningen met bijgebouwen, ondergrond, tuinen, erven en aanhorigheden op ca. 0.97.00 ha.

II: De bijbehorende landbouwgrond ter grootte van ca. 3.34.50 ha.

III: Het geheel van beide bedrijfswoningen met bijgebouwen, ondergrond, tuinen, erven en aanhorigheden met de bijbehorende landbouwgrond op een totale oppervlakte van 4.31.50 ha.

Kijkdag: U kunt een afspraak maken om de beide woonhuizen met bijgebouwen te bezichtigen op vrijdag 10 april aanstaande. Dit zal geen open huis zijn, maar een zelfstandige bezichtiging met de makelaar (datum onder voorbehoud ontwikkelingen omtrent coronavirus).

Heeft u altijd al landelijk willen wonen met ruime mogelijkheden zonder de centrumvoorzieningen te hoeven missen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leiden u graag rond en laten u de mogelijkheden van deze unieke locatie zien.

Contact
Het inschrijfformulier per post of per mail, vergezeld van een kopie van een geldig legitimatiebewijs dient 15 mei 2020, 12:00 uur aanwezig te zijn op ons kantoor.

Diashow

Routebeschrijving

Plan route

Contactpersoon

John Strik RT RM

Neem contact op