Portal:

Bekelaar 50

Mierlo € 749.000 k.k.

Kenmerken

vraagprijs: € 749.000 k.k.
aanvaarding: In overleg
bedrijfstype: Tuinbouw
bedrijfswoning: 736 m3

Foto's

Bekijk alle foto's

VRIJSTAANDE WONING met loods en landbouwgrond

Altijd al willen wonen op een plek die op korte afstand ligt van het dorp, die op korte afstand ligt van de bossen en natuur, en van beide geen 'last' wilt hebben. Dan is dit een uitgelezen locatie voor u. Met een totale oppervlakte van 2.43.10 ha heeft u hier de mogelijkheid tot een klein agrarisch bedrijf, maar kunt u ook hobbymatig dieren houden.

Naast de goed onderhouden en gemoderniseerde woning staat er een ruime loods van wel 285 m². In de loods is een kantine, maar ook een garage met werkplaats, twee bergingen en een grote bergzolder aanwezig.

Ofwel een locatie met verschillende gebruiksmogelijkheden en een heerlijke locatie om te wonen. Met name het onderhoudsvriendelijke en duurzame karakter van de woning geeft u de vrijheid om uw vrije tijd te besteden aan uw hobby of werk of om gewoon even niets te doen.

Omschrijving object

Woonhuis
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1978 en gerenoveerd in 2014. Opgetrokken uit baksteen (spouw). Het dak is met pannen gedekt. De begane grondvloer en de verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton. Het huis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel (bouwjaar omstreeks 2018, merk Remeha); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De woning is voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen.

Indeling:

Begane grond:
U betreedt het huis via de entree/hal, die toegang biedt tot de woonkeuken en het kantoor. In de hal bevindt zich tevens de trapopgang naar de eerste etage en u treft hier de meterkast. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, metselwerkwanden en een houten schrootjesplafond.

Vanuit de hal bereikt u de woonkeuken die is uitgevoerd in een wandopstelling en voorzien van onder- en bovenkastjes. Daarnaast beschikt de keuken over diverse inbouwapparatuur, zoals een 4 pits inductie kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en spoelbak. De keuken biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een ruime eettafel. De vloer is belegd met tegels en voorzien van vloerverwarming, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk.

De woonkamer is bereikbaar via de keuken. Deze ruimte geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. De ruimte is momenteel ingedeeld met een zit- en eethoek en is afgewerkt met een tegelvloer en vloerverwarming, stucwerkwanden en een stucwerkplafond met sierlijst.

De ruimte aan de voorzijde van de woning is momenteel in gebruik als kantoorruimte maar kan ook ingericht worden als speelkamer of slaapkamer. De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, stucwerkwanden en een stucwerkplafond.

De bijkeuken bevindt zich aangrenzend aan de keuken en is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en stucwerkplafond. De ruimte beschikt tevens over een aansluiting voor wasapparatuur, daarnaast treft u hier een inbouwkast en toilet. Het toilet is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een stucwerkplafond.

De berging is te bereiken via een overkapping bij de achterdeur. Deze berging is voorzien van een tegelvloer, stucwerkwanden en een stucwerk-plafond. In deze ruimte treft u de standplaats van de cv-combiketel. Boven de berging is een kleine bergzolder.

Eerste verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap in de hal. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer, een los toilet en een vaste kast die u kunt bereiken via de overloop. De overloop is voorzien van vloerbedekking, metselwerkwanden en een houten schrootjesplafond.

Het toilet is voorzien van een hangend toilet met fonteintje en afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een kunststof schrootjesplafond.

Slaapkamer I is gelegen aan de gehele rechterzijde van de woning en voorzien van vloerbedekking, behangen wanden, een houten schrootjesplafond en vier inbouwkasten.

Slaapkamer II en III zijn gelegen aan de linkerzijde en voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een houten schrootjesplafond.

De badkamer beschikt over een ligbad, douche en wastafel. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een kunststof schrotenplafond.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar via een luik in de kast op de overloop. Hier bevindt zich een open ruimte die momenteel niet in gebruik is.

Loods
Op het perceel bevindt zich tevens een loods die gebouwd is in 1978 en verlengd in 2009. De oppervlakte is ca. (19,50 + 5,50) x 11,50 = 285 m².
De muren zijn opgetrokken uit steen (spouw), het dak is grotendeels met asbesthoudende golfplaten gedekt. De vloer is uitgevoerd in beton.
De loods is voorzien van een twee overheaddeuren en twee loopdeuren.
De garage met werkplaats is aangesloten op de CV-ketel vanuit de woning.
Indeling:
- garage en werkplaats;
- kantine;
- berging en machineopslag met handmatige overheaddeur;
- koelcel (zonder motoren);
- kapschuur met afsluitbare berging.

Tuin
De volledig omheinde achtertuin is sierlijk aangelegd met een gazon en vaste beplanting. Achterin de tuin bevindt zich een tuinhuisje van hout met een golfplatendak.

Landbouwgrond
Aangrenzend aan de gebouwen ligt het perceel landbouwgrond. Het betreft zandgrond van goede kwaliteit. De afgelopen jaren is het overwegend aangewend voor de teelt van blauwe bessen.

Diversen
- erfverharding met betonklinkers;
- drie waterputten:
put I, 36 m¹ diep (vergund) met een dieptepomp;
put II, 10 m¹ diep;
put III, 10 m¹ diep.

Ligging
De woning is vrij gelegen op korte afstand van het centrum van Mierlo maar ook van de bossen en omliggende natuur.

Bijzonderheden
- gemoderniseerde en onderhoudsvriendelijke woning;
- ruime loods die voor meerdere doeleinden geschikt is;
- goede kwaliteit grond die voor verschillende teelten aangewend kan worden.

Energielabel
De woning is voorzien van een voorlopig energielabel C.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied Geldrop-Mierlo ” van de gemeente Geldrop-Mierlo en heeft daarin de enkelbestemmingen “ Agrarisch – Bouwvlak” en “Agrarisch” en de dubbelbestemmingen “Waarde - Archeologie 3” en “Waterstaat – Attentiegebied EHS”. Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 8 november 2010.

Diashow

Routebeschrijving

Plan route

Contactpersoon

Frans Merkens RT RM

Neem contact op