Portal:

Steenweg Noord 45 en 45a

Neerijnen € 795.000 k.k.

Kenmerken

vraagprijs: € 795.000 k.k.
aanvaarding: In overleg
bedrijfstype: Overige (Woonboerderij met twee inpandige woningen en een aangebouwde schuur)
bedrijfssoort: Overig
totale oppervlakte: 1.30.00 ha

Foto's

Bekijk alle foto's

Voor gedetailleerde informatie download brochure.

In deze ruime typische Betuwse boerderij treft u twee inpandige woningen. Aan de woning is, zoals gebruikelijk een schuur gebouwd die gedeeltelijk in gebruik is ten behoeve van de woningen en gedeeltelijk als berging. Verder treft u op het erf een ruime houten kapschuur, twee voormalige stallen en nog een berging. Rondom de woning ligt een mooi gazon met aan één zijde een ruim terras.

Het geheel is landelijk gelegen, maar ligt toch op korte afstand van het dorp Waardenburg en Meteren. De snelwegen A2 en A15 zijn binnen 5 min te bereiken en bieden u toegang tot Utrecht, 's-Hertogenbosch, Rotterdam en Tiel/Nijmegen. Alle basisvoorzieningen waaronder scholen, sportvoorzieningen, supermarkt, slager en dergelijke vindt u in de dorpen.

Indien u graag paarden of andere dieren wilt houden, is dit een schitterende locatie voor u. Vanuit de woning kunt u dan toezicht houden, te meer omdat de aangrenzende gronden er ook bijgekocht kunnen worden. Tot wel 12.93.60 ha!

Ook kunt u er een woon-werk locatie van maken, de ruimte in de gebouwen is er in ieder geval.

Maar vergeet niet de reeds aanwezige twee inpandige woningen waarbij één woning uitermate geschikt is als mantelzorgwoning. Hier kunt u met twee gezinnen/huishoudens heerlijk vrij wonen, waarbij uw privacy over en weer geborgd blijft. Ieder heeft zijn eigen oprit, tuin en toegang tot de woning. Indien gewenst kan men natuurlijk, volgens goed gebruik in het buitengebied, gewoon via de achterom naar elkaar toe gaan.

Laat u verrassen, kom kijken en geniet van het uitzicht, de rust en het comfort van wonen en eventueel werken op dezelfde locatie.

Woonhuis
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1922 en is voor het laatst gedeeltelijk maar grondig gerenoveerd in 2016. Opgetrokken uit steen (spouw). Het dak is met pannen gedekt. De begane grondvloer is uitgevoerd in hout en beton en de eerste en tweede verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in hout. Beide woningen beschikken over een centrale verwarming met radiatoren die ieder zijn aangesloten op een eigen cv-combiketel (bouwjaar omstreeks 2009, merk Nefit EcomLine HR); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen. De grote hoeveelheid ramen maakt dat de woning veel lichtinval heeft, voor net wat extra wooncomfort.

Indeling huisnummer 45a:
Deze woning is grotendeels geheel gerenoveerd in 2016 en dat ziet u terug in de nette en moderne afwerking, maar ook aan de kwalitatieve materialen.

Begane grond:
U betreedt het huis via de achteringang/hal, die toegang biedt tot de keuken, wasruimte en kelder. In de hal bevindt zich tevens het toilet en een inbouwkast. De ruimte is voorzien van een tegelvloer, stucwerkwanden, stucwerkplafond en vloerverwarming.

De kelder is uitgevoerd in beton, voorzien van geverfde wanden en -plafond.

Het toilet is voorzien van een hangend toilet met fonteintje en afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een stucwerkplafond.

Vanuit de hal bereikt u de sfeervolle woonkeuken die is uitgevoerd in een wandopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een gasfornuis, koelkast, magnetron, oven, vaatwasser en spoelbak. De keuken biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een ruimte eettafel. De vloer is afgewerkt met laminaat, stucwerkwanden en een stucwerkplafond.

Vanuit de keuken bereikt u de knusse woonkamer. De ruimte is voorzien van een schouw en geniet van veel lichtinval door de verschillende raampartijen. De woonkamer biedt tevens toegang tot de entree aan de voorkant van de woning. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond.

De entree aan de voorkant van de woning biedt toegang tot de woonkamer en woonkeuken en is voorzien van een inbouwkast. Tevens bevindt zich hier de trapopgang naar de eerste verdieping. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerkwanden, houten balkenplafond en een inbouwkast.

De wasruimte is bereikbaar vanuit de achteringang/hal. Hier vindt u de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tevens treft u in deze ruimte de standplaats van de cv-combiketel (merk Nefit Ecomline HR, bouwjaar 2009). Deze ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerkwanden, stucwerk-plafond en vloerverwarming.

De prachtige badkamer is gelegen op de begane grond en afgewerkt met een tegelvloer, betegelde en stucwerkwanden, stucwerkplafond en voorzien van een dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en toilet.

De berging is aan de achterkant van de woning gelegen en uitgevoerd in beton, metselwerkwanden en een houten balkenplafond en voorzien van een bergzolder.

Eerste verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, die u kunt bereiken via de overloop. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerkwanden, geverfd plafond en een vaste bergkast.

Slaapkamer I is bereikbaar via de overloop en voorzien van een inbouwkast, dakraam en afgewerkt met een laminaatvloer, behangen en houten delenwanden en een houten balkenplafond.

Slaapkamer II is bereikbaar via slaapkamer I. Deze slaapkamer is voorzien van twee inbouwkasten, een dakraam en afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en een geverfd plafond.

Slaapkamer III geniet van veel lichtinval door de twee raampartijen en is voorzien van een inbouwkast. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen- en stucwerkwanden en een houten balkenplafond.

Slaapkamer IIII beschikt tevens over twee raampartijen en een inbouwkast. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen en houten delenwanden en een houten balkenplafond.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar via een losse trap. Op de tweede verdieping bevinden zich een open ruimte (niet begaanbaar) en een open bergzolder.

Indeling huisnummer 45:

Begane grond:
U betreedt het huis via de achteringang/hal, die toegang biedt tot de keuken, badkamer en de gang naar de ruimtes achterin het huis. In de hal bevindt zich tevens het toilet en een inbouwkast. De hal is voorzien van een tegelvloer, betegelde en behangen wanden en een houten schrotenplafond.

Vanuit de hal bereikt u de woonkeuken die is uitgevoerd in een wandopstelling en voorzien van boven- en onderkastjes. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een elektrische kookplaat, koelkast, magnetron en een spoelbak. De keuken biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een ruime eettafel. De vloer is afgewerkt met een linoleumvloer, lambrisering en stucwerkwanden en een houten schrotenplafond.

Vanuit de keuken bereikt u de woonkamer. Deze ruimte is voorzien van een schouw en geniet van veel lichtinval door de verschillende raampartijen. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en een zachtboardplafond.

Het toilet is bereikbaar vanuit de achteringang/hal en is voorzien van een hangend toilet en fonteintje. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een schrotenplafond.

Vanuit de hal bereikt u badkamer I. Deze ruimte is voorzien van een toilet, douche en wastafel en is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden, en een stucwerkplafond.

De gang biedt toegang tot de slaapkamer op de begane grond, de berging, het kantoor en de cv-ruimte. De ruimte is voorzien van vaste kasten en is afgewerkt met een laminaatvloer, lambrisering en behangen wanden en een gipsplatenplafond.

De cv-ruimte is voorzien van een cv-combiketel en voorraadvat (bouwjaar omstreeks 2009, merk Nefit EcomLine HR) en afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en een gipsplatenplafond.

De slaapkamer en badkamer en-suite zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, behangen wanden en een gipsplatenplafond. De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een strokenplafond en voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Het kantoor is voorzien van een laminaatvloer, behangen wanden en een gipsplatenplafond.

Eerste verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers, die u kunt bereiken via de ruime overloop. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden, gipsplatenplafond en een bergkast.

Slaapkamer I is bereikbaar via de overloop en voorzien van een dakraam. De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een gipsplaten-plafond.

Slaapkamer II is ook bereikbaar via de overloop en voorzien van twee ramen die zorgen voor veel lichtinval. Daarnaast beschikt de slaapkamer over drie bergkasten en is de ruimte afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een schrotenplafond.

Aangebouwde schuur aan woningen
Gebouwd in 1922 en opgetrokken uit steen (halfsteens). Houten spanten en dak gedekt met asbesthoudende golfplaten. Vloer is uitgevoerd in beton en niet onderkelderd. Voorzien van een elektrische overheaddeur en loopdeur.
Indeling:
berging;
garage voor twee auto’s;
werkplaats;
berging;
opslag met bergzolder.
Groot: ca. 24,30 x 12,50 = 303 m²

Berging (voormalige jongveestal)
Gebouwd in 1994 en opgetrokken uit damwandprofielplaten. Stalen spanten en dragende tussenstaanders. Dak gedekt met asbestvrije golfplaten. Vloer uitgevoerd in beton en geheel onderkelderd. Voorzien van een overheaddeur.
Groot: ca. 19,80 x 14,75 = 292 m²

Berging (voormalige ligboxenstal)
Gebouwd in 1977 en opgetrokken uit hout. Houten spanten met stalen tussenstaanders. Dak gedekt met asbesthoudende golfplaten. Vloer uitgevoerd in beton en geheel onderkelderd. Voorzien van een overheaddeur en loopdeuren.
Groot: ca. 39,60 x 15,50 = 614 m²

Kapschuur
Opgetrokken uit hout en gepotdekseld. Houten spanten en dak gedekt met asbesthoudende golfplaten. Vloer is onverhard. In gebruik als berging.
Groot: ca. 14,45 x 12,00 = 173 m²

Diversen
- voerplaat;
- erfverharding met grind, beton en betonklinkers;
- weide aan de achterzijde van het perceel;
- extra ontsluiting aan de Markkade.

Diashow

Routebeschrijving

Plan route

Contactpersoon

Frans Merkens RT RM

Neem contact op