Portal:

Burgemeester Aartslaan 40

BERGEIJK Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

vraagprijs: Verkocht onder voorbehoud
aanvaarding: in overleg
bedrijfstype: Overige (Kampeerboerderij)
bedrijfssoort: Overig
bedrijfswoning: 1.400 m3
huiskavel: 1.20.00 ha (inclusief agrarisch bouwblok)
totale oppervlakte: 1.20.00 ha

Foto's

Bekijk alle foto's

Voor gedetailleerde informatie download brochure.

WOONHUIS MET KAMPEERBOERDERIJ

Deze vrijstaande en goed onderhouden woonboerderij met diverse bijgebouwen en een kampeerboerderij voor ca. 100 personen is gelegen op een landelijke locatie in Bergeijk. Deze locatie biedt u de rust en ruimte van wonen in het buitengebied, doch het centrum met alle voorzieningen op enkele minuten autoafstand gelegen. De woning is te bereiken via een ruime oprit. Via de hal/entree betreedt u het voorhuis van de woning, welke is ingericht ten behoeve van het woongedeelte. Op de begane grond treft u de woonkamer aan met zitgedeelte en eetgedeelte, de ruime woonkeuken, separaat toilet en separate badkamer, een slaapkamer en bergruimte. Halverwege de vaste trap bereikt u de opkamer. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een berging. Tevens beschikt de woning over een achterhuis welke momenteel wordt gebruikt ten behoeve van een kampeerboerderij. Het achterhuis is ingericht met 3 slaapvertrekken, een riante keuken met eetgedeelte en een ruimte met sanitaire voorzieningen. De woonboerderij beschikt over een ruime aanbouw en op het perceel bevinden zich een ruim bijgebouw, een garage en tevens nog een geheel met slaapvertrekken, keuken en sanitaire ruimte ingericht kampeerverblijf. De fraai aangelegde tuin behorende bij het voorhuis beschikt over een terras met overkapping, erfverharding van betonklinkers en diverse vaste beplantingen. Bij de kampeerboerderij bevindt zich een grote tuin met voorzieningen voor diverse recreatieve activiteiten. Het object is eventueel met meer grond tot 7.21.00 ha te verkrijgen. Hebben wij uw interesse gewekt? Bel dan gerust om een bezichtiging in te plannen, zodat u de woning met eigen ogen gezien heeft.

Voorhuis (woonhuis)
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1931. Het voorhuis is ingedeeld ten behoeve van het woongedeelte. Het voorhuis is opgetrokken uit baksteen (spouw). Het dak is met pannen gedekt. De begane grondvloer is uitgevoerd in beton. De eerste verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout. Het voorhuis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel (bouwjaar omstreeks 2011, merk Vaillant); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De woning is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing in houten kozijnen (keuken, woonkamer en badkamer). Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen elektra, glasvezelnetwerk, aardgas, water en riolering.

Indeling:

Begane grond:

Via een riante oprit bereikt u de voordeur van de woning. U betreedt het huis via de entree/hal, die toegang biedt tot de woonkamer en een slaapkamer. In de hal bevindt zich tevens de garderobe. De hal is afgewerkt met vloerbedekking, pleisterwerk wanden en houten delen plafond.

De woonkamer bereikt u vanuit de hal en is tweevormig ingedeeld. De woonkamer beschikt over een schouw. In deze kamer heeft u veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voorzijde, als de zijkant van de woning. Deze raampartijen zijn voorzien van isolerende beglazing. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de kelderruimte van ca. 12 m². De kamer is afgewerkt met een houten planken vloer, gedeeltelijk pleisterwerk en gedeeltelijk schoon metselwerk wanden en houten delen plafond.

Vanuit de woonkamer bereikt u de woonkeuken met keukenblok in rechte wand opstelling met kunststof aanrechtblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koelkast, een gaskookplaat en een bakoven. De keuken is voorzien van isolerende beglazing. De afwerking van de keuken bestaat uit een tegelvloer, gedeeltelijk tegelwerk en gedeeltelijk pleisterwerk wanden en houten delen plafond.

Achter de keuken bevindt zich de achterhal vanuit waar u de separate toilet, de separate badkamer en de bergruimte kunt bereiken. In de achterhal treft u de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de cv-ruimte aan. De afwerking van de achterhal bestaat uit tegelvloer, betegelde wanden en houten delen plafond.

De toiletruimte is geheel betegeld en afgewerkt met een houten delen plafond.

De geheel betegelde badkamer is ingericht met ligbad, inloopdouche en vaste wastafel. De badkamer is voorzien van natuurlijke ventilatie door middel van een raampje en de benodigde warmte door middel van een radiator. Het plafond is afgewerkt met houten delen plafond.

De bergruimte is afgewerkt met een tegelvloer, metselwerk wanden en balken plafond. Via deze ruimte bereikt u de riante bergzolder via een vaste trap. De zolder is afgewerkt met vloerbedekking.


Tevens bevindt zich op de begane grond een slaapkamer. De slaapkamer beschikt over veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartij, welke is voorzien van isolerende beglazing. Deze kamer is afgewerkt met vloerbedekking, gedeeltelijke pleisterwerk wanden en gedeeltelijk hout lambrisering wanden en houten delen plafond.

Via een kleine vaste trap bereikt u de opkamer welke nu als kantoorruimte dient, maar prima functioneert voor verschillende doeleinden. De opkamer is afgewerkt met vloerbedekking, behangwanden en houten panelen plafond.

Eerste verdieping:

Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een bergruimte, die u kunt bereiken via de overloop. De vloer is belegd met vloerbekking, de wanden zijn afgewerkt met behang, het plafond is voorzien van spaanderplaten.

De drie slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, behangwanden en spaanderplaten plafond.

De praktische bergruimte is afgewerkt met vloerbedekking.

Achterhuis
Het achterhuis is opgetrokken uit baksteen (steens) met houten kapconstructie. Het achterhuis is momenteel in gebruik als kampeerboerderij. Het achterhuis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een
cv-combiketel (bouwjaar omstreeks 2003, merk Nefit); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel.

Indeling:

In het kampeergedeelte treft u een riante keuken met eetgedeelte. Het keukenblok in rechte opstelling is voorzien van een vast aanrechtblad met vaste afzuiging. Door de grote raampartijen en twee lichtkoepels beschikt u over veel natuurlijke lichtinval. De ruimte is afgewerkt met tegelvloer, metselwerk wanden en balken plafond.

Tevens treft u in het kampeergedeelte treft drie ruimten ten behoeve van slaapvertrekken aan. Deze zijn afgewerkt met vinyl vloerbedekking, metselwerk wanden en balken plafond.

Vanuit alle drie de slaapvertrekken heeft u toegang tot de sanitaire ruimte. Deze ruimte is voorzien van twee ruime dubbele wastafels, twee separate toiletten en twee separate douches. De ruimte is voorzien van natuurlijke ventilatie door middel van een raam en de benodigde warmte door middel van een radiator. De ruimte is afgewerkt met tegelvloer, gedeeltelijke betegelde wanden en gedeeltelijk metselwerk wanden en balken plafond.

Aanbouw (voormalige veestal)
De aanbouw is gebouwd omstreeks 1980 en heeft een oppervlakte van
ca. 450 m². De muren zijn opgetrokken uit baksteen, de vloer is uitgevoerd in beton, het dak is met asbestvrije golfplaten gedekt. De aanbouw is voorzien van dakisolatie en gedeeltelijk voorzien van mestkelders. Muurplaathoogte is ca. 2,70 m¹. De aanbouw heeft een overheaddeur van ca. 4,50 m¹.

Bijgebouw kampeerverblijf
Op het perceel bevindt zich tevens een bijgebouw welke momenteel dient als kampeerverblijf. Het kampeerverblijf is gedeeltelijk gebouwd omstreeks 1975 en gedeeltelijk omstreeks 1990. Het gebouw is opgetrokken uit betonsteen. De vloer is uitgevoerd in beton en het dak is met asbestvrije golfplaten gedekt. Het kampeerverblijf is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. Het gebouw is aangesloten op water, elektra en warmwaterboilers (eigendom). De capaciteit van het kampverblijf is ca. 100 personen.

Indeling:

In het kamperverblijf treft u een keuken met diverse apparatuur aan. Door middel van de raampartijen beschikt de keuken over natuurlijke ventilatie. De ruimte is afgewerkt met tegelvloer en betegelde en metselwerk wanden.

Het gebouw beschikt over een riante ruimte die momenteel dient als eetgedeelte. De ruimte is afgewerkt met tegelvloer en lambrisering en metselwerk wanden.

Tevens beschikt het gebouw over een ruimte welke momenteel is ingevuld als zitgedeelte. Deze ruimte is afgewerkt met tegelvloer en metselwerk wanden.

U treft in het kampeerverblijf 3 ruimten ten behoeve van slaapvertrekken. Deze zijn afgewerkt met tegelvloer en metselwerkwanden.

Tevens heeft het kampeerverblijf 2 ruimten met sanitaire voorzieningen. Deze ruimten zijn voorzien van vaste wastafels, separate toiletten en separate douches. De ruimte is afgewerkt met tegelvloer en betegelde en metselwerk wanden.

Bijgebouw (voormalige pluimvee stal)
Het bijgebouw is gebouwd omstreeks 1969. Het gebouw is van hout gebouwd. De grondvloer is uitgevoerd in beton en het dak is met asbestvrije golfplaten gedekt. Houten spanten. Voorzien van PUR dakisolatie. Muurplaathoogte is ca. 2,25 m¹ en doorrijhoogte is ca. 3,00 m¹. Het gebouw beschikt over houten draaideuren.

Garage
Op het perceel bevindt zich tevens een garage met een oppervlakte van ca. 70 m². De muren zijn opgetrokken uit baksteen (spouw), het dak is met pannen gedekt .
De garage is voorzien van een automatische overheaddeur.

Tuin (woonhuis)
Aan de zijkant van het woonhuis bevindt zich een fraai aangelegde tuin met terras met overkapping. Dit gedeelte van de tuin behorende bij het woonhuis is ingericht met erfverharding van betonklinkers en diverse vaste beplantingen.

Tuin (kampeerverblijf)
Rondom de bijgebouwen op het perceel bevindt zich de ruime tuin behorende bij het kampeerverblijf. De tuin is opgedeeld in verschillende speelvelden en beschikt o.a. over de voorzieningen voor voetbal, basketbal, tennis en tafeltennis. Daarnaast treft u hier een riante overkapping.

Ligging
De woning is gesitueerd op een landelijk locatie in het buitengebied in Bergeijk. Hier kunt u genieten van de rust en ruimte die het buitengebied te bieden heeft. Deze locatie is gelegen op enkele fietsminuten afstand van het centrum van Bergeijk, waar u de nodige voorzieningen treft.

Bijzonderheden

  • de aanvaarding van deze woning is geheel in overleg;
  • de woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk, elektra, aardgas, water en riolering;
  • op het perceel wordt een kampeerboerderij gerund met een capaciteit van ca. 100 personen;
  • de gasten hebben beschikking over recreatieve voorzieningen rondom de kampeerboerderij;
  • bezichtigingen uitsluitend op afspraak met de verkopende makelaar.

Diashow

Routebeschrijving

Plan route

Contactpersoon

Huub Coppelmans RT RM

Neem contact op