Portal:

Westelbeersedijk 4

CASTEREN € 570.000 k.k.

Kenmerken

vraagprijs: € 570.000 k.k.
aanvaarding: in overleg
bedrijfstype: Overige (Vrijstaande woning met bijgebouwen)
bedrijfssoort: Overig
bedrijfswoning: 527 m3
huiskavel: 1.00.00 ha (inclusief agrarisch bouwblok)
totale oppervlakte: 1.00.00 ha
uitbreidingsmogelijkheden: eventueel met meer grond te koop tot maximaal 13.07.85 ha

Foto's

Bekijk alle foto's

Voor gedetailleerde informatie download brochure.

VRIJSTAANDE WONING MET BIJGEBOUWEN

Deze vrijstaande woning met diverse bijgebouwen is gelegen op een landelijke locatie in Casteren. Hier kunt u genieten van de ruimte die het buitengebied te bieden heeft. Deze locatie is gelegen op enkele fietsminuten afstand van Casteren en enkele autominuten afstand van Hoogeloon, waar u de nodige voorzieningen treft. De woning is te bereiken via een ruime oprit. Via de hal/entree betreedt u de woning. De indeling op de begane grond bestaat uit een entree/hal, keuken met eetgedeelte, woonkamer ingericht in twee zitgedeeltes, een badkamer, een separate toilet, een praktische bijkeuken en een berging. Op de eerste verdieping heeft u beschikking over 4 slaapkamers en een toiletruimte. Via een vlizotrap is de tweede verdieping te bereiken. Achter het woonhuis bevindt zich een grote aanbouw, welke momenteel in gebruik is als werktuigenberging/werkplaats. Tevens bevinden zich op het perceel een stalruimte en een veldschuur. Rondom de woning is een geheel omsloten tuin gelegen, welke is ingericht met erfverharding, een terras, diverse vaste beplantingen en een moestuin. Tevens is er de optie om het object met meer grond te kopen. Hebben wij uw interesse gewerkt? Bel dan gerust om een bezichtiging in te plannen, zodat u de woning met eigen ogen gezien heeft.

Woonhuis
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1969 en is opgetrokken uit baksteen (spouw). Het dak is met pannen gedekt. De begane grondvloer en de eerste verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton, de tweede verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout. Het huis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel (bouwjaar omstreeks 1980, brander vervangen in 2018, merk Ferroli). De cv-ketel is werkzaam op huisbrandolie. De warmwatervoorziening geschiedt via een warmwaterboiler. De woning is in de woonkamer en keuken voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen. De kap is met eternit platen (asbesthoudend) beschoten.

Indeling:

Begane grond:

Via een lange en brede oprit bereikt u de voordeur van de woning. U betreedt het huis via de entree/hal, die toegang biedt tot de keuken en kelder. In de hal bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping, een garderobe en de meterkast. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, pleister wanden en pleisterwerk plafond.

De kelderruimte is ca. 3 m² en is afgewerkt met een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde en gedeeltelijk pleisterwerk wanden en pleisterwerk plafond.

De ruime woonkeuken is te bereiken vanuit de hal, woonkamer en bijkeuken. Het keukenblok is ingedeeld met een inrichting in wandopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, onder andere een keramische kookplaat, een bakoven en een koelkast. Tevens beschikt de keuken over een vaste kast. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde en gedeeltelijk pleisterwerk wanden en pleisterwerk plafond.

De keuken heeft een directe doorgang naar de woonkamer. U treft hier een sfeervolle schouw met houtkachel aan. De woonkamer beschikt over veel natuurlijk licht door middel van de grote raampartijen aan zowel de voorzijde, als zijkant en achterzijde van de woning. De woonkamer is afgewerkt met een houten parketvloer, pleisterwerk wanden en pleisterwerk plafond.

Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken, welke u toegang biedt tot de separate badkamer, separate toilet en het portaal. In de bijkeuken bevindt zich een bergkast achter een gesloten deur. De bijkeuken is afgewerkt met een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde en gedeeltelijk pleisterwerk wanden en houten schroten plafond.

De badkamer is ingericht met vaste wastafel en een ligbad, waarin u tevens de mogelijkheid heeft om te douchen. De badkamer is voorzien van de benodigde warmte door middel van een radiator. Tevens beschikt de badkamer over natuurlijke ventilatie door middel van een raampje. De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde en gedeeltelijk pleisterwerk wanden en pleisterwerk plafond.

De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is ingericht met een staand toilet en een fonteintje. Boven de tegels zijn de wanden en het plafond voorzien van pleisterwerk.

Achter de bijkeuken bevindt zich het portaal. Hier treft u de warmwaterboiler en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur aan. Het portaal is afgewerkt met een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde en gedeeltelijk pleisterwerk wanden en houten schroten plafond.

Vanuit het portaal heeft u toegang een bergruimte. In deze ruimte bevindt zich de cv-ketel, welke werkzaam is op huisbrandolie. Tevens treft u hier een dubbele wastafel en kastruimte achter gesloten deuren. De bergruimte is afgewerkt met een tegelvloer en betegelde wanden.

Indeling:

Eerste verdieping:

Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een toiletruimte, die u kunt bereiken via de overloop. De vloer is belegd met vloerbedekking, de wanden zijn afgewerkt met pleisterwerk, het plafond is voorzien van houten schroten.

De vier ruime slaapkamers zijn afgewerkt met een vinylvloer, pleisterwerk wanden en sierplaten plafond. Een van de twee slaapkamers is voorzien van een wastafel.

De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is ingericht met een staand toilet en een fonteintje. Boven de tegels zijn de wanden en het plafond voorzien van pleisterwerk.

Tweede verdieping:

De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Deze verdieping is momenteel in gebruik voor opslag.

Schuur (aanbouw woonhuis)
Aan het woonhuis bevindt zich een schuur (bouwjaar 1968). De schuur heeft een oppervlakte van 35,00 x 18,00 = 630 m², welke gedeeltelijk is onderkelderd. De muren zijn opgetrokken uit baksteen, het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. De schuur heeft een dragende constructie van houten spanten en een tussenmuur welke tot de nok is doorgetrokken. De schuur is voorzien van een schuifdeur en is aangesloten op de voorzieningen elektra en water. De schuur is een voormalige veestal en is momenteel in gebruik als werktuigenberging, werkplaats en garage.

Stalruimte
Op het perceel bevindt zich tevens een stalruimte met een oppervlakte van
36,00 x 20,00 = 720 m², welke gedeeltelijk is onderkelderd. Deze stalruimte is gebouwd in 1980 als voormalige melkveestal en is ingericht met melkvee ligboxen. De muren zijn opgetrokken uit baksteen, het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. Stalen spanten. De stalruimte is voorzien van houten schuifdeuren. Buiten de stalruimte is een mestkelder gelegen.

Veldschuur
De veldschuur is gebouwd omstreeks 1975 en heeft een oppervlakte van
24,00 x 11,00 = 264 m², welke gedeeltelijk onderkelderd is. Deze schuur is opgetrokken uit baksteen en gedeeltelijk met damwand profielplaten gedekt. De dragende constructie bestaand uit houten spanten en staanders. De vloer is uitgevoerd in betontegels en het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. De veldschuur is een voormalige veestalruimte, welke momenteel dient als werktuigenberging.

Terras (woonhuis)
Achter en naast de woning gelegen bevindt zich een fraai betegeld terras. Door de glazen wand aan de zijkant van het terras, kunt u hier al snel van de buitenlucht genieten met een aangename temperatuur.

Tuin
Bij het woonhuis is een grote, fraai aangelegde tuin gelegen. In deze tuin bevinden zich een moestuin, diverse vaste beplantingen en erfverharding.

Ligging
Het object is gesitueerd op een fraaie, landelijke locatie in het buitengebied. Hier kunt u genieten van de ruimte die het buitengebied te bieden heeft. Deze locatie is gelegen op enkele fietsminuten afstand van Casteren en enkele autominuten afstand van Hoogeloon, waar u de nodige voorzieningen treft.

Bijzonderheden

  • de aanvaarding van het object is geheel in overleg;
  • het object is aangesloten op water, elektra en riolering;
  • aan de openbare weg is glasvezel gelegen;
  • koop met eventueel meer grond is mogelijk;
  • op het perceel bevindt zich een beregeningsput met beregeningshuisje en pomp;
  • op het perceel bevinden zich diverse bijgebouwen, welke voormalig in gebruik waren als veestalruimtes en momenteel in gebruik als werktuigenberging/werkplaats;
  • bezichtigingen uitsluitend op afspraak met de verkopend makelaar.

Diashow

Routebeschrijving

Plan route

Contactpersoon

Huub Coppelmans RT RM

Neem contact op