Portal:

Ham 4

VEGHEL prijs op aanvraag

Kenmerken

aanvaarding: in overleg
bedrijfstype: Overige (Ontwikkellocatie)
huiskavel: 2.55.50 ha (inclusief agrarisch bouwblok)
totale oppervlakte: 2.55.50 ha
uitbreidingsmogelijkheden: het betreft een agrarisch bedrijf met bedrijfswoning, rundveestal en diverse voormalige varkensstallen. Na sanering van alle bedrijfsopstallen en beëindiging van de agrarische activiteiten mogen minimaal 3 woningen gerealiseerd worden op het perceel, naast de reeds bestaande woning.

Foto's

Bekijk alle foto's

Voor gedetailleerde informatie download brochure.

ONTWIKKELLOCATIE TEN BEHOEVE VAN WONINGBOUW

Het betreft een agrarisch bedrijf met bedrijfswoning, rundveestal en diverse voormalige varkensstallen op een perceel van 2.55.50 ha.

Na sanering van alle bedrijfsopstallen en beëindiging van de agrarische activiteiten mogen minimaal 3 woningen gerealiseerd worden op het perceel, naast de reeds bestaande woning.

Er dient aangesloten te worden bij de regels uit het bestemmingplan en kwaliteitshandboek Veghels Buiten, Oude Ontginning 2015.

Het bestemmingsplan zal sowieso nog geheel aangepast moeten worden om deze woningbouw mogelijk te maken. De gemeente Meierijstad heeft verklaard mee te werken aan de realisatie van de drie bouwkavels in ruil voor sanering van de agrarische locatie.

De kavels krijgen een omvang van ca. 1.000 m² per kavel. De overige ca. 2.00.00 ha landbouwgrond behoudt haar agrarische bestemming.

Bij de foto's zijn een aantal varianten weergegeven met voorbeelden voor een nieuwe verkaveling met vier woningen op het perceel.

Diashow

Routebeschrijving

Plan route

Contactpersoon

Maarten van der Vleuten MRICS REV RT RRV RM

Neem contact op