Secretaresse Wonen gezocht!

28-40 uur per week, kantoor Aarle-Rixtel

De woningmarkt is volop in beweging, Van den Berk & Kerkhof beweegt en groeit mee! Met ruim 50 jaar ervaring, een kantoor in Best en Aarle-Rixtel en een team van ruim 20 ambitieuze mensen, halen we samen het maximale uit iedere werkdag. Word jij onderdeel van ons hechte team en groei je met ons mee?

Dit ga je doen

Als secretaresse ben je het gezicht van ons kantoor en heb je veel telefonisch contact met klanten. Je houdt de agenda’s en inbox haarscherp in de gaten en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je gaat samenwerken met Roel en Sanne, onze makelaars Wonen. Samen gaan jullie voor een optimale klantbeleving en vormen jullie een hecht team! (Benieuwd naar Roel en Sanne? Kijk alvast op onze Over ons pagina.)

Je houdt je onder andere bezig met:

 • klanten over het aanbod en het dienstenpakket informeren
 • taxaties uitwerken
 • verkoopbrochure maken
 • de presentatie op Funda en onze website verzorgen
 • koopovereenkomsten uitwerken
 • uitgaande correspondentie verzorgen
 • archiefwerkzaamheden

Ook vinden wij het belangrijk dat je commerciële en operationele kansen herkent om zo actief bij te dragen aan het behalen van verkoopdoelstellingen en het verbeteren van de service.

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Uitzicht op een vast contract
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelingen
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband)
 • Een gezellige club aan collega’s

Wat verwachten we van jou?

Je hebt de nodige werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie en beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must. Heb je affiniteit met de vastgoedsector dan scoor je extra punten.

Jij bent de nuchterheid zelve en beschikt over een dosis gezond boerenverstand. Je geniet ervan als jouw harde werken wordt beloond met successen zowel individueel als in teamverband. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed zelfstandig en nauwkeurig werken.

Verder ben je dienstverlenend en kun je goed functioneren als het druk is op de werkvloer. Jij blust de brandjes voordat ze zijn ontstaan. Je bent proactief en durft jouw ideeën en suggesties naar voren te brengen. Je bent digitaal zeer vaardig en een ware taskmaster, maar dat is niet alles. Jouw soft skills zijn minstens zo belangrijk; je bent empathisch, behulpzaam en communicatief vaardig. En zeker niet onbelangrijk; je bent een fijne collega.

Over ons

Van den Berk & Kerkhof bekleedt als makelaar, taxateur en adviseur een toppositie in Zuid-Nederland. Wat ons zo sterk maakt? We hebben alle disciplines en dus veel kennis in huis. We houden ons bezig met taxaties, advisering, onteigening, woning-, agrarische- en bedrijfsmakelaardij. Mede door de specialisaties voelen wij ons “Overal thuis”. We hebben echt iets aan elkaar; we wisselen ervaringen uit en leggen verbanden tussen dossiers. Dat doen we in een open en informele sfeer. Op onze kantoren, gevestigd in Aarle-Rixtel en Best, werken zo’n 20 medewerkers, variërend in leeftijd en ervaring.

We zijn een kantoor waar je je kunt blijven ontwikkelen, op het volledige terrein van de makelaardij. De plek waar we je continu prikkelen om iets toe te blijven voegen, aan jezelf en aan ons werkveld. Maar ook: de plek waar het ‘gewoon’ gezellig is. Waar we als collega’s oog hebben voor elkaar. En waar tijd wordt genomen om het hechte team te blijven dat we zijn.

Word jij onze nieuwe collega?

Kun jij wat toevoegen aan ons kantoor en sta je te popelen om deel uit te maken van ons hechte team? Neem vooral contact op. Graag zelfs, we zijn heel benieuwd naar jou!  Stuur je motivatie en cv naar: p.vanbeek@Kun jij wat toevoegen aan ons kantoor en sta je te popelen om deel uit te maken van ons hechte team ? Neem vooral contact op. Graag zelfs, we zijn heel benieuwd naar jou!  Stuur je motivatie en cv naar Petra van Beek; p.vanbeek@berkkerkhof.nl.