Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst

24-32 uur – kantoor Best

Jouw hart ligt in de agrarische sector en de uitdagingen waar de sector voor staat! Je krijgt energie van hard werken, een goede teamspirit en het bereiken van het beste resultaat!

Met ruim 50 jaar ervaring, een kantoor in Best en Aarle-Rixtel en een team van ruim 20 ambitieuze mensen, halen we samen het maximale uit iedere werkdag.
Word jij onderdeel van ons hechte team en groei je met ons mee?

Dit ga je doen

Samen met onze agrarisch makelaars vorm je het agrarisch team vanuit ons kantoor in Best. Dankzij jouw proactieve en zorgzame karakter ontzorg je hen zodat zij zich optimaal op hun werk kunnen focussen. Samen zorgen jullie voor een optimale klantbeleving en vormen jullie een hecht team.

Je houdt je onder andere bezig met:

 • Klanten over ons aanbod en dienstenpakket informeren
 • Taxaties uitwerken
 • Verkoopbrochures maken
 • De presentatie op Funda en onze website verzorgen
 • Koopovereenkomsten uitwerken
 • Uitgaande correspondentie verzorgen
 • Archiefwerkzaamheden

Ook vinden wij het belangrijk dat je commerciële en operationele kansen herkent om zo actief bij te dragen aan het behalen van verkoopdoelstellingen en het verbeteren van de service.

Wat bieden we jou?

 • Een goed salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Uitzicht op een vast contract
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelingen
 • 27 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband)
 • Een gezellige club aan collega’s

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt de nodige werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie en beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een must, Engels een pré.
 • Je hebt affiniteit met de agrarische sector, bijvoorbeeld omdat je bent opgegroeid op een agrarisch bedrijf of omdat je interesse uitgaat naar deze innovatieve sector die volop in beweging is.

Van nature ben je nuchter en leergierig, zit er een dosis relativeringsvermogen in je achterzak en ben je een echte aanpakker. Je vindt het leuk om klanten deskundig en vriendelijk te begeleiden. Je hebt de drang om je in ieder dossier te verdiepen en de materie te begrijpen. Je vraagt door en luistert goed, zodat je de klantvraag goed begrijpt en je zorgt ervoor dat je betrokken blijft totdat de klant goed geholpen is. Je bent zorgvuldig in administratieve vastlegging en terugkoppeling naar zowel de klant als je collega’s. Je geniet ervan als jouw inzet wordt beloond met successen zowel individueel als in teamverband. Je bent proactief, kunt goed functioneren als het druk is en durft jouw ideeën en suggesties naar voren te brengen. En zeker niet onbelangrijk; je bent een fijne collega.

Over ons

Van den Berk & Kerkhof bekleedt als makelaar, taxateur en adviseur een toppositie in Zuid-Nederland. Wat ons zo sterk maakt? We hebben alle disciplines en dus veel kennis in huis. We houden ons bezig met taxaties, advisering, onteigening, woning-, agrarische- en bedrijfsmakelaardij. Mede door de specialisaties voelen wij ons “Overal thuis”. We hebben echt iets aan elkaar; we wisselen ervaringen uit en leggen verbanden tussen dossiers. Dat doen we in een open en informele sfeer. Op onze kantoren, gevestigd in Aarle-Rixtel en Best, werken zo’n 20 medewerkers, variërend in leeftijd en ervaring.

We zijn een kantoor waar je je kunt blijven ontwikkelen, op het volledige terrein van de makelaardij. De plek waar we je continu prikkelen om iets toe te blijven voegen, aan jezelf en aan ons werkveld. Maar ook: de plek waar het ‘gewoon’ gezellig is. Waar we als collega’s oog hebben voor elkaar. En waar tijd wordt genomen om het hechte team te blijven dat we zijn.

Word jij onze nieuwe collega?

Kun jij wat toevoegen aan ons kantoor en sta je te popelen om deel uit te maken van ons hechte team ? Neem vooral contact op. Graag zelfs, we zijn heel benieuwd naar jou!  Stuur je motivatie en cv naar Petra van Beek; p.vanbeek@berkkerkhof.nl.