Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst Wonen (24 uur)

De woningmarkt is volop in beweging, Van den Berk & Kerkhof beweegt en groeit mee! Met ruim 55 jaar ervaring, een kantoor in Best en Aarle-Rixtel en een team van ruim 20 ambitieuze mensen, halen we samen het maximale uit iedere werkdag. Word jij onderdeel van ons hechte team en groei je met ons mee?

Voor ons team in AARLE-RIXTEL zijn wij op zoek naar een

Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst Wonen – 24 uur per week

Zo ziet jouw dag eruit

In deze functie ben jij het visitekaartje van ons kantoor. Je beantwoordt alle telefoontjes en e-mails die binnenkomen. Je handelt de algemene vragen hierbij af en/of verbindt door naar de juiste collega. Daarnaast lopen je taken uiteen van het beheer van agenda’s, het voorbereiden van aan- en verkoopdossiers, het uitwerken van taxaties, het opstellen van koopovereenkomsten. Maar ook het verzorgen van de woningpresentatie op Funda en onze website én het schrijven van pakkende woningteksten voor onze verkoopbrochure en social media behoort tot jouw takenpakket. Je denkt mee, bent communicatief sterk en betrokken. Samen met Sanne, Mark, Frank en Britt vorm je ons team Wonen in Aarle-Rixtel.

Jij biedt maximale ondersteuning aan onze makelaars én de beste dienstverlening en service richting onze klanten. Jouw missie is om van onze klanten, ambassadeurs te maken!

Wat bieden we jou!

  • Een goed salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Uitzicht op een vast contract
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband) + 2 extra vakantiedagen (carnavalsmaandag en de dag na Hemelvaart)
  • Een fijne club aan collega’s
  • Een ongekend goede werksfeer met leuke personeelsuitjes en gezellige borrels

Wat verwachten we van jou?

Het is fijn als je werkervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie en beschikt over een MBO/HBO werk- en denkniveau. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must. Je bent goed in het schrijven van overtuigende en pakkende teksten. En heb je affiniteit met de vastgoedsector? Dan scoor je extra punten!

Jij bent de nuchterheid zelve en beschikt over een dosis gezond boerenverstand. Verder ben je dienstverlenend ingesteld en kun je goed functioneren als het druk is op de werkvloer. Jij blust de brandjes voordat ze zijn ontstaan. Je bent proactief en durft jouw ideeën en suggesties naar voren te brengen. Ervaring met RealWorks, Funda en koopovereenkomsten zijn natuurlijk een pré. Heb je die ervaring niet maar leer je snel en graag? We investeren met plezier in jouw ontwikkeling.

 Jouw soft skills zijn minstens zo belangrijk; je bent empathisch, behulpzaam en communicatief vaardig. En zeker niet onbelangrijk; je bent een fijne collega.

Over ons

Van den Berk & Kerkhof bekleedt als makelaar, taxateur en adviseur een toppositie in Zuid-Nederland. Wat ons zo sterk maakt? Ons team bestaat uit specialisten met ieder een eigen expertise: agrarisch, zakelijk of particulier. Mede hierdoor voelen wij ons “Overal thuis”. We hebben echt iets aan elkaar; we wisselen ervaringen uit en leggen verbanden tussen dossiers. Dat doen we in een open en informele sfeer.

Op onze kantoren, gevestigd in Aarle-Rixtel en Best, werken zo’n 20 medewerkers, variërend in leeftijd en ervaring. We zijn een kantoor waar we je continu prikkelen om iets toe te blijven voegen, aan jezelf en aan ons werkveld. Maar ook: de plek waar het ‘gewoon’ gezellig is. Waar we als collega’s oog hebben voor elkaar én waar tijd wordt genomen om het hechte team te blijven dat we zijn. Op de werkvloer maar ook daarbuiten. Bijv. door onze traditionele personeelsuitjes; de zomerbbq, het borrelweekend, Sintbezoek en het kerstdiner.

Word jij onze nieuwe collega?

Kun jij wat toevoegen aan ons kantoor en sta je te popelen om deel uit te maken van ons hechte team? Neem vooral contact op. Graag zelfs, we zijn heel benieuwd naar jou!  Stuur je motivatie en cv voor 23 februari a.s. naar Petra van Beek; p.vanbeek@berkkerkhof.nl.