Bedrijfsmakelaar/taxateur gezocht!

Fulltime, werkgebied Best/regio Eindhoven e.o.

Jij weet als geen ander hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van een ondernemer!

Ons team is betrokken en weet wat hard werken is! Door ons uitgebreide netwerk waarin alle branches en sectoren zijn vertegenwoordigd, weten wij wat er speelt in de regionale en lokale markt. Met deze kennis, inzichten en marktinformatie behalen we het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige bedrijfsmakelaar/taxateur bekend in werkterrein omgeving Best/Eindhoven e.o. Een netwerker pur sang met een focus op kwaliteit.

Ons kantoor in Aarle-Rixtel dient als uitvalsbasis voor deze functie maar het kan ook zijn dat je vanuit ons kantoor in Best werkt.  Je werkt samen met meerdere collega’s bedrijfsmakelaars. Zo kun je elkaar met raad en daad bijstaan en elkaar van adviezen voorzien. Je komt in een professioneel en hecht team terecht en dat is fijn. Jouw harde werken wordt beloond want je krijgt er veel vrijheid, verantwoordelijkheid én mooie prestatiebeloningen voor terug.

Kom jij het gezellige team van Van den Berk & Kerkhof versterken?

Dit ga je doen

Jij maakt de ambities van een ondernemer waar! In de veranderende vastgoedmarkt ben je dagelijks creatief op zoek naar de beste kansen in de markt voor ons als bedrijf en voor je klant. Op basis hiervan bepaal je de strategie en groeikansen voor ons kantoor.

Als bedrijfsmakelaar/taxateur ben je actief op het gebied van verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en taxaties van de zakelijke markt. Onze klanten zijn kritisch, verwachten hoogwaardig advies en zien jou als sparringpartner. Jij hebt dus de nodige ervaring in het vak opgebouwd om je in dit speelveld staande te houden.

Hoe je nog meer het verschil maakt? Door veel persoonlijke contacten op te bouwen, bijvoorbeeld met financiers. Hoe mooi is het als zij klanten naar ons doorverwijzen? Mooier nog: niet naar ons, maar naar jou persoonlijk. Dan heb je het goed gedaan en een stevige basis gelegd.

Je krijgt alle vrijheid om je eigen ‘winkel’ en contacten op te bouwen. Je werkt zelfstandig en bent baas van je eigen agenda. Maar kunt daarbij wel leunen op de binnendienst en een hecht en gezellig team van 25 collega’s, variërend in leeftijd en ervaring.

Wat bieden wij jou?

 • Een goed basissalaris afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
 • Interessante bonus afhankelijk van je omzet
 • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
 • Flexibele werktijden
 • 25 vakantiedagen
 • Goede kilometervergoeding
 • Laptop en telefoon van de zaak

Wat verwachten we van jou?

Je kunt goed zelfstandig werken, maar je vindt het ook leuk om je kennis te delen, om te sparren en om je collega’s te helpen bij vraagstukken. Je krijgt bij ons veel flexibiliteit, maar die vragen we ook van jou. ’s Avonds of in het weekend een bezichtiging of bijeenkomst? Geen punt voor jou. Verder neem je mee:

 • Hbo-niveau en een SVM-diploma.
 • De certificeringen om te mogen taxeren.
 • Minimaal een aantal jaren werkervaring op het gebied van bedrijfsmakelaardij.
 • Je bent goed in Engels.

Over ons

Van den Berk & Kerkhof bekleedt als makelaar en taxateur een toppositie in Zuid-Nederland. Wat ons zo sterk maakt? We hebben alle disciplines en dus veel kennis in huis. Jij richt je op de zakelijke markt, maar we hebben ook specialisten voor de woningmarkt en agrarische makelaardij, bestemmingsplannen, advisering en onteigening. We hebben echt iets aan elkaar; we wisselen ervaringen uit en leggen verbanden tussen elkaars dossiers. Dat doen we in een open en informele sfeer.

Word jij onze nieuwe bedrijfsmakelaar/taxateur?

Stuur je motivatie en cv naar Petra van Beek, officemanager, via p.vanbeek@berkkerkhof.nl. Wil je meer weten over de functie? Bel of app dan met Frank van der Ligt, vastgoedadviseur, via 06 – 47 48 23 08.